Поредното издраскване.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 05 Юли 2008, 17:13

valery спри нарочно на криво и чакай пенделите да се покажат пак и тогава се освободи от отрицателната енергия :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 05 Юли 2008, 18:40

И на мен днеска някакъв скапаняк или някоя пикла ми е одраскал лявата врата. Просто ми причерня като го видях. Прост народ сме и това е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 05 Юли 2008, 19:38

а дали е незаслужено.. :roll:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 06 Юли 2008, 12:26

Скапания булгаристан и нищо повече!!!!!
На мен някакъв мъртвец ми беше одраскал перфектната броня (задна) миналата седмица и то на платения паркинг! Верно, всички ми казваха, че тва е нищо, но не мога да си карам колата и с най-малка забележка! Бронята беше пребоядисна цялостно! Ма само не мога да разбера що тоя бУклук не е оставил нещо телефонче ли знам ли....па да се разбереме като бели хора.....Ма не, тва е страната на абсурда и кво му дреме на него......
Тва с коректора-знам, че тоя дето го препоръча си е голема мърцина и затова минава с 3 лева, а не с 180....ма как и да е-бях купувал за на жена ми за колата такъв коректор и то за 15 лева и пак от Горублене-НЕМА ТАКЪВ БОКЛУК...никаква работа не върши....истината си е пастиране, а ако и то не върши работа-боя!
Ако се събирате да линчувате некой гепач или драскач, мисля нема нужда да казвам-С ВАС СЪМ! Ем ше го бия, ем ше го еба (фигуративно казано де....... :mhihi: :mhihi: :mhihi: ).............
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 06 Юли 2008, 14:02

Тва с коректора си е пълен кенеф.Иначе преди години отивам при колата и гледам на чистачката бележка с телефонен номер.цял ден се чуда на кой е тоя телефон и взех та звъннах ,питам а човека най любезно ми обяснява , че ми е забърсал бронята.Стана ми голям кеф ,че има такъв човек и му казах да е жив и здрав.Та това беше повод за едно добро приятелство с този човек. ;) Много пъти съм го питал какво го е накарало да ми остави телефон като той караше СЛ500 а аз Е30,и винаги ми е отговарял -ами такъв съм си и се смее.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 06 Юли 2008, 14:04

GVT написа:Тва с коректора си е пълен кенеф.Иначе преди години отивам при колата и гледам на чистачката бележка с телефонен номер.цял ден се чуда на кой е тоя телефон и взех та звъннах ,питам а човека най любезно ми обяснява , че ми е забърсал бронята.Стана ми голям кеф ,че има такъв човек и му казах да е жив и здрав.Та това беше повод за едно добро приятелство с този човек. ;) Много пъти съм го питал какво го е накарало да ми остави телефон като той караше СЛ500 а аз Е30,и винаги ми е отговарял -ами такъв съм си и се смее.

Наистина е хубаво, че има такива хора. Това като онази тема, в която някой беше разказал, че се чукнал леко с някви мутри по тяхна вина и те изпратили човек да му даде пари.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: ...........

Мнение от ///peter » 06 Юли 2008, 14:16

Тоо Cool написа:Скапания булгаристан и нищо повече!!!!!
На мен някакъв мъртвец ми беше одраскал перфектната броня (задна) миналата седмица и то на платения паркинг! Верно, всички ми казваха, че тва е нищо, но не мога да си карам колата и с най-малка забележка! Бронята беше пребоядисна цялостно! Ма само не мога да разбера що тоя бУклук не е оставил нещо телефонче ли знам ли....па да се разбереме като бели хора.....Ма не, тва е страната на абсурда и кво му дреме на него......
Тва с коректора-знам, че тоя дето го препоръча си е голема мърцина и затова минава с 3 лева, а не с 180....ма как и да е-бях купувал за на жена ми за колата такъв коректор и то за 15 лева и пак от Горублене-НЕМА ТАКЪВ БОКЛУК...никаква работа не върши....истината си е пастиране, а ако и то не върши работа-боя!
Ако се събирате да линчувате некой гепач или драскач, мисля нема нужда да казвам-С ВАС СЪМ! Ем ше го бия, ем ше го еба (фигуративно казано де....... :mhihi: :mhihi: :mhihi: ).............

Къде си ве мелез :mhihi:
Коректора е прекрасен, стига да знаеш как да го ползваш, и разбира се да не си вързан в ръцете, ама то на теб ти е простено :mhihi: "фигуративно казано" хахаха

U.S. MARINES
Аватар

...........

Мнение от Тоо Cool » 06 Юли 2008, 21:44

Бе да ти го набия на теб и на родата ти бе пУмияр беден! Пикая и сера на тебе бе скапаняк!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: ...........

Мнение от ///peter » 06 Юли 2008, 21:53

Тоо Cool написа:Бе да ти го набия на теб и на родата ти бе пУмияр беден! Пикая и сера на тебе бе скапаняк!

Ограничен си бате, ограничен както и измекиарската ти страна.
И за в бъдеще не си показвай мъжеството и без това си голяма карикатура с тая прическа, а на живо с "м"-ката си напрао изтребител :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 06 Юли 2008, 21:55

баси грубия тон :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 06 Юли 2008, 21:56

Не мога да разбера какво става.Забелязвам все повече надраскани коли с ключ.Откакто надраскаха мойта, взех да се заглеждам по другите коли и откривам доста надраскани.Да не е някаква нова мода сред тииновете или дрогите?Странното е че става навсякъде-говорил съм с хора от цяла София и не намирам нещо общо.

U.S. MARINES
Аватар

.........

Мнение от Тоо Cool » 06 Юли 2008, 21:58

Ма що кат си ме видел си се не обадил бе сополан....ма май само на игрите пред компУтера насираш който е да било......хехехехехехе.....Ма давай, кефи ме как на мига се палиш и веднага отговаряш-радваш ме, развеселяваш ме, топлиш ми сърцето-позволявам ти! 8)
Следващия път като ме видиш (щото аз измекяри като тебе не познавам и няма как да те забележа :idea: ), се обади-може и да ти купя едно питие да видиш, че съм човек :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
10-10-81 - 07-12-2006

SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: .........

Мнение от ///peter » 06 Юли 2008, 22:00

Тоо Cool написа:Ма що кат си ме видел си се не обадил бе сополан....ма май само на игрите пред компУтера насираш който е да било......хехехехехехе.....Ма давай, кефи ме как на мига се палиш и веднага отговаряш-радваш ме, развеселяваш ме, топлиш ми сърцето-позволявам ти! 8)
Следващия път като ме видиш (щото аз измекяри като тебе не познавам и няма как да те забележа :idea: ), се обади-може и да ти купя едно питие да видиш, че съм човек :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да определено, като видях Ф18ската направо се стъписах (дриснах) и си казах, яяя туу куул (абе що ми звучи на реклама за презервативи?) :mhihi:
А и ти казах, прекалено карикатурен образ си ми, пък и беше в насрещното ;)

U.S. MARINES
Аватар

...........

Мнение от Тоо Cool » 06 Юли 2008, 23:34

Е да де, да...мноо ясно...се некви причини ше има....ма как да е- казах за какво ставаш ти и родата ти...за ТХ (тойлет хартийшън) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аре преживявай бавен ( с коректорчета за 3 лева.......хахахахахаха )! :1:
10-10-81 - 07-12-2006

SEMPER FI!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 07 Юли 2008, 0:41

Майко мила...
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата