ужас-6те трябва да слагам газ-инжекцион или обикновенна?Ис?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Аз не разбирам какво толкова има, еми тия дето искат да си карат на бензин да си карат а останалите на газ, КВО толкова има?? Като е БМВ та кво, има закон да не му се слага газ ли ??? Само за коли Не БМВ и не Мерц. ли е позволена газта ??? "Гъзар бил пък си сложил газ" - абе алоооо всички ли които карат БМВ трябва да са си го купили за да се правят на гъзари и извинявайте ама с 316 компакт 94-95 не знам изобщо за къв гъзар може да става въпрос !! Аз лично съм запален по марката не защото е гъзарска а защото има нещо специално в нея което те кара да потръпваш когато си в тази кола или тя минава покрай теб.
В момента съм в търсене на 318i 96-97 кола, която ще я кара основно баща ми и веднага след покупката е запланувана една газова инжекция ! Така сме направили сметката така излиза. Минава се по 50-100км на ден и тая уредба ще се избие за 0 време....
П.С. ЦЯЛА ГЕРМАНИЯ В МОМЕНТА ОСНОВНО МИНАВА НА ГАЗЗ !!!! При тях цените на горивата също скачат и в момента това е голям БУм при тях, по телевизията постоянно вървят реклами на сервизи и уредби !!
УСПЕХ!
В момента съм в търсене на 318i 96-97 кола, която ще я кара основно баща ми и веднага след покупката е запланувана една газова инжекция ! Така сме направили сметката така излиза. Минава се по 50-100км на ден и тая уредба ще се избие за 0 време....
П.С. ЦЯЛА ГЕРМАНИЯ В МОМЕНТА ОСНОВНО МИНАВА НА ГАЗЗ !!!! При тях цените на горивата също скачат и в момента това е голям БУм при тях, по телевизията постоянно вървят реклами на сервизи и уредби !!
УСПЕХ!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
plradev не става въпрос за срам или не. Едно приятелче много ми харесва как си направи нещата, купи си Рено 5 1.4 сложи му гас и си брамчи за без пари и нищо друго не плаща, оня ден си купи Фиат пунто 1.4 турбо и си кара на бензин. Малка кола която му дава икономия, и друга кола на която се кефи.
дай да изнамериме на колко мощни коли в германия се слага гас.
Много ясно, че всеки ще си кара на какото си иска

дай да изнамериме на колко мощни коли в германия се слага гас.

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
ditko1 написа:дай да изнамериме на колко мощни коли в германия се слага гас.![]()
Веднага ти изяснявам !!!
FORD MUSTANG
300 hp (224 kW) 4.6 L 3-valve Modular V8 !!!!!!!!!!
или викаш, слабичко и тва а ??

П.С. Човека дето си е соложил на тозо V8 Mustang газ е зъболекар и е доста богат човек от Хамбург !!!! Но айде нали е гъзар и те са сигурно всички ще му се смеят

П.С.1 Мустанга е и дори тунингован с някви Шелби Exhaust
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
сигурно е богат българин в германия
познавам българи който работят там и си карат на бензин, този пич незнам.
3 бири и гаста да цвили

познавам българи който работят там и си карат на бензин, този пич незнам.
3 бири и гаста да цвили

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
ами не, чист германец си е !!
те богатите българи нали са гъзари и си карат на бензин хората
аре живи и здрави !
......и нека всеки сам си преценява как смята да си кара колата и се средоточим да отговаряме по темите във форума иначе става една......

те богатите българи нали са гъзари и си карат на бензин хората

аре живи и здрави !

......и нека всеки сам си преценява как смята да си кара колата и се средоточим да отговаряме по темите във форума иначе става една......
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
ditko1 ,старата ми коля беше фиеста1.4 също на газ и наистина се возех без пари,но нямам потребност да имам 2 коли за себе си.Иначе евала на приятеля ти!!!
За
те подкрепям напълно 
За

- disasterguy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330
Добре де, ако си сложиш обикновена газова уредба, кои компоненти трябва да смениш за да нямаш проблем в началото, спомням си че се сменяше някакъв чарколяк със керамичен ама не съм се интересувал много много ...

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Абе аз ще ходя да карам в Кувейт там за 5 лева сипвам 15 литра бензин
Кувейт - малко емирство и петролна империя
Иначе това за жантите и тн си прав има бая хора го правят ама у тях в кенефа им има 2 тухли в кухнята една скара тапети и 2 вилици
Първо жилището после колата 

Кувейт - малко емирство и петролна империя

Иначе това за жантите и тн си прав има бая хора го правят ама у тях в кенефа им има 2 тухли в кухнята една скара тапети и 2 вилици

I'm slowly drifting

68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5