Искам да ви попитам
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Искам да ви попитам
Здравеите колеги вапроса ми е следния: Един приятел хареса BMW 318is всичко си му е на ред но леко препушва от аспоха вазможно ли е проблема да е че го кара на високи обороти а мотора е напално студен и ще спре ли да пуше когато загрее. Благодаря ви предварително 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Той хубаво му кажи да ги смени ама и да не я реже на студен двигател.Когато е студена не е добре да я качва над 2500-3000 оборота, да я покара мако докато дигне нормална температура и тогава стъпач 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Jikatasl написа:Абе да те питам нешто Nikito_nn моята бима е същата като твоята дали ще и ходят такива стоповеколко парички струват?
Ами аз колата я зех направо така със стоповете, предния собственик ги беше сменял. Ко да ти кажа около 150 лв са, не са чак толкова зле ама ако аз ги бях сменял, честно казано щях да си зема дето са М-ковите с бял мигач.Да же по едно време се замислях дали да не ги сменям ама имам по преоритетни неща сега и се отказах. Не слушай никой какво ти говори, виждаш ги как стоят ако ти харесва не би трябвало чуждото мнение да те спира

Поздрави
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Jikatasl написа:Ми да ти кажа те сега са ми със бял мигач и ме кефят ама питам да знам щото и твоите ме кефят
ако си със седан давай да ги купувам

11 мнения
• Страница 1 от 1