ИмАм лИ ШПЕр (Е36)?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
ИмАм лИ ШПЕр (Е36)?
Въпросът ми е всяка 3-ка е36 ли има шпер, и ако не по какво може да се разбере? Благодаря
...Do lamarinata, da i e leko na ma6inata
- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
Минаваш под колата... Отиваш при диф-а и има една табелка за единия болт и четеш ... Ако пред цифрите има "S". Значи трябва и да почерпиш 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Здрасти,използваи търсачка,а не пускаи тъпи теми,които се повтарят на всеки два дена!Иначе добре дошъл,първо чети после пиши.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Колегата е прав първо търси с търсачката
Иначе по въпроса, не сяка тройка има шпер и най сигурния начин да провериш дали има е да погледнеш дифа.Ако обаче нямаш канал на разположение отиваш на някое по широко място и тя ако има веднага ще я разбереш
.Аз мойта така и не я погледнах на канал, ама съм виждал 318 ис-ки дето като тръгне да се върти само обикаля в кръг а мойто е 316 на газ и да ти кажа на 2 пъти ми се е случвало като правя обратен немога да я вкарам в пътя единия път даже я изтървах и направи 360
та затова си мисля, че май имам 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Братле незнам за компот ама аз ти казвам за това което видях.Бяхме се събрали във Варна на магистралата(още преди да си зема колата),бях с един приятел и това ми направи впечетление просто, имаще едно момче с едно е36 318ис и на няколко пъти се опитва да направи геврек ама само обикаляше в кръг, а един друг с е30 направо го караше сам да си говори
Така че намен просто това ми направи впечетление, че ис-ката само обикаляше в кръг 

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Пак извратихме темата.
И без шпер се прави поничка, но не повече от една и половина. От там нататък почва да обикаля. Не съм пробвал на седан, но при компакта няма грижи.
А то не е само до колата
И до магарето в кабината е. Ама защо си трошите колите не ми е ясно?! Разбирам да имате по една оборотна кола в гаража за гевреци и извращения, ама с колата за всеки ден да се правят издевателства... ми не го разбирам.
И без шпер се прави поничка, но не повече от една и половина. От там нататък почва да обикаля. Не съм пробвал на седан, но при компакта няма грижи.
А то не е само до колата

12 мнения
• Страница 1 от 1