Ценете и уважавайте човека до себе си!
Модератор: Общи модератори
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Днес на обед говорихме. няма да ми даде точно шанс, но ще ми даде възможност да се поправя и тогава ще сме пак заедно (искрено се надявам).
Само че как ще види промяната, като не сме заедно?;/
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
///M3-E36 написа:Днес на обед говорихме. няма да ми даде точно шанс, но ще ми даде възможност да се поправя и тогава ще сме пак заедно (искрено се надявам).
Както са казали хората - времето ще покаже. Дано да се съберете и повече да няма такива проблеми в отношенията ви!

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
Тя ми се обади!!! Бях поел ангажимента да сканираме едни книги и ми се обади да ме пита дали ще може за утре
А аз не съм забравил, нали ще ставам сериозен и така
Стискайте палци да успея да подкарам скенера, че имах някви проблеми с настолния, а на лаптопа съм с виста и нищо не е сигурно..
Също ме пита как ми е минал изпита тази сутрин. Това според мен означава, че я е грижа за мен и проверява дали има някаква промяна в мен. Е.. има
Дано само да не греша..

Също ме пита как ми е минал изпита тази сутрин. Това според мен означава, че я е грижа за мен и проверява дали има някаква промяна в мен. Е.. има

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Тез дни ще идвам за няколко часа , а може и за вечер в Търново. Даи да се видим за по кафе. Няма да бъда с яката работа , ще бъда с Вектрата да не будя съмнения

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- for ever bmw
- Потребител
-
Аз като една жена искам да ви кажа, че тази която не успее да ви задържи вниманието -не струва. Или на нея не й пука вече, или вие сте претръпнали. Аз гледам по-философски на нещата ако не става-така е било писано.
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
Е, определено си заслужава да се боря за моето сладурче. Още ми се свива стомаха, като чуя нейната мелодия да звъни на телефона ми и като получавам смс.. пеперудки пърхат, знаете как е 

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
Преди малко говорихме по телефона. Няма да можем днес да сканираме учебниците и ми благодари за усилията.. виждала, че се старая и мога да бъда сериозен, но сме гледали в различни посоки
не искала да спорим сега..
Тъкмо се обнадеждих вчера и сега пак ми призля;/

Тъкмо се обнадеждих вчера и сега пак ми призля;/
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Стига ве , човек горе главата. Питаи я точно какво иска от тебе и се замисли дали може да и го дадеш. Аз без да питам знаех какво се иска от мен и сега съм доста по спокоен като знам че не мога да дам това което се иска от мен!
Качи я в Бимата , закараи я на някои много романтично място , обясни и нещата , може и да драматизираш и то не малко , по скоро бъди актиор!
А другото което е , спри да и звъниш и да я търсиш. Ако тя те потърси , дръж се по скоро хладко. Отколкото да приемаш всичко което ти казват. Според мен на нея и трябва малко време за да ги усмили нещата. Ще види че и липсваш и ще иска да ги оправите нещата.
При мен се случи същото, но аз просто реших да не ме боли повече от тази връзка и слагам краи. Звънят ми - не вдигам, или като вдигна казвам че тя е искала раздяла не аз. И така нещата стават още по сложни за нея . Веднъж като са ме потъпкали , няма да ме тъпчат пак
Качи я в Бимата , закараи я на някои много романтично място , обясни и нещата , може и да драматизираш и то не малко , по скоро бъди актиор!

А другото което е , спри да и звъниш и да я търсиш. Ако тя те потърси , дръж се по скоро хладко. Отколкото да приемаш всичко което ти казват. Според мен на нея и трябва малко време за да ги усмили нещата. Ще види че и липсваш и ще иска да ги оправите нещата.
При мен се случи същото, но аз просто реших да не ме боли повече от тази връзка и слагам краи. Звънят ми - не вдигам, или като вдигна казвам че тя е искала раздяла не аз. И така нещата стават още по сложни за нея . Веднъж като са ме потъпкали , няма да ме тъпчат пак

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
Ами аз не и звъня, тя ми звъня вчера и днес. Обаче казва, че сме гледали в различни посоки за бъдещето. Като говорихме тя беше някъде на улицата и ми вика "ех кво хубаво БМВ има тука".. щото ми знае страстта. Аз и казах стига с тия бмв-та, липсваш ми. После и написах един дълъг смс ама дали ще успея да я убедя, че има смисъл..
Мамка му, имаме любовта, другото се постига..
Мамка му, имаме любовта, другото се постига..
- for ever bmw
- Потребител
-
Приятелю, ти май много си хлътнал. Дай боже всекиму. И този всеки да кара БМВ! И аз съм се увъртяла в некви филми....ма не рева
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Дан си са нокаутирал с някоя шльоковица от мъка,че и това не помага!? 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
баце... хабиш си времето - жените са като опелджиите
на всеки светофар има по още няколко, стига само да се огледаш
сменяй тая мацка ...време ти е вече 

- Бибо
- Emotionally Unstable
-