отново за лепенките... втори опит да пусна темата (:

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

отново за лепенките... втори опит да пусна темата (:

Мнение от DEFLEPPARD » 13 Сеп 2004, 7:11

ето ми я идеята за лепенката, която искам да си лепна... или по-скоро сенника... нарочно съм я сложил върху текстура (макар и не много походяща) за да се види кое е прозрачно и колко... Изпълнението не ми е много ясно как ще стане, но имам човек който ще го направи така, че не е проблем. Има една забележка - бялата част няма да е напълно бяла, а напълно прозрачна, лентата ще е широка около 10см, идеята е за предното и/или задното стъкло...
разбира се нищо не пречи да си взема няколко от вашите лепенки за номера калници и т.н. :)

Изображение

поствам и линка на снимката че не знам дали съм я пост-нал както трябва - http://sftenev.hit.bg/bmw-sennik2.jpg

П.С. нарочно съм писал "клубът" а не "сайтът"
приемам всякакви критики... а ако не получа "разрешение" от "шефовете на клуба" да си направя такава, пак ще си направя но
с надпис "M POWER" примерно, или нещо от сорта което няма общо с клуба...

П.С.2 съгласен съм и вие да я направите, а аз да ви я купя... ако това е проблема само, но силно се съмнявам че някой ще тръгне да се занимва с подобни неща

П.С.3 ся се сетих че колата ми е черна... :oops: може да сменя синия цвят с черен... тва може да се прави индивидуално за всяка кола в зависимост от цвета й... май :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Markiza » 13 Сеп 2004, 17:57

Лепенката е много хубава би било добре да се направи :wink:
ще има желаещи

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 13 Сеп 2004, 19:02

Аз лично нямам нищо против да си направиш тази лепенка, ако не знаеш къде в основния форум има тема за лепенките на клуба и там има телефона на момчето което ги прави аз гарантирам за него.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 13 Сеп 2004, 22:20

само едно лично мнение : според мен лепенката ще стане по-ефектна ако има още една емблема на БМВ от другата страна на надписа така че да се получи ЕМБЛЕМА ТЕКСТ ЕМБЛЕМА (красотата е в симетрията) но всеки с вкуса си ! :dunno:
THE ONE & ONLY E30

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Сеп 2004, 22:45

И аз така мисла

ентусиаст
Аватар

Мнение от DEFLEPPARD » 14 Сеп 2004, 6:45

THE DUNK MACHINE написа:само едно лично мнение : според мен лепенката ще стане по-ефектна ако има още една емблема на БМВ от другата страна на надписа така че да се получи ЕМБЛЕМА ТЕКСТ ЕМБЛЕМА (красотата е в симетрията) но всеки с вкуса си ! :dunno:

преди време и аз така мислех но не е съвсем така... вярвям че често си чувал реплики от сорта на "тоя е наблъскал емблеми навсякъде" последните години тенденциите на дизайна и художественото оформление клонят към несиметричното и изчистените форми, идеалната симетрия отдавна вече е твърде истъркана от употреба, мислех си да сложа друга емблема в края но се отказах... после си мислех да сложа няква друга емблема примерно //М ама пак се отказах... става малко "селско"... мисля, че така е по-стилно дори и без никаква емблема би било добре (само че цялата идея се върти около БМВ и без емблема няма да върви някак си...), но за да накараш някой да се загледа в надписите трябва първо да види емблемата, за да се породи някакво любопитство в него, иначе може дори да не забележи надписите.. все пак те няма да са крещящи :)
а като пример за несиметрична красота ще ти дам пример в 3-те ленти на М3 Е30 които са само на десния калник, дясната част на капака и на тавана... както и охладителните елементи които някой слагат да си охлаждат често НЕСЪЩЕСТВУВАЩО турбо отляво или отдясно вместо в центъра, лепенките имитации на флаг от Ф1 които слагат също под ъгъл само от лявата или от дясната страна на предния капак, лентите в стил "Dodge viper" също вече доста често се слагат вляво или вдясно от центъра и т.н.
примери много и не само с коли де...
така разсъждавам аз...

това все пак е въпрос на вкус, всеки си има собствени предпочитания, усещания и възприятия, няма проблем и да има няколко версии на лепенки... но ми се ще първо управата на клуба да даде одобрението си

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 14 Сеп 2004, 9:19

DEFLEPPARD
напално съм съгкасен с тебе наскоро го гледах по едно предаване.ее там не бяха дадени саштите примери :lol: а за лепенката перфектна е,ако може да се организира нещо незнам ,сигурно има доста навитаци :lol:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sith » 14 Сеп 2004, 18:56

Оргинална е.
Mоже би текста ако е бял както надписа BMW не прозрачен ще изглежда по добре, като се има в предвид, че е лепенка за сенник но това си го решава дизайнера. :D

ентусиаст
Аватар

ето и малко цени...

Мнение от DEFLEPPARD » 15 Сеп 2004, 12:21

химикали - 20ст. за един цвят и 36ст. за два цвята за 1 брой (самия химикал се купува отделно)

запалки - същата работа като химикалите
календари - с 3 тела, пълноцветен печат 100бр. - 260лв
с 1 тяло - 220лв

джобни календари 500бр. - 40лв
стенен часовник (кръгъл) - по 5лв на брой ако са над 10броя
щампа за голям тефтер - 80ст
щампа за малък тефтер - 40ст.
самите тефтери се купуват отделно
сенника който бях пост-нал като снимка се оказа че ще струва твърде скъпо (над 40лв на брой) най-вече заради преливащия цвят от полупрозрачно синьо или друг цвят) към напълно прозрачен...

предложиха ми сенник, пак полупрозрачен но едноцветен (примерно син) с бели букви (и прозрачни става ама в тоя случай е по добре да са бели) като единия надпис ще е отляво, емблемата посредата като част от кръга ще излиза под лентата на сенника (----.----) а втория надпис отдясно - 10лв на брой ако поръчаме повете от 10бройки

ентусиаст
Аватар

ето и малко цени...

Мнение от DEFLEPPARD » 15 Сеп 2004, 12:31

химикали - 20ст. за един цвят и 36ст. за два цвята за 1 брой (самия химикал се купува отделно)

запалки - същата работа като химикалите
календари - с 3 тела, пълноцветен печат 100бр. - 260лв
с 1 тяло - 220лв

джобни календари 500бр. - 40лв
стенен часовник (кръгъл) - по 5лв на брой ако са над 10броя
щампа за голям тефтер - 80ст
щампа за малък тефтер - 40ст.
самите тефтери се купуват отделно
сенника който бях пост-нал като снимка се оказа че ще струва твърде скъпо (над 40лв на брой) най-вече заради преливащия цвят от полупрозрачно синьо или друг цвят) към напълно прозрачен...

предложиха ми сенник, пак полупрозрачен но едноцветен (примерно син) с бели букви (и прозрачни става ама в тоя случай е по добре да са бели) като единия надпис ще е отляво, емблемата посредата като част от кръга ще излиза под лентата на сенника (----.----) а втория надпис отдясно - 10лв на брой ако поръчаме повете от 10бройки

Назад към Основен Форум