Относно пускане на Обява.
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Относно пускане на Обява.
Здравейте колеги. Искаме да пуснем обява на два автомобила в мобиле.бг нямам регистрация там правя всичко както трябва прикачам снимки и накрая като вляза да разгледам обявите тая въпросна моя обява не и излизат телефон за контакти адрес и допълнителна информация.Не ми се плащат пак за 1 седмица 2.4 както миналата 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Относно пускане на Обява.
shengi написа:Здравейте колеги. Искаме да пуснем обява на два автомобила в мобиле.бг нямам регистрация там правя всичко както трябва прикачам снимки и накрая като вляза да разгледам обявите тая въпросна моя обява не и излизат телефон за контакти адрес и допълнителна информация.Не ми се плащат пак за 1 седмица 2.4 както миналата
Ако прочетеш внимателно условията им, ще видиш, че безплатните обяви излизат 10 дни след като са пуснати в пълния им вид, а ако си цакаш по 2,40 лв. на седмица, излизат веднага... да им преседнат тези пари...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Vlados написа:shengi написа:Здравейте колеги. Искаме да пуснем обява на два автомобила в мобиле.бг нямам регистрация там правя всичко както трябва прикачам снимки и накрая като вляза да разгледам обявите тая въпросна моя обява не и излизат телефон за контакти адрес и допълнителна информация.Не ми се плащат пак за 1 седмица 2.4 както миналата
Ако прочетеш внимателно условията им, ще видиш, че безплатните обяви излизат 10 дни след като са пуснати в пълния им вид, а ако си цакаш по 2,40 лв. на седмица, излизат веднага... да им преседнат тези пари...
Нали трябва да се хранят от нещо??
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
///peter написа:Vlados написа:shengi написа:Здравейте колеги. Искаме да пуснем обява на два автомобила в мобиле.бг нямам регистрация там правя всичко както трябва прикачам снимки и накрая като вляза да разгледам обявите тая въпросна моя обява не и излизат телефон за контакти адрес и допълнителна информация.Не ми се плащат пак за 1 седмица 2.4 както миналата
Нали трябва да се хранят от нещо??
Досега какво са яли, като беше безплатно? Другите сайтове с обяви за коли, как не взимат кинти? Другите сайтове с обяви, форуми и т.н как се хранят... Да го направят еднократно да се плаща нещо или поне по 1 лв. на 7 дни, ама по 2,40 на 5 дни... все пак обявите са хиляди... За мен направо се уливат, ама българина си е така - не гледа да печели от оборот, а от надценка...
6 мнения
• Страница 1 от 1