Мамка му и Аватааар
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Мамка му и Аватааар
Направо ще полудея
Не мога да си сложа снимка на аватара , четох инструкциите , но там нищо съществено не е написано.Отивам в датата,качвам си снимката и след това не иска да ми се рисайзне и да се въведе урл
Вече 10 пъти опитвах и ще си счупя компа накрая
Във Ирландия съм и БГ сайтовете супер бавно ги зарежда (а може би защото съм на супер скъпия , но за сметка на това умрял броудбенд) .
Моля някой да ми помогне , знам че темата е малко за слабоумни , но не съм много навътре със тия работи ... нямам нищо против да бъде изтрита от модераторите , след като (ако) ми бъде данен някакъв отговор .

Моля някой да ми помогне , знам че темата е малко за слабоумни , но не съм много навътре със тия работи ... нямам нищо против да бъде изтрита от модераторите , след като (ако) ми бъде данен някакъв отговор .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
[Georgi] написа:Дата-та не се вижда извън BG и затова не ти се зарежда аватар-а![]()
Пробвай на imageshack.us или picvalley.net
Пробвах със пиквали - ъплоудна ми картинката (която не е със размери 120 на 120) , след това дадох пхпбб код за тъмбнейл и го копирах във - полето за въвеждане на УРЛ адреси от където би трбвало да се зареди аватара . Но след като дам прати - адреса изчезва и нищо не се зареджда ...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
БЛАГОДАРЯ на колегата То6о за за аватара . Моля модераторите да заключат темата или да я изтрият. Извинявам се за спам .
5 мнения
• Страница 1 от 1