Поредното издраскване.....
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Поредното издраскване.....
Никога, никъде и по никакъв начин не спирам колата, за да пречи на автомобили и пешеходци. Въпреки това вчера вечерта някой ми е направил две черти на предния капак, с ключ най-вероятно.
Вчера илезнах да пия едно кафе с приятели, после да хапнем по една пица и то в квартала (горе доллу) и тази сутрин гледам двете черти, перфектно започване на деня
. Точно поради тези причини почнах да си оставям колата на платен паркинг, но явно не можеш да избягаш от съдбата си.
Имам молба, ако може да ми намерите такъв разбойник да си излея гнева върху него, вече така ми е паднало пердето и ако имаше шанс да го разбера кой е щях да му изтръгна и двете ръце и да му ги набутам отзад (и десе зъба за огърлица ще си взема.
Чувствам се претакован отвсякъде.
Вчера илезнах да пия едно кафе с приятели, после да хапнем по една пица и то в квартала (горе доллу) и тази сутрин гледам двете черти, перфектно започване на деня

Имам молба, ако може да ми намерите такъв разбойник да си излея гнева върху него, вече така ми е паднало пердето и ако имаше шанс да го разбера кой е щях да му изтръгна и двете ръце и да му ги набутам отзад (и десе зъба за огърлица ще си взема.
Чувствам се претакован отвсякъде.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Лошо, Валери...Съжалявам. Абе тоя застрахователите покриват ли такива щети?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Застрахователите са най-малкия проблем, три дни няма кой да ми ги засича, така че когато отида, но пак опираме до разправии, губене на време и бояджията том соер. Ти ми намери онова копеле да видим после дали ще прави така.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
valery написа:Застрахователите са най-малкия проблем, три дни няма кой да ми ги засича, така че когато отида, но пак опираме до разправии, губене на време и бояджията том соер. Ти ми намери онова копеле да видим после дали ще прави така.
Ако го намериш- имаш ми телефона, свиркай да дойда с 17"ките валяци да го намачкам.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
много кофти - по темата Светльо ни разказа за някакъв негов съсед който си купил някаква кола (не помня каква точно) без забележки и една сутрин на предния капак гледа издрано с нещо "лошо ... много лошо" - пребоядисва човека и вече спокоен и една сутрин гледа пак издрано "сега е добре" - е кажете ми как като го хванеш тоя боклук да не го разчлениш 

THE ONE & ONLY E30
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Поредното издраскване.....
valery написа:Никога, никъде и по никакъв начин не спирам колата, за да пречи на автомобили и пешеходци....
Точно за това съм си направил една статистика, колкото по-прибрано спираш, колкото гледаш да не пречиш на останалите, толкова по те одират, издраскват, чупят фарове, брони...
Аз вече, когато спирам, гледам колата да стърчи поне 20-30см от другите спрени и вече го нямам този проблем

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
valery написа:Застрахователите са най-малкия проблем, три дни няма кой да ми ги засича,
Напротив.... вече са много хитри и се заглеждат... ако отидеш след 2-3 седмици вече ще има леки следи от "остаряване" на драскотините... и почват да ти обясняват как това не е от преди 2-3 дни... въпреки това го снимат и.... после нищо не ти дават... поне в Булстрад е така т.е. на мен ми направиха този номер, след като си одрах леко дясната врата и праг-а и отидох след 2 седмици.. ония вика - що ме лъжеш, тва не е от преди 3 дни.... викам дори и да не е? кво от това, нали е с пълно каско... и ония - ма не до дошъл в рамките на 3 дни... виж си условията... много начетени са станали, много знаят

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Колега смени застрахователя!!! Миналата седмица ходих при застрахователя си за да се оплача от такива малки драскотини и малко паркинг щети (натрупали са се за 1 година паркиране в центъра на София) и резултата е налице.... цялостно пребоядисване за сметка на ДЗИ 

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
че и с чувство за хумор тоя келешTHE DUNK MACHINE написа:много кофти - по темата Светльо ни разказа за някакъв негов съсед който си купил някаква кола (не помня каква точно) без забележки и една сутрин на предния капак гледа издрано с нещо "лошо ... много лошо" - пребоядисва човека и вече спокоен и една сутрин гледа пак издрано "сега е добре" - е кажете ми как като го хванеш тоя боклук да не го разчлениш

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Поредното издраскване.....
mad_presley написа:valery написа:Никога, никъде и по никакъв начин не спирам колата, за да пречи на автомобили и пешеходци....
Точно за това съм си направил една статистика, колкото по-прибрано спираш, колкото гледаш да не пречиш на останалите, толкова по те одират, издраскват, чупят фарове, брони...
Аз вече, когато спирам, гледам колата да стърчи поне 20-30см от другите спрени и вече го нямам този проблем
абсол. си прав -аз стигнах до този извод- прибира я навътре да не ми удрят вратите и броните-бам -жулят е и пукат гуми- паркирам както ми падне- никои нищо не и прави

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
///peter написа:Бойците, има си добри коректорчета, вместо да трошите кости, купете си 3лв е и става прекрасно
....дай повече инфо?!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ами коректор, за боя. Един приятел ми го купи от Горубляне. Представлява боя в тубичка и четка като лак за нокти, но с номера ан твоята боя. Премахва перфектно малки драскотини, дори и избелели петна 

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2