Independence Day
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
[quote="Sharo
ние ако бяхме верно един народ ... ама не сме ... глей турци ни управляват.. мангали си праат квото искат ..[/quotBa
Батко, а ти гласуваш ли, когато избираме кой да ни управлява???
ние ако бяхме верно един народ ... ама не сме ... глей турци ни управляват.. мангали си праат квото искат ..[/quotBa
Батко, а ти гласуваш ли, когато избираме кой да ни управлява???
Последна промяна Joro17 на 05 Юли 2008, 1:44, променена общо 1 път
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Joro17 написа:[quote="Sharo
Батко, а ти гласуващ ли, когато избираме кой да ни управлява???
гласувам да .. даже и в англия като бях гласувах ... що ?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
The_Ancient написа:Българският форум на българските БМВ ентусиасти
Нали?Пък се дискутират някакви олигофренщини колко велика военна сила е Америка,щото била избила много повече народ от многочисления си съперник при някаква си крайезерна битка-дреме ми коя беше даже не я запомних.Направо ми се

Абе просто е,че не можеш да градиш щастие върху чуждото нещастие ама това са хора с изкривено мислене.Няма какво да се коментира и катинара трябва да играе мисля.Най-малкото,че 99.9% от хората тук им е все едно за техния празник!

8.32
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Тоо Cool
А всъщност защо не живееш в твоя рай......само се мъчиш сред смотаните българи?
Там ще се донадъхваш с твоите братя....с различен цвят на кожата.
А всъщност защо не живееш в твоя рай......само се мъчиш сред смотаните българи?
Там ще се донадъхваш с твоите братя....с различен цвят на кожата.
Не искам да защитавам никой, но момчета ние да не сме цъфнали и вързали?
Та сте го захапали така тоя х-Американски народ!?
Моа са глупави, да имат прост Храст за президент, да са сбирщина от цял свят, да им е слаба валутата(нашата е много силна, нали?), но я ми кажете нова кола колко струва там и колко в БГ или Европа?
ААААА, ма ХА!
Та сте го захапали така тоя х-Американски народ!?
Моа са глупави, да имат прост Храст за президент, да са сбирщина от цял свят, да им е слаба валутата(нашата е много силна, нали?), но я ми кажете нова кола колко струва там и колко в БГ или Европа?
ААААА, ма ХА!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе Тоо Куул (твърде яки
), много ми е интересно за военната мощ на сащ, искам да ми кажеш последната ви спечелена война коя е
Може би както те задянаха колегите Нормандия? Дето вашата велика армия се осира, срещу 16-18г. деца ?!?! Където един единствен екипаж унищожава повече от половината бронетехника в началото на десанта ли?
Великия ви потопен флот от шепа японци?
Може би след това във Виетнам?
Ирак?

Може би както те задянаха колегите Нормандия? Дето вашата велика армия се осира, срещу 16-18г. деца ?!?! Където един единствен екипаж унищожава повече от половината бронетехника в началото на десанта ли?

Ирак?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
PIONEER написа:The_Ancient написа:Българският форум на българските БМВ ентусиасти
Нали?Пък се дискутират някакви олигофренщини колко велика военна сила е Америка,щото била избила много повече народ от многочисления си съперник при някаква си крайезерна битка-дреме ми коя беше даже не я запомних.Направо ми секато чета такива работи.Това повод за гордост ли е бе да е*а майка му...много похвално да се убива.То затова се стрелят ей така без нищо из магазини,училища и по улиците.Човешкия живот го нямат за нищо ама то е нормално-войната и убийството е нещо нормално даже полезно и препоръчително.Ей така се създават велики нации
![]()
![]()
Абе просто е,че не можеш да градиш щастие върху чуждото нещастие ама това са хора с изкривено мислене.Няма какво да се коментира и катинара трябва да играе мисля.Най-малкото,че 99.9% от хората тук им е все едно за техния празник!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
///peter написа:Абе Тоо Куул (твърде яки), много ми е интересно за военната мощ на сащ, искам да ми кажеш последната ви спечелена война коя е
![]()
Може би както те задянаха колегите Нормандия? Дето вашата велика армия се осира, срещу 16-18г. деца ?!?! Където един единствен екипаж унищожава повече от половината бронетехника в началото на десанта ли?![]()
Ирак?

откакто нападнаха Ирак точно от тогава почнаха аномалиите с цените на петрола и се стигна дотук

деба и тъпаци деба

месят се в всеки конфликт по света ама си получават заслуженото
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
stambo_81dg написа:с цените на петрола и се стигна дотук![]()
деба и тъпаци деба![]()
![]()
месят се в всеки конфликт по света ама си получават заслуженото
Те еврейте ги научиха ве, патриоти, кви патриоти единствена цел на патриотизма и учебната им система е да създадат една проста патриотична нация, на която като им кажеш, че пентагона е ударена от самолет (а никой всъщност не го видя този самолет) от "терористи" и простия народ скача

Кой печели? Федералния резерввввв, пък нека са си патриотични, то еврейчетата печелкат

Защо ли наистина нямаше холокост

- Azrail
- UFO Pilot
-
Молбата на автора беше за едно последно мнение, преди катинара, на което има право принципно.
Жалко, че пак се оплюхте толкоз брутално.
Жалко, че пак се оплюхте толкоз брутално.
MORE BEER!
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5