ДО ВСИЧКИ ДРИФТЪРИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

ДО ВСИЧКИ ДРИФТЪРИ

Мнение от GALIRALI » 05 Юли 2008, 7:52

Здравейте пичове,нищо лично ама следващия път когато видя някой недорасъл да лети с вратите напред срешу мен и да се чуди как да изправи бимата в пътя ,ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ СЛУЧКА! :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 05 Юли 2008, 8:29

:mhihi: :kuku:

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 05 Юли 2008, 8:35

Може ли да те питам ти научен ли си се родил?Всеки прави грешки важното е да знаеш къде!Аз лично изпусках моята на ден по 1 път докато свикна !!!!
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

ентусиаст
Аватар

Re: ДО ВСИЧКИ ДРИФТЪРИ

Мнение от bobi_maxo » 05 Юли 2008, 9:05

GALIRALI написа:Здравейте пичове,нищо лично ама следващия път когато видя някой недорасъл да лети с вратите напред срешу мен и да се чуди как да изправи бимата в пътя ,ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ СЛУЧКА! :winky:

Здравей пич, нищо лично но аз редовно я изпускам, дали ще ми се случва нещо? Врачуваш ли? :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от GALIRALI » 05 Юли 2008, 9:14

Има места кадето да се нучите(безопасни),а не в центъра на града.
:ahah: Да на всеки може да му се случи,не казвам , че точно с мен ще си имаш ядове. Всеки си намира Майстора.

П.П Не го написах за да се заяждам с някой,просто да сте по разумни,но който както иска да го приема.Избора е ваш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 05 Юли 2008, 10:01

:mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sicbul » 05 Юли 2008, 10:46

GALIRALI написа:Здравейте пичове,нищо лично ама следващия път когато видя някой недорасъл да лети с вратите напред срешу мен и да се чуди как да изправи бимата в пътя ,ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ СЛУЧКА! :winky:

То случката която може да се случи е ясна :banghead: , но няма нужда да нападаш всички с "ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ СЛУЧКА" че да не стане така че да се срещеш ти с групата "Обратен ефект" и да има :box: , нищо лично от мен но можеш да опичеш поне как е изглежда колата на колегата "Дрифтър" .
Айде и Безаварийна...

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 05 Юли 2008, 11:19

sicbul написа:

То случката която може да се случи е ясна :banghead: , но няма нужда да нападаш всички с "ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ СЛУЧКА" че да не стане така че да се срещеш ти с групата "Обратен ефект" и да има :box: , нищо лично от мен но можеш да опичеш поне как е изглежда колата на колегата "Дрифтър" .
Айде и Безаварийна...

като чета май може да опише само праговете и да каже с колко врати е бил :mhihi: :mhihi: ....това му е хубавото на дрифт-а трепещ мухите със страничните стъкла и вратите, не с предното :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 05 Юли 2008, 11:48

Аз покрай София, както и в България почти не се сещам за места, на който може да се практикува това... "дрифт".
Ама ти ако имаш някакви по-добри идеи - сподели.

П.П. Преместена тема от Основен форум!
Изображение

Назад към Извън Темата