Разкрасяването започна...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
18-нали? Вчера я изкарах моята за пръв път и ми хареса по-твърдата возия заради нископрофилните гуми, обаче имаш ли някакви наблюдение отосно скачане в дупки и отражението им върху джантите?
Ето този задник ще ме посреща вече като отворя вратите на гаража...и некой път нема да се удържа...
А ето и една снимка от "птичи поглед"...само ме е яд, че не се сетих да я направя HDR

Ето този задник ще ме посреща вече като отворя вратите на гаража...и некой път нема да се удържа...

А ето и една снимка от "птичи поглед"...само ме е яд, че не се сетих да я направя HDR

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Същата джанта я има и на едно е46 от форума
Обаче май сгреших, че сложих гуми 40. Возията не бих казал, че се промени особено, въпреки че по половината магистрала до Пловдив имах чувството, че карам из нивата
но и преди си беше горе- долу така, главно заради спортното окачване и твърдите тампони. Волана също се върти не по- трудно от преди. Обаче след само 200км по магистралата вече имам на едната предна джанта лека кривина. А до сега за 12 години стаж никога не съм кривил джанта или правил балон на гума
Не ми се ще обаче да ги помпя повече за да пазя джаните, че гумите са бая по- скъпи от тях
По някое време тая седмица като окачим М бронята, лайстните и карбоновите емблеми по колата и джантите мисля, че работата ще стане вече истинска. Само, че не знам колко ще изкарат на колата 

Обаче май сгреших, че сложих гуми 40. Возията не бих казал, че се промени особено, въпреки че по половината магистрала до Пловдив имах чувството, че карам из нивата

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Браво колега, грижовен БАЩА си
......май дойде време и мойта 'убавица да я кипря, че вчера бях в Търново и се разминах с 2-3-Четири
е36ци доста накипрени и тая мойта май им завидя че не спря да и свири алармата като се отдалеча от нея 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
bum_bum написа:Същата джанта я има и на едно е46 от форума![]()
Обаче май сгреших, че сложих гуми 40. Возията не бих казал, че се промени особено, въпреки че по половината магистрала до Пловдив имах чувството, че карам из нивата![]()
но и преди си беше горе- долу така, главно заради спортното окачване и твърдите тампони. Волана също се върти не по- трудно от преди. Обаче след само 200км по магистралата вече имам на едната предна джанта лека кривина. А до сега за 12 години стаж никога не съм кривил джанта или правил балон на гума
Не ми се ще обаче да ги помпя повече за да пазя джаните, че гумите са бая по- скъпи от тях
По някое време тая седмица като окачим М бронята, лайстните и карбоновите емблеми по колата и джантите мисля, че работата ще стане вече истинска. Само, че не знам колко ще изкарат на колата
Хмм, карбон, къде? Да не са тези емблеми само! Аз търся карбон за интериора!
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
///MapTo написа:Жорка,аз освен да си правя втори абитуриентски бал,а?![]()
![]()
Дано, тая година на 25 и аз да последвам твоя път

Иначе, Joro_Paveto е 20-ката ти става уникална, особено отпред много добре изглежда със затъмнените фарове

И да пуснеш снимки като смениш окачването.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
БОРКО-ЧИПА написа::mhihi:
А някои казват че Е46-ците били грозни

Ебаси красотата са тия купета,ма много ме кефят

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
Днеска сложих музиката под колата
Ето малко звуци с лоша картина:
http://www.youtube.com/watch?v=XFIspXubvFE
Всичко се осъществи с любезното съдействие на музикална фирма Supersrpint и конкретно ето тeзи два "баса"

Ето малко звуци с лоша картина:
http://www.youtube.com/watch?v=XFIspXubvFE
Всичко се осъществи с любезното съдействие на музикална фирма Supersrpint и конкретно ето тeзи два "баса"

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Я сериозно сподели какви пари струва тая музика
и двечките 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
Едночкото т.е. средата е 614лв, а другото си дойде с колата, но цена могат да ви кажат в Heed'91, там в момента имат налични и колектори на Supersprint за 320 на цена 2000лв. Момчето ми каза, че са поръчали цялата система за Е36, което значи, че би трябвало да имат и задното, а средното вече го нямат...по обясними причини 

има ли голяма разлика сега с резонатора, в сравнение с преди? Аз съм два резонатора (оригиналния преди крайното и някъв куче марка на мястото на катализатора) и Sebring накрая, ама нещо ми се струва тихичко
То ясно че като шестака не може да звучи, но ми е интересно колко голяма роля играе тоя резонатор