м52 със зверски разход на масло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
м52 със зверски разход на масло
малко над 2 литра за 1 000 км... гори си го здравата ...
цапа и 6-те свещи ...
отварям капачката на маслото и гледам, че от там излизат изгорели газаве? защо така? така ли трябва да е
м52 ...
цапа и 6-те свещи ...
отварям капачката на маслото и гледам, че от там излизат изгорели газаве? защо така? така ли трябва да е
м52 ...
Последна промяна DREminem на 15 Окт 2008, 2:38, променена общо 1 път
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
това са картерни газове,не трябва да е така,запушен ти е отдушника това е гуменият марку4 които излиза от главата и влиза в инжекциона.провери и дано се оправи
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
колега не съм специялист по мотори .. пиша понякога за да помогна и аз ако мога с нещо.. преди имах един мотор на БМВ които беше за смяна на сегменти и правеше разни еи такива неща от капачката на маслото по същия начин. Аз единтвено мога да те посъветвам да идеш на маистор и то не случаен и да поизмерите компресията на цилиндрите и тн.. не се стресираи ..
може и да няма нищо общо с това което съм написал..
как се държи колата по принцип? Гори ли ти масло повече от нормалното? Ако си на неравност някъде и отпуснеш повече съединителя без многоо гас угасва ли ти колата лесно? Пипни отзад на тръбата дали има много следи от изгоряло масло.. Може да направиш анализ на изгорелите газове и тн.... Наи добре ще ти кажат в някои свестен сервиз.. така е трудно да се говори.. имаш мнгоо хубав мотор и е добре да вземеш мерки че и скъп за ремонт
успех

как се държи колата по принцип? Гори ли ти масло повече от нормалното? Ако си на неравност някъде и отпуснеш повече съединителя без многоо гас угасва ли ти колата лесно? Пипни отзад на тръбата дали има много следи от изгоряло масло.. Може да направиш анализ на изгорелите газове и тн.... Наи добре ще ти кажат в някои свестен сервиз.. така е трудно да се говори.. имаш мнгоо хубав мотор и е добре да вземеш мерки че и скъп за ремонт

успех
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
С какво масло го караш? Земи му сложи Мотул 15W50 4100. Маслото е гъсто и вдига малко компресията. На няколко коли вече го слагам със същите проблеми и се пооправя положението.
6efovete написа:колега разбра ли какво и е на колата вече?
приятел, понеже колата се кара всеки ден и просто досега няма време да се вкара в сервиз да се свали главата да се види сегменти ли са, кво са, още нищо не знам, затова се допитах до вашите компетентни мнения, като гледам, че си от най-активните в моята тема, за което благодаря!
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
ако са сегменти/гумички няма ли да пуши постоянно - това само като запали и поработи 1 минутка и пуши здраво после се изчиства ...
Последна промяна EnimEn на 08 Юли 2008, 2:25, променена общо 1 път
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5