Top Gear 11-и сезон
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Top Gear 11-и сезон
Доста време чакахме новия сезон и накрая аз пропуснах началото, но вече наваксвам. От 22 юни предаването е отново на екран и в замунда са качени първите два епизода. Първият не е нещо впечатляващо, но както винаги има свежи моменти. Втория още не съм го гледал.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Пффф първия не бил особено интересен. Не се чуваш!
И в Арена ги качват редовно вече

И в Арена ги качват редовно вече

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И двата епизода ги гледах с кеф.
3-мата (глупаци) пуснаха и едно извънредно строително предаване. Идеята беше да реновират двора на велик английски състезател по кану-каяк. Е... оакаха всичко и тоя за малко не ги изби...
3-мата (глупаци) пуснаха и едно извънредно строително предаване. Идеята беше да реновират двора на велик английски състезател по кану-каяк. Е... оакаха всичко и тоя за малко не ги изби...

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Абе аз къде спа че не съм гледал нищо от новите серии ???
А съм такъв фен че си имам всичките 10 сезона на компа
А съм такъв фен че си имам всичките 10 сезона на компа

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Icco® написа:... А съм такъв фен че си имам всичките 10 сезона на компа
Аз ги имам на DVD-та, че не ми е толкова голям диска...

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
и това не е всичко от ТопГиърIcco® написа: А съм такъв фен че си имам всичките 10 сезона на компа

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Днес гледах първата серия.
Изтеглих си и двата нови епизода на Fifth Gear. Май по-малко се гледа, но на мен ми харесва също.
Изтеглих си и двата нови епизода на Fifth Gear. Май по-малко се гледа, но на мен ми харесва също.

- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
Третия епизод от вчера е с Бентли Брукландс и три алфа ромео за под 1000 лири. Предаването е уникално просто
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- KickingKing
- ентусиаст
-
err0r написа:И двата епизода ги гледах с кеф.
Т'ва не е от новият сезон, а е Top Gear Special и събират с него пари за неква организация бла бла бла.. Супер скучен е напрваен и си личи как всичко е нагласено. Супер анти ТГ

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
9 мнения
• Страница 1 от 1