Дреме му на някой.......
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
AHTuBuPyC написа:след днешните събътия в София, незнам и нямам причина която да кажа, ако не дойде половин София на протеста ни срещу този ъбсурд.
Драги софиянци, днес можеше да умрете в съня си, заради глупоста, безразличието и безхаберието на държавата към вас. Ако поне маааалко ви пука, моля ВИ елате!
точно това смятах и аз да драсна
мисля че е време да се увеличи нашата бройка на хората които смятат че могат да променят нещо и то не със седене вкъщи

ЕЕЕбах му майката, въобще не ме срам да псувам .Събуждам се от някакво люлеене чувам бомби и в просъница се шегувам ебати взривовете..................................................................................
а то не е никаква шега, поглеждам навън времето ясно няма грамотевици, няма буря, какво е това по дяволите ?????
След 1час разбирам че гърмежите са от военно поделение дето никой не може да каже какво има в него............................................само хипотези......................................................................................
Не можех да мръдна от вкъщи поне три часа докато не разбера дали трябва да евакоирам семемейството си, защото по думите на бат Бойко му ставало лошо от дима който глътнал на местопроишествието.
Вече незнам какво да мисля защо ни правят на малоумни всички тия безхаберници. какво правят на майка си а не излезе някой да каже да успокои тези майки с деца какво става.
............................и знаете ли, днес в 9 ч сутринта имах час в Дарукар ,[който търпеливо чаках от две седмици]
при тази велика фирма да си прегледам колата и им званя да им кажа, че не мога да дойда на часа защото едва не е паднал блока. A те не вдигат и си правят пас
. Когато се свързах вече беше минал часа и ми дадоха нов за другия четвъртък.
Ебах ти и фирмата ебах ти и държавата
:puke:
какъв протест бе хора трябва до крак да ги изколим тия бездарници тяхната майка аз ...................немога повече
"че откачим"
а то не е никаква шега, поглеждам навън времето ясно няма грамотевици, няма буря, какво е това по дяволите ?????
След 1час разбирам че гърмежите са от военно поделение дето никой не може да каже какво има в него............................................само хипотези......................................................................................
Не можех да мръдна от вкъщи поне три часа докато не разбера дали трябва да евакоирам семемейството си, защото по думите на бат Бойко му ставало лошо от дима който глътнал на местопроишествието.
Вече незнам какво да мисля защо ни правят на малоумни всички тия безхаберници. какво правят на майка си а не излезе някой да каже да успокои тези майки с деца какво става.
............................и знаете ли, днес в 9 ч сутринта имах час в Дарукар ,[който търпеливо чаках от две седмици]

Ебах ти и фирмата ебах ти и държавата

какъв протест бе хора трябва до крак да ги изколим тия бездарници тяхната майка аз ...................немога повече

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
аз предлагам да се вземем в ръце и да блокираме съвсем скоро София за да покажем че ни е писнало от безхаберно управление.
Все пак не се знае но може да поведем крак да се свали това правителство което не спира да ме учудва с нови и нови простотии които върши
днес гледах парламентарния контрол - познайте дали имаше някой в залата. Премиера и президента така и не се показаха да изкажат мнение от тази официална трибуна. За капак никой не слушаше за какво иде реч от хората които говориха, Емел Етем така и нищо не каза.
Хора, ако вас не ви е срам че тези хора ни представят пред целия свят, и смятате това за нормално значи явно аз съм лудия. Призовавам ви да се организираме. Така просто повече не става
Все пак не се знае но може да поведем крак да се свали това правителство което не спира да ме учудва с нови и нови простотии които върши
днес гледах парламентарния контрол - познайте дали имаше някой в залата. Премиера и президента така и не се показаха да изкажат мнение от тази официална трибуна. За капак никой не слушаше за какво иде реч от хората които говориха, Емел Етем така и нищо не каза.
Хора, ако вас не ви е срам че тези хора ни представят пред целия свят, и смятате това за нормално значи явно аз съм лудия. Призовавам ви да се организираме. Така просто повече не става

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
нали знаеш че всяко време си има свойте герои.
Някой да е виждал обява за работа - Търсят се депутати?
нали всичките ни любимци в политиката са събирани от кол и въже та сега виж какво става. Ще се намерят нови, НО тотално нови хора.
аз лично смятам че това ще помогне поне малко.
Някой да е виждал обява за работа - Търсят се депутати?
нали всичките ни любимци в политиката са събирани от кол и въже та сега виж какво става. Ще се намерят нови, НО тотално нови хора.
аз лично смятам че това ще помогне поне малко.

AHTuBuPyC написа:след днешните събития в София, незнам и нямам причина която да кажа, ако не дойде половин София на протеста ни срещу този ъбсурд.
Драги софиянци, днес можеше да умрете в съня си, заради глупоста, безразличието и безхаберието на държавата към вас. Ако поне маааалко ви пука, моля ВИ елате!
Дреме им на българите. За пореден път го показаха от както са започнали скоковете на цените, и на всичките ни протести дотук и отново на 11.07 ще е същото. Те аномалиите и абсурдите дето ни тресат по цял ден не ги стряскат камоли някави си цени ,заплати и тъпанрски решения на правителството. Българина знае да прави 2 неща хубаво да чопли семки и да говори колко глупави са действията на другите около него. Какво да ви кажа ,и на кого да се моля - умръзна ми да пикая срещу вятъра. Всички сега си взимат отпуска и с 300 на морето. На кой му пука че ще се протестира? Колко души ще дойдат да протестират според Вас? Докога ще обсъждаме и ще се борим за всички само ние 40 човека от всички форуми?
Мисля че ни е ясен отговора......
Независимо че сме се обявили срещу всички нередности в страната и книгата на Гинес ме стига да ги изредим - ами и подкрепа нямаме от нокой и никой няма да се включи. Но има разрешение на всичките ни проблеми, ние сме най-бързо изчезващата нация на света. Един ден и за нас ще е вярно твърдението :
"...No woman ,no cry..". "....няма българи ,няма проблеми..."
Но понеже всички са страшни Тарикати , ще изчезнем като нация. Жилището на кочина ,данъци и парно неплатени ,кола на лизинг ,а тя на гъз за година време, с куп хронични болести...... Мога и още
Тия пари дето трябва да ги е изкарваме за 3 месеца , ги влачиме 1 година и се кефиме на 500 лв бонус или 13-та заплата, обаче всеки си е затраял и си вика:
Аз ли съм зле ве? я колко буркана има в мазето и колко по зле са комшиите ,аз съм си екстра......
Докато не се пречупи нещо в всички нас няма да успеем ,аз дотогава ще седя и ще гледам тихо и кротко всичко! Честно ви казвам момчета незная дали въообще ще имаме успех на 11.07 и незная колко си заслужава голямото напъване.

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ама се иска постоянство-ние 1 път не мож се съберем,...... 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Разбирам те баце, ама тая работа с форума не върви.
Иска се човек, който да излезне пред всички и да ги надъха, лидер.
Кой е този ненормалник в това материализирано общество, който би посветил живота си за каузата на България.
Кой е този ненормалник в това материализирано общество, който би посветил живота си за каузата на България.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:Разбирам те баце, ама тая работа с форума не върви.
балък-гария е показала досега сила ,засъжаление само когато е била единна. Нямаме друга алтернатива освен да се обединяваме. Има хиляди негласни лидери ,има хора готови да го направят ,но искат и те подкрепа. Лошо започнах аз ,ама иначе нямаше да се включите. Ако бях започнал с заплатите и всичко останало сега щяхме да сме по сплотени и щеше да има повече хора от обществото ,това свободното ,не сектанти на тема коли ....... без лоши чувства!

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Човече направо съм потресен от тъпотията която успяха да спретнат големите мъжкари от този форум. Аз лично бях на протеста на 29.06. Имаше няколко БМВ-та и толкова. Аве направо останах разочарован.
Айде бе отворените с бързите коли и "натоканите" баварци, защо не бяхте на протеста??? Нали беше неделя? Не сте били на работа, значи трябваше да сте там на протеста.
Съжалявам за силните думи, но в този форум мислех, че ще има по- голяма задружност. Явно съм грешал. Страшно съм разочарован от всички тези които се пъчат, че са страшни форумци и когато има организирано нещо смислено, те да не идват. И ще ви кажа защо. Защото те са сила, но само защото 90% от тях карат на газ. Ами като ви направят газта на 2 лв. какво ще правите бре?
А нали всичко де що зарежда стока и произвежда такава е на нафта ? Или и на тракторите ще сложим газ? Хайде умни глави такива помислете и тъпи оправдания от сорта, ми нямах време, жена ми не ме пусна и снощи се напих или легнах късно хич не ми минават.
Оставям ви да си помислите дали ви е хубаво да кривите джанти по дупките, куцо и сакато да му дават книжка и да прави глупости по пътищата. Да няма никаква култура тук в София на шофиране и разни дрисльовци да се правят на мъже по пътищата, щот са продали нивите на дядо и са си купили коли.
Айде надявам се да изкарам някой от равновесие и да го накарам дойде на протеста лично да ми каже какво мисли. Барем това го накара да се появи и да сложи знак, че протестира.
Амин
Ще се видим на 11.07.2008.
Утре Батко слага Надписи на колата кога и къде ще има протест дано не мислят, че е обява ПРОДАВА.
Айде бе отворените с бързите коли и "натоканите" баварци, защо не бяхте на протеста??? Нали беше неделя? Не сте били на работа, значи трябваше да сте там на протеста.
Съжалявам за силните думи, но в този форум мислех, че ще има по- голяма задружност. Явно съм грешал. Страшно съм разочарован от всички тези които се пъчат, че са страшни форумци и когато има организирано нещо смислено, те да не идват. И ще ви кажа защо. Защото те са сила, но само защото 90% от тях карат на газ. Ами като ви направят газта на 2 лв. какво ще правите бре?
А нали всичко де що зарежда стока и произвежда такава е на нафта ? Или и на тракторите ще сложим газ? Хайде умни глави такива помислете и тъпи оправдания от сорта, ми нямах време, жена ми не ме пусна и снощи се напих или легнах късно хич не ми минават.
Оставям ви да си помислите дали ви е хубаво да кривите джанти по дупките, куцо и сакато да му дават книжка и да прави глупости по пътищата. Да няма никаква култура тук в София на шофиране и разни дрисльовци да се правят на мъже по пътищата, щот са продали нивите на дядо и са си купили коли.
Айде надявам се да изкарам някой от равновесие и да го накарам дойде на протеста лично да ми каже какво мисли. Барем това го накара да се появи и да сложи знак, че протестира.
Амин
Утре Батко слага Надписи на колата кога и къде ще има протест дано не мислят, че е обява ПРОДАВА.
Последна промяна Zubcho на 03 Юли 2008, 20:07, променена общо 1 път
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Кой ще се видим пак същите хора как да докараме повече хора за да се постигне нещо.Zubcho написа:Човече направо съм потресен от тъпотията която успяха да спретнат големите мъжкари от този форум. Аз лично бях на протеста на 29.06. Имаше няколко БМВ-та и толкова. Аве направо останах разочарован.
Амин
- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: черно бмв и още някои неща
- Мечтае да кара: .... карам си мечтите :)
- Детайли за колата: абе много детайли са :)
колеги,каде ше е събирането и от колко часа ,че не разбрах,и какво точно ще правим,дали да свалям гърнетата или да монтирам една тромба от ТИР
,