Защо има такива мизерници!Само да го пипна!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Защо има такива мизерници!Само да го пипна!

Мнение от Kregec » 03 Юли 2008, 12:15

Колеги мислех че скоро няма да ми се случи ама и на мен ми дойде до главата. Случи се снощи, прибирам се след работа, паркирам пред блока, качвам се горе и се готвя да излизам с жената. След половин час слизам и гледам двете ми гуми изпуснати от дясната страна, направо ми презля :shock:, и след това отивам от другата страна и гледам и лявата задна гума и тя. И интересното гумите не бяха пипани нещасника ми беше срязал вентилите. И си викам ебаси лаинарите ебаси тъпите хора, как има прави кеф да праят мизерии на другите, няма такава зависливост. И това се случва зад пазара на ситняково дето е пълно с народ и никои нищо не е видял. Сега ще го дебна и само да го барна здрав кокал няма да му остая. Ако съм му пречел можеше да я ритне като се пусне алармата щях да е изместя но ония дерекно направил мизерията. Поне се радвам че не ми е праснал гумите че тогава щях да гризна здраво дръвцето. Сега мисля да си сложа вече наистина камера. Сигурен съм че е някои съсед, съмнявам се в един ама не мога да го докажа за сега.

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 03 Юли 2008, 12:32

За мен този който го е направил е човек който няма смелостта да се изправи пред теб и да ти каже в очите,че примерно си спрял на неподходящото място.Пожелавам ти да го пипнеш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 03 Юли 2008, 13:06

намираи го колега и да му режем пръстенцата... тия трябва да се научат че БМВ не се пипа :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 3.0SD
Мечтае да кара: Koenigsegg
Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)

Мнение от EDS » 03 Юли 2008, 13:06

Кофти работа колега - 99% е някой съсед който си е наумил че това място е негово и само негово ! Олигофрени всякакви - преди време бях паркирал за час на едно място - връщам се и гледам някаква бележка оставена на чистачките - цитат : Не паркирай тук ! Това е моето място ! Ако продължаваш да паркираш тук ще има повторно предупреждание,други мерки и така нататък :shock: :shock: :shock: ! Искаше ми се да го видя само да ми обясни какво конкретно е имал под други мерки ама както и да е :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 03 Юли 2008, 13:28

Абе нямам думи. На бащата колата не е пипат едно Рено 19, сега го кара брат ми спира на всякаде на него нищо, и има всякакви прошляци на никой нищо точно на моята а има и други бими в тоя район. И толкова хора и разни баби и деца и хора минават има и магазин и никой нищо не е видял. Но все някога пак ще посегне и тогава :twisted: :dummy: :bang: :box:, че и бащата се е наточил и ще го згащя. Сега като сложа една камерка и няма каде да бяга тогава. :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

ас

Мнение от nigh7lif3 » 03 Юли 2008, 13:30

Бий и е.и наред, друг начин няма....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 03 Юли 2008, 13:32

началото на лятото купих 4 чисто нови гуми- преди 2 месеца- оп едната ми е резнаха с кама ! :shock: Отивам купувам една пак нова- и пак след 10 дена на същото място/явно нечие място/оп пак срязани двете ляви-след което слагам моята резервна и търся от приятел още една-връщам се и шок -и дясните две срязани :evil: :shock: :banghead: :ranting: изпадам в ужас и замалко да тръгна за саморазправа с всички паркиращи наоколо.......и резултата е 5 гуми назад / по 120 лв. правете сметка/ и вече паркирам на съседната пряка/става дума за зоната в София /
Ами паркираи си колега свободно- но някои пък може да реши че тава е пък негово място и тогава ти ще си при гумаджията
:twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 03 Юли 2008, 14:06

Колега , е** им май**та , дей*а и пустиняците ..... аман от завист в тая пропаднала държава ..... аман от тия лай**ри.... човек си купи нещо хубаво ,поддържа си го ,гледа си го и като се появи некой такъв помияр да съсипе хубавата работа....!!!!! Дано да го хванеш тоя .. и като го хванеш го бии много ама много (1 час по часовник).Да се научат БМВ да не пипат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 520i

гуми

Мнение от onicks » 03 Юли 2008, 14:57

прибираш се довечера паркираш си колата на 2 преки по-надолу и и на всич им спускаш ако искаш им ги пикай и ще се научат

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 03 Юли 2008, 15:03

Мама им мръсна на такива ей, то на такъв и да го биеш ида го е**ш се ше му е малко.Ако го хванеш колега лепни му един ритник в зъбите и от мен :twisted:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rappa » 03 Юли 2008, 16:00

аз го изядох на Коледа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

4бр Алпин спорт 18" = 2к (330д под 17 не влизат)

аз предлагам да организираме СПЕЦЯЛЕН ОТРЯД :mhihi: (ЗАДЪЛЖЕНИЕТО на всеки член ще е да викне всички останали с един СМС ако хване КАРДАРА6.

не за друго ама да си отбиеме :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 03 Юли 2008, 16:12

абе на мене лайсните ми бяха изчезвали 3-4 и си викам:абе ще го издебна кой е нз

и така една вечер се прибирам от кафе и си паркирам.трагвам аз да се качвам в нас,когато се сетих че пак съм си забравил цигари,телефона и портмонето.и както се вращам към Бимата ми и гледам от далеч,че някой е клекнал до задната лява врата:викам си еи сега те хванах майка тии ...............
приближавам се(така по тихичко)и гледам една малка черна гат си ръчка с една отверка между лайсната и вратата,и му викам:абе кво те дразни толкова мойта кола(като виждам че неможе да бега не никаде вече)та все ми крадеш лайсните.......
даже и него изчаках да каже нещо и даиииии,тупалки,шутове,шамари както ми дойде:викам си ей сега ще ти плата.......
саблякох го гол и му нарязах дрехите(в колата си имам една чекиика :mhihi: ) и тоя ми вика:не бе моля ти се нееам други дрехи и аз.....
немаш ли майка тии де...... циганска де......... праснах му муцуната и казах аре приятна вечер...............

та колега нз дали е съсет,ама като го хванеш бой,бой,бой.и другия път нема да прави така ;)

успех :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is-ка S50
Мечтае да кара: E24 Alpina

!

Мнение от SBS_318ti » 03 Юли 2008, 16:18

Ейй обаче българина е страшно завистлив човек! На мен само гумите не са ми барали още обаче други мръсотий каквито се сетиш! Бой му е майката!!! Както казва един приятел - "Почне ли война , съм си набелязъл 10-тина човека" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 03 Юли 2008, 16:30

Колегата BMWRACING е имал късмет! Дано и аз имам ама да е по скоро леле какво съм му замислил даже няма да му се обяснявам. :mhihi: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 03 Юли 2008, 16:30

"Почне ли война , съм си набелязъл 10-тина човека"

прав е,прав е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към E36