Служебния автомобил ACS3
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
колега, много ми хареса външният тунинг. Досега не бях виждал ACS-тунинг на Е90 и определено много ми допадна!
За ЦД-то (пък ако ще и 60к EUR да струва) не ми се прави усилие да си отварям устата ...
Ако те видя в Несебър ще те гоня да ми покажеш на живо
Не разбирам с тези номера роднини с колегите от Влас ли си? Ако нямаш роднинска връзка, явно има полза от тях ... да взема и аз да си сложа такъв

За ЦД-то (пък ако ще и 60к EUR да струва) не ми се прави усилие да си отварям устата ...

Не разбирам с тези номера роднини с колегите от Влас ли си? Ако нямаш роднинска връзка, явно има полза от тях ... да взема и аз да си сложа такъв

absix написа:Няколко пъти се засичаме с тебе тука из Студентски. Колата наистина е супер на външен вид, ама и аз ще се присъединя към колегите, който намират за отвратително това с Пайнера
Ще излезе много добра и много черна фотосесия, ако се съберем някаде
Преди 2 часа се разминахме на Химическия факултет на релсите колата ти е трепач брато мноо хваща окото особено със свален покрив тая червена кожа

Последна промяна mtroliev на 01 Юли 2008, 12:22, променена общо 1 път
mtroliev написа:absix написа:Няколко пъти се засичаме с тебе тука из Студентски. Колата наистина е супер на външен вид, ама и аз ще се присъединя към колегите, който намират за отвратително това с Пайнера
Преди 2 часа се разминахме на Химическия факултет на релсите колата ти е трепач брато мноо хващаокото особено със свален покрив тая червена кожа
Не съм те видял, ама аз четях списание в задръстването

А, за Vorsteiner-а, що не го поръчаш от Щатите? Доставката ще ти е някаде около $400-500, което прави към $2000. Ако искаш драсни ЛС да ти обясня.
Аз джантите от Щатите ги взех и ми излязоха на перфектна цена.
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
mtroliev написа:absix написа:Няколко пъти се засичаме с тебе тука из Студентски. Колата наистина е супер на външен вид, ама и аз ще се присъединя към колегите, който намират за отвратително това с Пайнера
Преди 2 часа се разминахме на Химическия факултет на релсите колата ти е трепач брато мноо хваща окото особено със свален покрив тая червена кожа. Аз във събота ще пастирам и съм готов имам и фотограф дето не е за разправяне колко е добър а може да се говори с него и за някоя блага девойка да вземе само за подходящо място за снимките не се сещам но той може да знае някое уникално нали все пак е фотограф. BTW Снима предимно голи каки. Ако проявяваш интерес дай да се видим някой ден на обед примерно да се разберем.
aз па тебе на попа вчера към17:00 те видях ми се струва ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Sharo написа:mtroliev написа:absix написа:Няколко пъти се засичаме с тебе тука из Студентски. Колата наистина е супер на външен вид, ама и аз ще се присъединя към колегите, който намират за отвратително това с Пайнера
Преди 2 часа се разминахме на Химическия факултет на релсите колата ти е трепач брато мноо хваща окото особено със свален покрив тая червена кожа. Аз във събота ще пастирам и съм готов имам и фотограф дето не е за разправяне колко е добър а може да се говори с него и за някоя блага девойка да вземе само за подходящо място за снимките не се сещам но той може да знае някое уникално нали все пак е фотограф. BTW Снима предимно голи каки. Ако проявяваш интерес дай да се видим някой ден на обед примерно да се разберем.
aз па тебе на попа вчера към17:00 те видях ми се струва ...
нищо чудно аз всеки ден минавам от там по 2-3 пъти даже веднъж се видях в едно предаване "Такъв е животът". Снимали ме баж на попа как минавам релсите.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Служебния автомобил ACS3
mtroliev написа:НАСЛАДЕТЕ СЕ МОМ4ЕТА
А махаш ли касетофончето секи път като излизаш от нея?
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Сега е момента и аз да се похваля с моя ACS тунинг , ахахахахах... Скромно , но все пак и това е нещо
Методи незнам от колко закуски трябва да се лиша , за да постигна визията на твоята хихихиихиихих
Не мога да разбера какво не и харесвате на задницата на Е90....

Методи незнам от колко закуски трябва да се лиша , за да постигна визията на твоята хихихиихиихих

Не мога да разбера какво не и харесвате на задницата на Е90....
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
Да не е въпросното покривало на двигателя ?!?
Или пък вчера решихте да си размените таваните на колите
Ицо , чети сега какво предлагам .. Да спретнете една благотворителна кампания , да си продадете бонус чаркалаците на нас със стоковите магарета на преоценена стойност за да се поддържа някаква колегиалност в този форум , а и извън него ....

vodkarulez написа:Да не е въпросното покривало на двигателя ?!?Или пък вчера решихте да си размените таваните на колите
![]()
Ицо , чети сега какво предлагам .. Да спретнете една благотворителна кампания , да си продадете бонус чаркалаците на нас със стоковите магарета на преоценена стойност за да се поддържа някаква колегиалност в този форум , а и извън него ....
Димо не се прави на цигане защото не си. Купил си колата със всички екстри пък сега ние да ти ги продадеме преоценени. ХЕХЕХЕ.
Re: Служебния автомобил ACS3
Huku написа:mtroliev написа:НАСЛАДЕТЕ СЕ МОМ4ЕТА
А махаш ли касетофончето секи път като излизаш от нея?
Естествено то иначе ше ме избомбарат мом4етата с кървясалите очички

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
Е добре де Методи ... ще се опитам да се съглася
Какво толкова обсъждахте с Ицо на вчерашната аперетивка, така и не разбрах, освен разбира се красивите студентки.. Каква е тая нова придобивка за която се говори с половин уста ? Да не сте си поръчали по едно AC Shnitzer ремарке с диодни стопове 

vodkarulez написа:Да не сте си поръчали по едно AC Shnitzer ремарке с диодни стопове
Да бе как позна даже е с двойни накрайници АС Schnitzer отзад (www.bmwDIESELpower-bg.net).

65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series