Ценете и уважавайте човека до себе си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 03 Юли 2008, 0:45

Тоя филм и аз съм го гледал...
И то неведнъж. Като се стигне до там, колкото и да съжаляваш, да й показваш обичта си, ако ще и на колене да лазиш - по-лошо ще става.
Казвам ти го от опит.
Ето какво действа при мен безотказно:
1. Показваш й, че наистина я обичаш (ти вече явно си го направил);
2. Даваш й да разбере, че си наясно, че за нея всичко е приключило. И затова..
3. Късаш с нея „окончателно“, като ако трябва пак намекваш, че това е по нейно желание;
4. Показваш, че решението ти наистина е „окончателно“, и трябва да гледаш напред и само напред;
5. Изчакваш 2-3 седмици, и ако още не се е обадила, излизаш с друго момиче. Като за начало няма значение каква ще е - хубава, грозна, тънка, дебела - важното е приятелката ти да разбере по някакъв начин, но не ти лично да й го съобщаваш.

Това е. Ако и тогава не ти се обади, или поне не потърси начин да се свърже с теб, значи не те обича. Целта е да я накараш да усети връзката ви като наистина приключила. Защото човек е така устроен, че едва когато загуби наистина някой, тогава усеща какво е значел за него.
Като ти се обади, почнете отдалечко, ако трябва - излезте първо като приятели, почваш да я сваляш наново и т.н. ;)
После като те пита за другата, ще й кажеш, че си излязал с нея само, за да превъзмогнеш по-лесно болката.
Действа безотказно, стига да те обича.

ПП: ако има опастност тя да чете тук, по-добре изтрий цялата тема, защото шансовете ти намаляват със всеки пост ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Юли 2008, 1:02

Виж, прецени си ти най-добре.
Аз съм на мнение, че една чаша като я изпуснеш и се счупи, колкото и да я лепиш се вижда/напипва лепеното. Смело напред, все ще намериш друга за теб, която да те цени.
ПП: Това малко смешно ми се стори, тя да те упреква, леле аз бих я изхвърлил. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 03 Юли 2008, 1:11

Брат,болярките са си "башка"дет се вика....и аз имам една в къщи,та знам,че не е лесно! :mhihi: Даже колегите пускаха смс-и щото вече се чудих какво да измислям... :mhihi: Не си удължавайте агонията,особено като не разбираш какво иска повече от теб и с какво си и виновен за пореден път!Излизай си с приятелите,ходи си по сбирките и си трай,то ще си проличи дали временно е загубила интерес към теб,има ли друг и така....!УСПЕХ! ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 03 Юли 2008, 2:54

еи жените са като маимунките докато не фанат ново клонче не пускат старото :mhihi:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 03 Юли 2008, 8:55

Снощи си легнах мислейки, че днес ще съм по-добре, знаейки, че това няма да е така..
Днес се чувствам ужасно, а трябва и да работя :(

Не знам дали ще мога да и кажа, че аз я зарязвам, след като тя го направи вече... Боли ме :(
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 03 Юли 2008, 9:15

///M3-E36 написа:Снощи си легнах мислейки, че днес ще съм по-добре, знаейки, че това няма да е така..
Днес се чувствам ужасно, а трябва и да работя :(

Не знам дали ще мога да и кажа, че аз я зарязвам, след като тя го направи вече... Боли ме :(

Това кой кого е зарязал не е от толкова съществено значение.... Не е задължитлено да оставяш впечатление, че ти нея си зарязал, така или иначе и двамата знаете истината...
Подкрепа от форума винаги има смисъл да търсиш, колегата може би имаше предвид, че това са лични неща, за които ние едва ли бихме могли да дадем най-правилния съвет. По-скоро всеки от нас сподели собствения си опит в подобна ситуация, но това не е гаранция , че може да се приложи 1:1 в твоята.... Едно е сигурно обаче-от връщане назад смисъл няма, разпукат ли се веднъж нещата нищо не е както преди....успокой се, гледай напред с широко отворени очи и сърце. Само така ще позволиш на живота да ти поднесе нещо хубаво. Моя съвет е да не правиш тези демонстрации с излизането с друго момиче, само и само тя да разбере, от правене напук полза няма, защото утре тя ще ти се появи под носа с някой дебелак и като гледам как преживяваш нещата-с теб е свършено. Когато срещнеш другото момиче просто ще си я познаеш сам :mhihi:
Успех, не унивай, идва лято, живота си върви и няма да те чака..... всичко е пред теб и нищо от това, което си заслужава да се изживее не е изгубено! :yes:
Идвай на сбирките, това ще ти помогне да се разсееш ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 03 Юли 2008, 11:40

ACCELERATOR и Мишел според мен дадоха най-правилните съвети. Когато в една връзка започне един от двамата да се дразни и за най-малкото вече няма смисъл. Хабене на нерви и време. Послушай ги и резултат ще има! ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Юли 2008, 12:36

jArGoN_LaDy написа:ACCELERATOR и Мишел според мен дадоха най-правилните съвети.
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 03 Юли 2008, 13:19

Треперя, не мога да ям, не знам къде се намирам... :( и сълзите тръгват и не мога да ги спра ...
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 03 Юли 2008, 13:42

///M3-E36 написа:Треперя, не мога да ям, не знам къде се намирам... :( и сълзите тръгват и не мога да ги спра ...

Стегни се бе пич, голямо момче си!
Ти нали си направил всичко, давал си, обичал си.....това че другия не го е оценил, проблема си е негов. Това "Искам да се разделим" аз лично го разбирам като да извадиш пистолет- Или стреляш, или не го вадиш..... кажеш ли "тръгвам си"- тръгваш си. Как издържаш всеки път да се чувстваш като че ли някой отново ти е "подарил живота" , че даже си готов и да благодариш сигурно?
Нахрани това хубаво Шестаче и иди да покараш малко някъде. :driving: Качи се на Арбанаси, иди към Габрово покарай, през горите....мисли позитивно!

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 03 Юли 2008, 14:06

///M3-E36 написа:Треперя, не мога да ям, не знам къде се намирам... :( и сълзите тръгват и не мога да ги спра ...

Знам какво е. Така ще е още време. Моят съвет - излизай с приятели, разсейвай се, но моментите, в които искаш да си сам - бъди. Най-важното - НЕ СЕ ЗАТВАРЯЙ В СЕБЕ СИ ИЛИ ВКЪЩИ! Хващай любимата бима и се разходи. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 03 Юли 2008, 14:11

Искам да говоря с нея, да се видим, но си е изключила телефона и сигурно ще е така цял ден, понеже и тя има работа.. Нищо не ми се прави и нямам желние за нищо, само за нея.. Може да съм глупав, ама си я обичам!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 03 Юли 2008, 14:16

///M3-E36 написа:Искам да говоря с нея, да се видим, но си е изключила телефона и сигурно ще е така цял ден, понеже и тя има работа.. Нищо не ми се прави и нямам желние за нищо, само за нея.. Може да съм глупав, ама си я обичам!

Чакай я пред работата й довечера.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 03 Юли 2008, 14:18

Тя работи у тях си :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 03 Юли 2008, 14:21

///M3-E36 написа:Тя работи у тях си :mhihi:

Общи приятели нямате ли, които да я подлъжат да излезе навън? Без да й кажат че замисъла е твой? Де да знам.... :roll: Явно трябва да поговорите, но ако пак ти обяснява че не иска да е с теб, не се самоизмъчвай повече....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата