Майката ни Е*АХА тия!
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Acer, за съжаление си прав...
Вече има организирано движение срещу цените на горивата. Идеята му може евентуално да еволюира към движение за сваляне на цялото правителство, поради немърливостта му.
При всички положения си мисля обаче, че лятото не е подходящ сезон за протести. Първо, че София към края на юли/началото на август опустява, и второ, че самото Народно Събрание е ваканция.
Макар че съвсем скоро ще имаме прекрасна причина да свалим правителството - Доклада на Брюксел.
Вече има организирано движение срещу цените на горивата. Идеята му може евентуално да еволюира към движение за сваляне на цялото правителство, поради немърливостта му.
При всички положения си мисля обаче, че лятото не е подходящ сезон за протести. Първо, че София към края на юли/началото на август опустява, и второ, че самото Народно Събрание е ваканция.
Макар че съвсем скоро ще имаме прекрасна причина да свалим правителството - Доклада на Брюксел.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Пак ще повторя- аз са ЗА - ДА СЕ ГЛАСУВА - поне Доган да махнем ,че е срам дето ни управлява турчин . За съжление невярвам ,че ще се надигне някакво недоволство от народа, което да свали правителството. В края на краищата магазините са препълнени със стока - заведенията с клиенти --това не е ГЛАДЕН народ ...Кой император беше казал -"на народа му дай хляб и зрелища за да си мълчи" Хляб има а за "зрелища" нямам думи - убийства и жълти гащи -всеки ден.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
За сега единствената надежда е партията на Баце Бойко, всички ни оправляваха, останаха те, ако ли не ще се ходи някаде. И един цитат на Хитлер "Тази паплач трябва да се заличи от лице на земята". Иначе по друг начин няма да ни оставят....
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
klintan66 написа:Пак ще повторя- аз са ЗА - ДА СЕ ГЛАСУВА - поне Доган да махнем ,че е срам дето ни управлява турчин . За съжление невярвам ,че ще се надигне някакво недоволство от народа, което да свали правителството. В края на краищата магазините са препълнени със стока - заведенията с клиенти --това не е ГЛАДЕН народ ...Кой император беше казал -"на народа му дай хляб и зрелища за да си мълчи" Хляб има а за "зрелища" нямам думи - убийства и жълти гащи -всеки ден.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
За никого няма да гласувам майната им на всички политици!
Щом на тях не им пука за мене за какво и на мене да ми пука за тях.
Точно защото има още шарани който гласуват за това сме на този хал.
Щом на тях не им пука за мене за какво и на мене да ми пука за тях.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
bmw maniqk ivo bmw написа:За никого няма да гласувам майната им на всички политици!
Щом на тях не им пука за мене за какво и на мене да ми пука за тях.![]()
Не брат, според мен определено не си прав ....... представи си следната ситуация - аз ти и всички българи НЕ гласуваме, а турците и циганите гласуват и какво става в нашата свидна България - аз и ти оставаме сираци
Нека бъдем единни и да прекудим фесовете - всяка жаба да си знае гьола

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Wenzy написа:bmw maniqk ivo bmw написа:За никого няма да гласувам майната им на всички политици!
Щом на тях не им пука за мене за какво и на мене да ми пука за тях.![]()
Не брат, според мен определено не си прав ....... представи си следната ситуация - аз ти и всички българи НЕ гласуваме, а турците и циганите гласуват и какво става в нашата свидна България - аз и ти оставаме сираци
Нека бъдем единни и да прекудим фесовете - всяка жаба да си знае гьола
Чак сираци не, но бездомници...!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4