Ценете и уважавайте човека до себе си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 02 Юли 2008, 20:58

:shock: :shock: :shock: Явно е решила, че си безотговорен. :mhihi: :mhihi: Но така като чета май само си търси повод да те зареже или се опитва да ти покаже кой води парада. :confused: Поговори с нея и се опитай да разбереш тя какво иска от теб. Това ще ти покаже много за нея.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 02 Юли 2008, 21:01

Абе говорили сме много.. ИСка да мисля с главата си преди да направя нещо. Факт е, че не винаги мисля трезво, но ... абе нз :help: 1 месец сичко беше наред и ся за тва..
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 02 Юли 2008, 21:07

Изчетох цялата тема, че нещо съм я изтървала... :roll: Но от последния ти пост стигам до извода, че си търси повод. Давай смело напред, знам какво ти говоря, по-добре сега, отколкото един ден когато сте се намразили тотално! :yes: Наистина незаменими хора няма, само родителите ти са незаменими, всичко друго са приказки от 1001 нощ. Колкото и да си мислиш, че не можеш без някой....можеш, това дори ще те направи по-силен и ще намериш човек, който ще ти пасне рано или късно. Всеки си има половинката :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 02 Юли 2008, 22:01

Не така де.. дайте по-положителен съвет :help:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 02 Юли 2008, 22:05

Колега, ///M3-E36, излез навън, поразходи се из местата където се събират девойки и положителния съвет сам ще дойде. Особено сега в летния сезон. :mhihi:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 02 Юли 2008, 22:09

към автора: Абе бате жена и ръжда тръгнат ли спиране нема!! продължавай напред и толкова 8)

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 02 Юли 2008, 23:16

danini написа:към автора: Абе бате жена и ръжда тръгнат ли спиране нема!! продължавай напред и толкова 8)

подкрепям те с две ръце и чифт задни гуми :mhihi:
виж ся пич (автора на темата) тая мацка и бий шута ти - щото ако ти го набие тя... 6 месеца ще ходиш кат пияната тояга - не питай отде знам :idea: измъчена любов за нищо не става... разделете се сега, а не по-късно - незаменими хора няма, също и жени :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 02 Юли 2008, 23:20

Обичала ме, но нямало за какво да се бори повече.. и да съм и спестял сълзите, да се разделим като нормални хора... тия ми ги разправя :(
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 02 Юли 2008, 23:38

///M3-E36 написа:Обичала ме, но нямало за какво да се бори повече.. и да съм и спестял сълзите, да се разделим като нормални хора... тия ми ги разправя :(

тоя филм съм го гледал и тоя мач съм го играл - бегай надалече от тая и си търси читаво момиче :!:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 02 Юли 2008, 23:39

///M3-E36 написа:Обичала ме, но нямало за какво да се бори повече.. и да съм и спестял сълзите, да се разделим като нормални хора... тия ми ги разправя :(

Хванала си е друг /или поне си е харесала някой/, не иска да ти го каже да не те нарани и се чуди за какво друго да се хване и да си намери повод , за да те убеди, че "очевидно не сте един за друг".....ето сама ти е казала да се разделите...кажи й "Добре" и гледай.... ;)
Да се бори.....аз като гледам ти се бориш в момента, но незнам има ли за какво....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 02 Юли 2008, 23:49

Ами всъщност друг няма, щото всички си беше наред, като изключим тия спорове за мисленето за бъдещето и тем подобни. Тя е от хората, които казват всичко в очите, и тя ми каза всичко..
Все тя правила компромиси, пък аз нищо. Аз спрях да ходя по бмв срещите, щото на нея не и харесваше, спрях цигарите, за да не и мириша на цигари (не че тия неща не са били и за мое добро, но все пак не е нищо..)
Няма да я идеализирам, но не мога да кажа лошо нещо за нея, ако ще и с камъни да ме замяра (може би съм прекалено мека душа ..)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 02 Юли 2008, 23:52

Синко, силно нелепо е да искаш съвет от форум за лични неща :confused:
все пак изчетох темата, но не ми се иска да ти казвам какво да решиш, единствено бих те насочил да послушаш Мишел , мъдро ти поднесе отговор, споделям напълно :idea:
Но пак ти казвам: вземи си решение ТИ и го отстоявай после :!:
Пожеланието ми е, повече да не си подобна ситуация ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 02 Юли 2008, 23:56

///M3-E36 написа:Ами всъщност друг няма, щото всички си беше наред, като изключим тия спорове за мисленето за бъдещето и тем подобни. Тя е от хората, които казват всичко в очите, и тя ми каза всичко..
Все тя правила компромиси, пък аз нищо. Аз спрях да ходя по бмв срещите, щото на нея не и харесваше, спрях цигарите, за да не и мириша на цигари (не че тия неща не са били и за мое добро, но все пак не е нищо..)
Няма да я идеализирам, но не мога да кажа лошо нещо за нея, ако ще и с камъни да ме замяра (може би съм прекалено мека душа ..)

инак няма странно да ней е интересно на сбирките - хората са различни и това е основното във всяка връзка :!: те трябва да се допълват, не да са еднакви, инак няма бъдеще :!:
за цигарите я разбирам, все едно целува пепелник :confused:
инак пуша де... :confused:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 03 Юли 2008, 0:07

Простете, че ви занимавам с личните ми проблеми, но исках да си излея мъката сред хора, които споделят другата ми страст..
Благодаря ви за вниманието и подкрепата. Още веднъж се доказахте като едно голямо семейство, което не е безразлично към колегите си съмишленици, въпреки, че не се познаваме с много от вас.
Благодаря ви!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Юли 2008, 0:39

Дано поне ти е олекнало, то файда едвали ;)

Гледай напред си си бъди винаги ТИ :!:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата