може ли...?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
може ли...?
здравейте изведнъж се сетих за нещо в което не съм сигурен,но имам терзания ,та конкретно:
може ли в България да се внесе автомобил над 164кс с по висока кобатура ,без да се плаща акциз и ддс(ако се плаща още) като се разфасова автомобила на и да се прекара на 2 пъти като части и се представи ,пред митница ,че е за части ,а после да го регистрираш и да си го сглобиш и да си се кара.
ако някой е вещ ,ще го помоля да разясни
мерси
може ли в България да се внесе автомобил над 164кс с по висока кобатура ,без да се плаща акциз и ддс(ако се плаща още) като се разфасова автомобила на и да се прекара на 2 пъти като части и се представи ,пред митница ,че е за части ,а после да го регистрираш и да си го сглобиш и да си се кара.
мерси
за каквото и да си говорим,винаги става дума за пари!!!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: може ли...?
jojo33 написа:здравейте изведнъж се сетих за нещо в което не съм сигурен,но имам терзания ,та конкретно:
мерси
неможеш да го регистрираш без ддс и акциз!!Варянта е да си докараш или да прекараш регистрирана кола вече тук като и патнеш друг мотор и не я пререгистрираш.Ама и там е ташак ако те барнат
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Kompressor
- кандидат ентусиаст
-
Аз съм чувал да докарват или двигателя без колата като едно от двете е на наша територия.А другия варянт бил нещо със свалянето на мотор ли разпарчелйосване и пристигаха пак на 2 дози и некакви такива.Колко са верни и тн незнам и не давам гаранция казвам само какво се говореше около мене!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
няма значение как я докараш на части или цяла при регистрацията в КАТ ти искат документи,в повечето случей талон и договор за покупко продажба. И ако колата е над 164 к.с ти искат,че си си платил акцизът. Варианти има доста слагаш друг двигател не акцизен минаваш техно-тест и го узаконяваш и регистрираш въпросното МПС,след това си връщаш двигателя и си караш. Най-добре ще е ако успееш да измолиш в КАТ да напишат за номер на двигателя: не се чете.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
///peter написа:Просто хората карат с чужди регистрации
Бате нямаш право на гражданска

Имаш ма е някаква цифра да си ебе къна и е само за 30 дни

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
vld написа:///peter написа:Просто хората карат с чужди регистрации
Бате нямаш право на гражданска![]()
Гражданската си е нормална, каското е високо

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
///peter написа:vld написа:///peter написа:Просто хората карат с чужди регистрации
Бате нямаш право на гражданска![]()
Гражданската си е нормална, каското е високо
Не е баш така.
Тоя дето ти направи гражданска на цена все едно колата е регистрирана в БГ ,ако го хванат началниците му ще отнесе ебаси глобите

9 мнения
• Страница 1 от 1