Сьединител ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
Сьединител ?
колеги имам проблем - като натисна докраи сьединителя . трагна да включвам 1ва колата леко трагва напред ... предполагам че не отделя напално но как до оправя?пак и от доста време забелязвам 4е 1ва влиза по трудно пак и другите като че ли сащо...предполагам че са сварзани 2та проблема ... и да попитам дали е жазможно да сам нанесал сериозни щети на трансмисията ?
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Пробвай да смениш маслото.Едва ли е от него щом тръгва,ама една смяна
никога не е излишна.Другото,което се сещам е,че може да изпуска долната
помпа и затова да не отделя до край.Свали я и виж дали изпуска
спирачна течност през буталцето.
никога не е излишна.Другото,което се сещам е,че може да изпуска долната
помпа и затова да не отделя до край.Свали я и виж дали изпуска
спирачна течност през буталцето.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
да питам и аз тука един подобен проблем, на моменти съединителя ми се втвърдява, на моменти трепери сериозната, на моменти си е напълно добре. Съединител комплект + долна помпа са сменени преди 7000-8000 километра, мисля да сменя и горната. Някакви други идеи от къде може да го прави имате ли?
the project is ready....

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Че какво общо има маслото на кутията със съединителя, да не би да помага нещо за по лесно включване на скорост или служи само за смазване на зъбните колела във скоростната кутия. Самото масло е "вечно", но е добре да се смени като се има в предвид кой пореден № живот живее колата. Ако бъркам нещо, моля по запознатите да ме просветлят. Съединителя има 2 помпи: долу на кутията и горе на педала, сваляш кората на педалите и проверяваш да ли са омазани. Ако при запален ДВГ натискаш и пускаш педала и се чува тракане, чаткане като при мен виж ми питанията при 5 серия.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
На какво да вади въздух ако помпите са читави, може да ги свали, провери или подмени, монтира и едва тогава да вади въздух. Съединителя като не си върши работа вече за какво му е, да му пази сянка ли.
NikiNikolov написа:На какво да вади въздух ако помпите са читави, може да ги свали, провери или подмени, монтира и едва тогава да вади въздух. Съединителя като не си върши работа вече за какво му е, да му пази сянка ли.
Явно ти не си бил на сянка като си писал горния си пост ,ама карай. Друг път ще знам ,че читави помпи не се обезвъздушават

0898578595
8 мнения
• Страница 1 от 1