Хайде сега кажете кой ви е най-силният довод за БМВ?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
phantassm написа:бмв е за педали само пунтяри ги карат
Наистина !!! Това е официалния резултат , при запитването на 393943974837 ... чики***и като тебе . Аз супер много се кефя на хора дето мразят и не купват БМВ - така ще се отличаваме по-лесно . Искам България да се напълни със Дачии , Шкоди , Голфове и Тойоти

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
като седнах и залепнах...
кола изградена около шофьора и за шофьора. просто си казваш - тук някой е мислил. компромисите са за сметка на комфорта и по-високата цена - идеално, това е правилния начин според мен. взимаш активно участие в управлението на колата, има добра обратна връзка, направено е за хулигански прояви като да минеш през някоя локва с 50 км/ч и да не изгаснеш
кво повече ?
кола изградена около шофьора и за шофьора. просто си казваш - тук някой е мислил. компромисите са за сметка на комфорта и по-високата цена - идеално, това е правилния начин според мен. взимаш активно участие в управлението на колата, има добра обратна връзка, направено е за хулигански прояви като да минеш през някоя локва с 50 км/ч и да не изгаснеш

кво повече ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
phantassm написа:бмв е за педали само пунтяри ги карат
Много добро първо мнение

А иначе по темата .. много често приятели спорят с мен че БМВ е много по зле от мерцедес и ауди a аз им отговарям че всички фенове на БМВ са усетили това което нито един друг фен на друга марка няма да усети
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
A
АЗ ЗА пръв път имах възможност да карам БМВ когато бях 1 курс студент колата беше на един приятел, качих се и онемях, просто залепнах за седалката, натиснах газта и се понесох беше най големият душевен оргазъм който съм изпитвал, след като слезнах си казах че това ще е колата за мене. карал съм много други коли но БМВ ме плени просто ми действа по някъв необясним начин за мене.
Няма начин да няма начин
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик

Мисля, че всички тези коментари са достатъчен атестат за избора на любимата ни марка.
Все пак при следващ подобен безум спор с някой фен на ....(айде да не обиждам другите марки

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Всичко е създадено да работи за човека
За неговото удоволствие по време на път/шофиране ,безопасност ... БМВ си е машина за удоволствие
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Жената мрази марката,понеже били грозни,звучели страшно и вървели много.Аз се мъча да и обясня,че е готова голфаджийка ама неможе да ме разбере и май ще я сменям.
п.п Жената де не марката
п.п Жената де не марката

Последна промяна RSxRacer на 02 Юли 2008, 19:58, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
БМВ е "Автомобил за удоволствие",както каза Пенчев!!!
По цял ден карам само нови служебни автомобили,какви ли не марки висок и среден клас,но вечер като си тръгвам за вкъщи и седна в Бимата, нещо обгръща и прави несравним кеф от шофирането,независимо от това,че е доста по-възрастна кола....!
Визия,комфорт,здравина,сигурност,МАРКА......
БМВ-то има лице,поглед и ЧАР!
П.П Понеже знам,че форума се чете и от почитатели на други марки,ще им кажа:
Купете си БМВ и преживявайте удоволствие от шофирането,всичко друго е компромис и "пазарски колички"!

По цял ден карам само нови служебни автомобили,какви ли не марки висок и среден клас,но вечер като си тръгвам за вкъщи и седна в Бимата, нещо обгръща и прави несравним кеф от шофирането,независимо от това,че е доста по-възрастна кола....!
Визия,комфорт,здравина,сигурност,МАРКА......

БМВ-то има лице,поглед и ЧАР!
П.П Понеже знам,че форума се чете и от почитатели на други марки,ще им кажа:
Купете си БМВ и преживявайте удоволствие от шофирането,всичко друго е компромис и "пазарски колички"!

Последна промяна titto на 03 Юли 2008, 0:18, променена общо 3 пъти

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"