Майката ни Е*АХА тия!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 02 Юли 2008, 7:40

по-важно е да си на бензин,с м броня и подлакътник
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Юли 2008, 8:04

а бе -не знам....!!!искам бате бойко да ми обясни как ще ни оправи!!искам да видя програма,искам да видя начини как ще се действа!! може и да е лъжа,но поне искам да видя дали според мойто си мнение е изпълнимо тва ,дет обещава!!после ще го мисля и дали ще го изпълни!!!и ако му повервам и реша ,че става може и да гласувам...!!! кат му знма биографията-некакси не ми връзва много дикиш!!!ма викате-нема за кой друг!!ми нема да гласуваме ,бе!!кат не излезе повече от еди колко си % население да гласува -изборите са недействителни!!и да ис намерат некой нов да излезе!!!и тогава пак ше видим!! пазеше живков,пазеше царя....!!!тоя голем пазач се извъди!!! покрай митниците съм чувал интересни неща за него....!!! некакси не ми се верва да си промени нрава...!!!ма имало и за нас!!ми то всеки краде,ма поне и за нас има...!!ми хуао....!!ма нещо ми е малко!!искам малко по-малко да краде и малко повече да има за нас...!!нещо съм се овълчил и искам повече....!!!е така...!! не съм навит за пет автобуса да му дам властта!ако така става и аз имам кат за пет рейса - дайте я на мене!!! за тия мандати ,дет му дадоха софиянци нещо не виждам да е станало и само чакайте да наближат изборите да видите кво асфалтиране ше падне и ше се изкопа точно след два месеца!!!!оная дупка на ндк я зяпълни-верно!!бабичките ги превежда през пешеходната-верно!!ма само тва е свършил!!!били му са криви общинският съвет!!! ми на крив кур - космоса и вълната му пречат!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 02 Юли 2008, 8:59

klintan66 написа:На всички тряба да им стане ясно ,че от групов секс с комунист ,турчин и царски гъз ще се роди само урод....Които и да са но да не са те .Поне ще се опита нещо.....Затова да го еба не гласувайте , пийте си питиета и псувайте . Ще се оправим ,но "някой друг път".

Колега, ние може да не гласуваме (аз не гласувах и май това ми беше грешката, както и на много други хора), но ония турци и цигани гласуват за манафските си партийки и затва сега има манафи в парламента. Моят призив е гласувайте за който и да е, стига да не е турчин или циганин! Само така шансовете им намаляват!
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 02 Юли 2008, 10:51

GO WEST още пет шоп боис го казаха преди мнго години това е истината аз неистово си търся работа там даи Боже до 2009 да се уредя тука неам нерви

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 02 Юли 2008, 11:11

Веселин|Василев написа:Ми колега ще го търсиме малкото положително нещо, ако ми кажеш някой който е по читав от бате Бойко ще се съглася и ще спра да пиша. Само, че такива що годе читави неостанаха. А дали бате Бойко който е сложил 3 лампи и е направил цариградско море не се е потрудил и борил с корумпираната българска държава, за да го направи. То вярно, че това което е направил е жалко и мизерно за един кмет на столицата, но дали не го еб.ват онези пи.ки в парламентеца. :roll:

Жалкото колега, е че истината е далеч от новините в 7 и 30 по бТВ.
Защо така безрезервно вярвате на Бойко снегорина, както вярвахте на царя щото той иде от запада където е научил някоя нова бойна(политическа техника) е бате ви бойко ги знае нали е таекондист и пожарникар и супер герой. И в един момент цялата държава работи срещу него, срещу София. Нищо общо, да наистина има 1 или 2 промени, но това ви е грешката -
Ми колега ще го търсиме малкото положително нещо

Трябва да търсиме ГОЛЯМОТО положително нещо, трябва да не спираме да изискваме, иначе сме овце, които биват най-брутално манипулирани и доени същевременно. Що по дяволите колега не смяташ, че власта трябва да е само под опашката на коня? Щото власта е в нашите ръце, трябва да е, поне на запад е...ама има нещо сбъркано по тея географски ширини. Народа не знае, че има правото да управлява(„demos“ означава хора, а „kratein“ — управлявам) да ама остави ги тея там у бялата сграда с-щу Най Клуб те знаят кво правят.
А ти чакай следващото Бойково малко чудо после на парламентарните пусни бюлетинката за Герб и после ще видиш колко весело ще стане.
Не казвам да не гласуваш всеки глас е важен, но първо помисли за какво и за кой го даваш и дали ще съжеляваш следващите 4 години, че си го дал..
Поздрави ;)
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 02 Юли 2008, 11:36

Чета и не вярвам на очите си! Един го било срам, че е българин, друг предпочитал да работи за негри! Типични имигрантски слова! ;) Досега не съм видял 1 човек, които изкарва над 2000-3000 лева да се оплаква! Демек не мислите ли, че проблема е у вас, може би? И не казвайте, че няма работа! Това е най-голямата лъжа! Работа има много! Има и работа за добри пари!

За купуването на гласове - всички помним Буш-мен как спечели изборите, с каква разлика и какви допълнителни преброявания. Хич не ми ги хвалете тези. Какво си мислите? Че САЩ ги управляват алтруистично настроени честни хора? Там просто са много големи мафиоти - кланове! Ма е това е типичнната селяния - все гледаме в двора на другите и сравняваме и не можем да спим от яд!

И по време на комунизма и сега хората, които могат - МОГАТ! Хората които не могат - все си намират оправдания и причини! Бъдете от тези, които могат!

Бутнахме комунизма - искахме свободен капитал! Е сега имаме свободен капитал! Какво повече искате? Някой всеки месец да ви дава по 10 000 лева за това, че живеете?
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Юли 2008, 12:02

pavlin_e30 написа:по-важно е да си на бензин,с м броня и подлакътник

нищо, че заплатата ти е 500лв на месец

п.с. ах колко си прав Павлине ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 02 Юли 2008, 12:07

MatriX_Fucked написа:Бутнахме комунизма - искахме свободен капитал! Е сега имаме свободен капитал! Какво повече искате? Някой всеки месец да ви дава по 10 000 лева за това, че живеете?

пълни глупости говориш.
ако имаш баба или дядо, питай ги колко пенсия получават, после коло ток, вода, парно и данъци плащат и вярвам че можеш да сметнеш дали им остават пари за ЯДЕНЕ :idea:
за какво? за това че по 40 години са бачкали като роби :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 02 Юли 2008, 12:13

MatriX_Fucked написа:...

Ти колко години съзнателно си живял в комунизма?В смисъл да си бил част от системата,а не да си прекарал детските си години по площадките в игри...
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Юли 2008, 12:34

Matrix, не си ме разбрал, тва с негара беше израз, просто казах че съм бачкал много гадна работа и никога не съм се оплаквал за това, за разликата от други хора. За пенсиянта... познавам няколко доста модерни бабки, които могат да си позволят и на хаваите да идат, ама така са си го направили, така че, стягайте се, и стига сте се оплаквали.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 02 Юли 2008, 12:55

Наистина малко остър ми беше поста, извинявам се на засегнатите! Но заставам зад това което съм написал! Моите баба и дядо получават по 130 лева заплата... Ама хората не спират да работят и могат да си позволят да обзаведат нов апартамент, да живеят, да си покриват сами разходите, че и да заделят...Но не са спряли да работят! Като се пенсионираха отидоха на село, ниви, лозе, успешно предприемачество и те така!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 02 Юли 2008, 13:10

А защо трябва да работят след пенсионна възраст? Не е ли по добре да се радват на старините си вместо да ходят на село и да бачкат като луди! Тези 30-40 г. трудов стаж малко ли са?! Да не говорим, че българина не мисли сам за себе си, а иска другите да мислят за него. Я се замислете малко как хората си купуват скъпи и не толкова скъпи коли и им правят застраховки и какво ли още не, а как се грижат за себе си, имат ли те самите някаква програма за допълнително осигуряване или вид застраховка? Явно колите ни са по важни от самите нас! След време тези, които не се осигорява допълнително ще са по зле и от сегашните пенсионери. Това е само малък пример.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 02 Юли 2008, 13:33

MatriX_Fucked написа:Чета и не вярвам на очите си! Един го било срам, че е българин, друг предпочитал да работи за негри! Типични имигрантски слова! ;) Досега не съм видял 1 човек, които изкарва над 2000-3000 лева да се оплаква! Демек не мислите ли, че проблема е у вас, може би? И не казвайте, че няма работа! Това е най-голямата лъжа! Работа има много! Има и работа за добри пари!

За купуването на гласове - всички помним Буш-мен как спечели изборите, с каква разлика и какви допълнителни преброявания. Хич не ми ги хвалете тези. Какво си мислите? Че САЩ ги управляват алтруистично настроени честни хора? Там просто са много големи мафиоти - кланове! Ма е това е типичнната селяния - все гледаме в двора на другите и сравняваме и не можем да спим от яд!

И по време на комунизма и сега хората, които могат - МОГАТ! Хората които не могат - все си намират оправдания и причини! Бъдете от тези, които могат!

Бутнахме комунизма - искахме свободен капитал! Е сега имаме свободен капитал! Какво повече искате? Някой всеки месец да ви дава по 10 000 лева за това, че живеете?

Тук не става въпрос само за заплати. Няколко души от писалите в тази тема взимат над 2-3000лв, така че това трябва да ти говори, че заплатата като такава няма нищо общо с тази тема. Какво ме грее мен, че взимам над 2 бона, при положение, че навсякъде около мен виждам корупция, дупки, мръсотия, далавери? Плажовете вече са бетонирани, горите изчезват в Турция... Разхождали ли сте се скоро из Стара Планина? Отвън - гора. Влезеш ли навътре - виждаш ПОГОЛОВНА СЕЧ. Мангали с моторни резачки изсичат гората, и товарят на ТИР-овете. Поне дървесината да оставаше в Бг - не - Доган я изнася за Турция, а тук нямаме дърва за огрев.
Относно Ту-Куул - нищо лично, но и от други негови постове съм забелязал - американската пропаганда работи наистина чудесно. От каква позиция ми говори той, като в момента САЩ са цъфнали и вързали, че покрай тях си пати и цялата световна икономика?! САЩ са чисто доказателство до какво води политиката на корупция и купуване на гласове. Разликата е само в това, че разклати ли се САЩ, почва да се клати и целия свят. Дори и тук го усещаме.
Според мен за който и да гласуваме, ще е все същия... И въпреки това призовавам всички да гласуват! Поне да избегнем най-голямото зло - Доган.
Изхода според мен се крие в самите нас - трябва да имаме гражданско общество. Нека да свалим това правителство, нека да свалим следващото, ако е като това! Да видим тогава дали няма да тръгнат дела, да вземат земите на Симеон? Забележете, че единствената причина, земите да са все още негови е тази, че НДСВ са в коалиция с БСП, и Станишев просто е с вързани ръце. Нека да видим, дали след 1-2 свалени правителства, политиците няма да се замислят малко повече, преди да крадат? Дали няма да тръгнат дела за корупция и т.н.?
Това е изхода - хората да излязат на улицата. И то не срещу цените на горивата, или заради нечии заплати, а срещу правителството като цяло!

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 02 Юли 2008, 14:00

[quote="ACCELERATOR"][/quote]
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ми, аре де да създаваме гражданско общество и да махаме тия пумияри, време ни е :!: :!: :!: :!: :!: :!:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 02 Юли 2008, 16:51

Затишие падна като след атомна бомба, опре ли до действия на никой не му се занимава.
И аз бих искал да имам наготово добро правителство мислещо за народа, но уви, нито съм се родил в америка.
Темата е изчерпана, ако няма организатори, които да покажат на народа, че за да живееш в добра страна, ТРЯБВА ДА СИ Я НАПРАВИШ ТАКАВА.
Всичко друго е чесане на еизици и оправдания!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата