"ХЛ"ОПЕЛ на хоризонта :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Затова ще има толкова катастрофи и жертви.
NOZES, не си ти човека ,който трябва да раздава правосъдие и да наказва по пътищата. Има кой, има Закони, има Господ, всеки си има акъл (на кой колкото му стига, това е), но не и ти.... интересно ми е ако другия беше с БМВ примерно така ли щеше да го "наказваш"? Значи въпроса ми се струва опира малко до това кой каква кола кара и кой с каква кола си позволява да ни изпреварва, докато ние не сме с БМВ-то?!
Дайте да не си избиваме комплексите на пътя...., че се избиваме ние
NOZES, не си ти човека ,който трябва да раздава правосъдие и да наказва по пътищата. Има кой, има Закони, има Господ, всеки си има акъл (на кой колкото му стига, това е), но не и ти.... интересно ми е ако другия беше с БМВ примерно така ли щеше да го "наказваш"? Значи въпроса ми се струва опира малко до това кой каква кола кара и кой с каква кола си позволява да ни изпреварва, докато ние не сме с БМВ-то?!

Дайте да не си избиваме комплексите на пътя...., че се избиваме ние

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Всичко хубаво, отнесъл си се, паднало ти е пердето-ок. Ама...аджеба...с Е36цата как си вдигнал 150 на 3?Тряба да е била след лютеницата стрелкичката 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328ti
пердето ми падна ,защото в предната кола (тази на баща ми ) се возеха още приятелката ми и брат ми , а аз бях с братовчед ми... Незнам вие как ще се почувствате ако някой си ,ако ще и със СОВАЛКА да е, застраши живота на семейството ви.
Компакта на 3-та прай 140 (правописна грешка)
Зафирата колкото и да е нова и знам възможностите тъй като съм карал такава и с удоволствие бих се пускал срещу такава на писта !
Колеги мерси за коментарите ,аз поука съм си взел , целта ми беше да споделя поредната нашенска глупост на пътя
Зафирата колкото и да е нова и знам възможностите тъй като съм карал такава и с удоволствие бих се пускал срещу такава на писта !
Колеги мерси за коментарите ,аз поука съм си взел , целта ми беше да споделя поредната нашенска глупост на пътя

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Е, сещаш се че и ти си застрашил нечий живот на свой ред? Ако всички тръгнем по този начин да се застъпваме, слепешката да даваме автоматите и да се "пукаме".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328ti
хахахаах
е то човек верно само това остава. Абе мани минало заминало главата горе и колкото повече безаварийни ситуации толкова повече опит и акъл му идва на човек! Сега естествено не апелирам да си правите сами ситуации .
Според мен тази секция на Форума е да споделяме сякакви случки и ситуации и да ги анализираме един вид. И колкото повече такива има ,всеки който ги е прочел и вникнал в самата история ,според мен на другия ден ще бъде с една идея по-подготвен като излезе на пътя.
Това е от мен. Някой модерато ако иска да заключи !

Според мен тази секция на Форума е да споделяме сякакви случки и ситуации и да ги анализираме един вид. И колкото повече такива има ,всеки който ги е прочел и вникнал в самата история ,според мен на другия ден ще бъде с една идея по-подготвен като излезе на пътя.

NOZES написа:хахахаахе то човек верно само това остава. Абе мани минало заминало главата горе и колкото повече безаварийни ситуации толкова повече опит и акъл му идва на човек! Сега естествено не апелирам да си правите сами ситуации .
Чшш, тихуу, вее. Ся, като излязат моралистите и безгрешните и глей кво стаа

Алоо, моралистите, не виждам ореолите около главите ви, бе, Светци.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
NOZES написа:пердето ми падна ,защото в предната кола (тази на баща ми ) се возеха още приятелката ми и брат ми , а аз бях с братовчед ми... Незнам вие как ще се почувствате ако някой си ,ако ще и със СОВАЛКА да е, застраши живота на семейството ви.
И как точни ги застраши ... според мен нищо не е застрашил ... ти просто нещо си се превъзбудил от факта, че те е минала Зафира ... Хлопел си викаш ше ме минава ... аааайде де!!! И не те ли е малко срам да вадиш шпага на ван ... с удоволствие би се пуснал със Зафира на писта ... ебаси кола срещу ван.

без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
rado_rf написа:Чшш, тихуу, вее. Ся, като излязат моралистите и безгрешните и глей кво стааТе останалите тука карат като по учебник и никога не са застрашавали ничий живот, плащат си данъците и си обръщат другата бузка... на дупето
Оо, да, и размахват пръстчето, ах ти лошо момче. Ти знаеш ли аз ако бях на твое място... и се почват едни локуми на които май само те си вярват.
Алоо, моралистите, не виждам ореолите около главите ви, бе, Светци.
Не бе аз не съм моралист ... моралиста в случая е бил нашия човек, който е решил даже да маймунее после с 50-60 и да засича ... и отзада да бави сумати коли ... колона се получила... и чак леко се хвали за това.
без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
ivan1590 написа:Аз така правя-видя ли някои бег да се прави на оборотен-газ да скъся дистанцията пък той да се оправя в насрещното.Естествено говоря, когато карам в колона по път със завои и невъзможност за изпреварване.
Ако ме изпреварва на права, няма проблем пускам го -даже може и да намаля, но аз съм си оставил дистанция и някав тъпанар да се вре и да ме засича- сори
Баце от това, което пишеш бековите изяви са от твоя страна ... и доста комплексарски!!!Някой да му се бутал отпред ... ми ти като не можеш да изпреварваш ... я си представи, че тоя зад теб може.

без реклами в подписа...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- MaXo
- ентусиаст
-
Смотан я сподели каква глупост си прочел, че ми е интересно? Момченцето си е купило 520ка за 2-3000лв и сега се е засегнало хахаха викаш как така няма да съм възприеман за кисел играч с пееетстииин и дваааската
Извинявам се ... всеки притежател на 520ка Е34 може да го дава кисел ... да засича ... и да трепе хората дето се опитват да минат пред него хахаха

без реклами в подписа...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
MaXo написа:Смотан я сподели каква глупост си прочел, че ми е интересно? Момченцето си е купило 520ка за 2-3000лв и сега се е засегнало хахаха викаш как така няма да съм възприеман за кисел играч с пееетстииин и дваааскатаИзвинявам се ... всеки притежател на 520ка Е34 може да го дава кисел ... да засича ... и да трепе хората дето се опитват да минат пред него хахаха
бате ти си адски комплексар

Може да си прочетеш сам компетентните мнения в тунинга

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2