Каско Въпрос
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Каско Въпрос
Имам едно въпросче отностно въстановяване на една щета :
Колата беше ударена на 23.12.2007,понеже тоя дет караше напусна мястото на ПТП-то(беше в една трамвайна ограда) и нямахме протокол от кат,съответно от каското(БулИнс) отказаха да възстановявят каквото и да било.
Преди 2-3 седмици колата излезе от тенекеджията(доста късно влезе там
) и заради изправянето на дясната колонка под прозореца пукнатинката която я имаше е станала 50-см такава...
Въпроса ми е следният : в БулИнс ще въстановят ли джама без да давам обяснения или няма да мине лесно => ако не може да мине туку така какво да кажа(от какво е причинено това)
застраховката е за 4000лв
Колата беше ударена на 23.12.2007,понеже тоя дет караше напусна мястото на ПТП-то(беше в една трамвайна ограда) и нямахме протокол от кат,съответно от каското(БулИнс) отказаха да възстановявят каквото и да било.
Преди 2-3 седмици колата излезе от тенекеджията(доста късно влезе там

Въпроса ми е следният : в БулИнс ще въстановят ли джама без да давам обяснения или няма да мине лесно => ако не може да мине туку така какво да кажа(от какво е причинено това)
застраховката е за 4000лв
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Викни полицията, и кажи че са ти разбили стъклото снощи, но трябва да имаш авто стъкла долу под колата
Взимаш протокол и го представяш пред булинс.
Дерете им кожата на всичките тея гадни копелета

Взимаш протокол и го представяш пред булинс.
Дерете им кожата на всичките тея гадни копелета

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Стъкларията се плаща 100% при каско! Отиваваш и направо им го забиваш,че се е пукнало стъклото и няма какво да ти се правят на филмови звезди!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
A_DUNCHEV написа:Стъкларията се плаща 100% при каско! Отиваваш и направо им го забиваш,че се е пукнало стъклото и няма какво да ти се правят на филмови звезди!
сигурен ли си,щото е така на доверие,че имало хора дет без протокол щели да ми покрият щетата в БулИнс,какво стана,смениха раководството и го налапах голЕмиО
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Колегата ти каза че стъкло се изплаща 100 %.Не им се давай да се правят на луди!Ти за какво иначе си правиш застраховка..а за ПТП кат трябва да ти издадат протокол!При какъвто и удар да е ти трябва да им искаш протокол за представяне пред застраховател!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
margit0 написа:A_DUNCHEV написа:Стъкларията се плаща 100% при каско! Отиваваш и направо им го забиваш,че се е пукнало стъклото и няма какво да ти се правят на филмови звезди!
сигурен ли си,щото е така на доверие,че имало хора дет без протокол щели да ми покрият щетата в БулИнс,какво стана,смениха раководството и го налапах голЕмиО
Сигурен съм щото съм минавал така и стъкла,фарове и само преди няколко дни и преден мигач!Друг е въпроса,че БулИнс се правят на умрели лисици!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
A_DUNCHEV написа:margit0 написа:A_DUNCHEV написа:Стъкларията се плаща 100% при каско! Отиваваш и направо им го забиваш,че се е пукнало стъклото и няма какво да ти се правят на филмови звезди!
Сигурен съм щото съм минавал така и стъкла,фарове и само преди няколко дни и преден мигач!Друг е въпроса,че БулИнс се правят на умрели лисици!
еми като излезе колата от бояджията отивам до тия пИдИраси
11 мнения
• Страница 1 от 1