Странно мигане на лампичките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Странно мигане на лампичките
Колеги имам проблемче...По време на шофиране,лампичките,които са пред мен,над главата ми,пресвяткат.Много е странно.Нито вратите са отворени,нито имам проблем с тоците...От какво може да е?

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
От палеца на ключалката е,колега.Износил се е и затова премигват лампите и като се износи още малко ще почне и стъклото да кликва по време на движение.
- plradev
- старши ентусиаст
-
Палчето се намира в самата скоба в която се заключва бравата,мисля че го няма като отделна част и се купува цялата скоба(незнам колко струва).А демонтирането е еламнтарно захваната е към купето с два винта (еврейска звезда) като внимаваш при разкачането на кабелчето да не го изпуснеш,че после се сваля задната кора ,за да се извади.
Поздрави!
Поздрави!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Както казаха колегите палчето сигурно се е износило......,НО внимавай да не започне да ти дава проблеми и с алармата (ако ти е настроена да се заключва сама след определено време след дезактивирането и).....ако е настроена така алармата, ша започнеш да се заключваш в движение....а е доста неприятно 

plradev написа:От палеца на ключалката е,колега.Износил се е и затова премигват лампите и като се износи още малко ще почне и стъклото да кликва по време на движение.
Аз по скоро си мисля за някой българси алармаджия дето я е вързал входа на алармата към плафона направо или е вързал бутона пазещ моторния отсек там .
Ако бе палчето на вратата не би ли трябвало плафона да се гаси бавно със закъснение ,а не само да премигва

ПП Я колегата да обясни да не би да говори за сенника ,а не за плафона .
0898578595
- plradev
- старши ентусиаст
-
Колега,сега се сетих че временно можеш леко да изместиш скобата напред с 1мм докато си намериш нова ,за да няма проблеми.ОБЕЧЕ ХУБАВИ БЕЛЕЖИ КАК Е ФИКСИРАНА ПРЕДИ РАЗМЕСТВАНЕТО(СВЛЯНЕТО),за да монтираш новата в абсолютно същото положение!!!
- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
нищо не променяш с местенето на скобата само ще си направиш луфт на вратата временния варянт е с една хартиика да я сложиш да лежи върху палчето и си готов мойта е така от два месеца и още бачка но не е лошо да си купя нова вече 

Който се стиска после яко писка
- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
ОЕ 51218105511 това май и е оргиналния номер току що проверих ам нещо не ми отваря цена в дару но щом колегата казва че е 56лв значи трябва да го слушаме иначе ще караме на светло като новобранци в тъмното 

Който се стиска после яко писка
10 мнения
• Страница 1 от 1