"ХЛ"ОПЕЛ на хоризонта :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328ti
"ХЛ"ОПЕЛ на хоризонта :)
Историята е доста банална ,но бих искал да я споделя.
Пътувам аз от Враца за София . Две коли сме аз и баща ми с "кораба МАЙКА" а.к.а Ситроен Ксантия 1,9 ТДИ . Пътуването си беше доста спокойно докато стигнахме завоите след Мездра . Събира се колона около 6 коли като аз си видях един колега с бяло купенце и реших да си пърпориме заедно. И изведнъж на един от завоите се шмугва БАРО ТАРИКАТА с ХЛОПЕЛ ЗАФИРА 1,9 CDTI между мен и колегата като ако не беше пуснат ... олиташе в дерето. Викам си тоя сигурно нещо не е преценил ситуацията и за това така е напраил. Но нашия продължава .. изпреварва ме и мене по този начин инфантилен. После и следвщия и следващия ,аз само му гледам сеира докато не се залепи за баща ми, който е професионален шофьор. Гледам го аз как му се вре и направо ми кипнаха нервите. Викам си тоя ся ще го науча и започвам да дебна удобен момент да покажа скорост. Изпреварвам 2-ма и сме на 2 коли разлика , изчаквам следващата права като тия пред мен включително и Зафирата са пуснали леви мигачи т.е. и те чакат момента. Идва правата , ГАЗ недавам да излезе 1вия , втория го натискам и принуждавам да се прибере и се лепвам на ОПЕЛА като съм само на 3-та ! Той ме вижда не се прибира ,а в дясна няма никой , понабрах още малко броня до броня ,рязко десен волан и се започва шоуто. На 3-та 150 ,4-та 170 и горкия му стана лошо .. наврях му комина с все турбинката у дупарата. Бия аварийки и заставам посредата на 2-те платна. Започва едно ръкомахане сочене на слепоочието (има ли акъл). Изруда опитва да ме мине ама аз си го засичах като скороста вече е 50-60 км в час. Образува се колона ,но аз си продължавам с тая скорост и не му давам да мине. СЛед 5 км някъде се отдръпвам с 50 ,а той съвсем културно с 60 ме изпревари
като си го държах на мушка. До София го засякох пак на няколко пъти и момчето караше като Учебна кола. Явно баща му му е обърсал 2 шамара (взел си е поука).
Апелирам младите шофери да не се мислят за богчета като са в на тати колата ,а гаджето е на задната седалка. Защото освен шамарите ,които рано или късно ще хапнат , може да хапнат и някое дръвце ама по-от близо.
Пътувам аз от Враца за София . Две коли сме аз и баща ми с "кораба МАЙКА" а.к.а Ситроен Ксантия 1,9 ТДИ . Пътуването си беше доста спокойно докато стигнахме завоите след Мездра . Събира се колона около 6 коли като аз си видях един колега с бяло купенце и реших да си пърпориме заедно. И изведнъж на един от завоите се шмугва БАРО ТАРИКАТА с ХЛОПЕЛ ЗАФИРА 1,9 CDTI между мен и колегата като ако не беше пуснат ... олиташе в дерето. Викам си тоя сигурно нещо не е преценил ситуацията и за това така е напраил. Но нашия продължава .. изпреварва ме и мене по този начин инфантилен. После и следвщия и следващия ,аз само му гледам сеира докато не се залепи за баща ми, който е професионален шофьор. Гледам го аз как му се вре и направо ми кипнаха нервите. Викам си тоя ся ще го науча и започвам да дебна удобен момент да покажа скорост. Изпреварвам 2-ма и сме на 2 коли разлика , изчаквам следващата права като тия пред мен включително и Зафирата са пуснали леви мигачи т.е. и те чакат момента. Идва правата , ГАЗ недавам да излезе 1вия , втория го натискам и принуждавам да се прибере и се лепвам на ОПЕЛА като съм само на 3-та ! Той ме вижда не се прибира ,а в дясна няма никой , понабрах още малко броня до броня ,рязко десен волан и се започва шоуто. На 3-та 150 ,4-та 170 и горкия му стана лошо .. наврях му комина с все турбинката у дупарата. Бия аварийки и заставам посредата на 2-те платна. Започва едно ръкомахане сочене на слепоочието (има ли акъл). Изруда опитва да ме мине ама аз си го засичах като скороста вече е 50-60 км в час. Образува се колона ,но аз си продължавам с тая скорост и не му давам да мине. СЛед 5 км някъде се отдръпвам с 50 ,а той съвсем културно с 60 ме изпревари

Апелирам младите шофери да не се мислят за богчета като са в на тати колата ,а гаджето е на задната седалка. Защото освен шамарите ,които рано или късно ще хапнат , може да хапнат и някое дръвце ама по-от близо.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ама и ти си герой де...
ще споделиш ли къде точно вдигна 170 след мездра, че ми е малко мътно, позабравил съм пътя
ще споделиш ли къде точно вдигна 170 след мездра, че ми е малко мътно, позабравил съм пътя

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Re: "ХЛ"ОПЕЛ на хоризонта :)
NOZES написа:Апелирам младите шофери да не се мислят за богчета като са в на тати колата ,а гаджето е на задната седалка.
Мен ми се струва, че ти си се взел за богче... не може да те изпреварват ли какво ... и си наказал Зафира ... браво на момчето ... показал си колко бърз можеш да бъдеш хехе Много ме дразнят такива играчоци като теб дето се влачат по пътя, а каго ги минеш се надъхват та чак са готови да те ударят само и само да не минеш пред тях. А да те питам ти спазваш ли дистанция с автомобила пред теб ... кво значи да го пуснете между вас? Превъзбудил си се яко ми се струва...
без реклами в подписа...

- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
герой не съм ама според теб справедливо ли е да ми пишат акт за ПОЖАРОГАСИТЕЛ като спазвам ограничение 40 в некво забутано село, а такъв селяк да бъде безнаказан и да си прави каквото иска на пътя рискувайки живота на невинни хора ?!?!?
170 точно преди някакво село има доста дълга права, но незапомних името и затова няма да си измислям
170 точно преди някакво село има доста дълга права, но незапомних името и затова няма да си измислям

- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
абе тука няма никаква солидарност !!!
подчертах даже ,че макар и безумната ми постъпка , такива деца трябва да карат с придружител поне 2 години за да поолегнат и да им дойде акъла . Няма да продължавам този безмислен спор с някои потребители на форума ,които според мен са сляпи или се правят на такива и невиждат ,че всеки си прави каквото иска на пътя

подчертах даже ,че макар и безумната ми постъпка , такива деца трябва да карат с придружител поне 2 години за да поолегнат и да им дойде акъла . Няма да продължавам този безмислен спор с някои потребители на форума ,които според мен са сляпи или се правят на такива и невиждат ,че всеки си прави каквото иска на пътя

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Малко
е ама ще питам: Вие правилника за движение чели ли сте го? И едни неща има дето се наричат "правила за движение по пътищата" и важат за всички, за хората, за рацерите, за боговете, за наказващите ги, абе за всички, тях знаете ли ги? Това че някой кара като идиот, означава ли, че и ти си идиот да караш като него? Ревете тука, че много хора умирали по пътя, а после се връзвате на първия самоубиец на пътя. Като бърза, пускаш го и това е. Слушаш си музика, караш си спокойно и нека ти е зле в кожения салон с климатроника.
RESPECT
by t060

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
t060 прав си човек ама тоя изби кочината. Правилника е един за всички така е. Не си мисли,че съм някое смешно дупе и нямам грам мозък в главата . Просто този симпатяга мина всички позволени граници на психическата ми издръжливост . Хората са различни и реагират по различен начин.
Е*и му м****та да викна поп да се покая и да ми простите ли после ... НАправо си ме осъдихте.
Е*и му м****та да викна поп да се покая и да ми простите ли после ... НАправо си ме осъдихте.

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Всъщност поста ми не беше насочен към теб лично, просто знам че в тази тема ще го прочетат хората които отговарят на описанието. Нямах за цел да обидя когото и да било, а само да ви накарам да се замислите, че другия като иска да се трепе, няма смисъл да ходиш да се трепеш и ти. Не веднъж съм го писал: двигателя работи най-добре под 2500 и над 5500 (това на пистата или полигона) оборота. Другото е пълнеш. Като се качите в тази магия на колела наречена БМВ просто и се насладете, не се нервирайте и не се връзвайте на псевдо гъзатата.
На всеки се случва да си изпусне нервите, но като човек чието изпускане на нерви е довело до смърт на друг (не беше свързано с автомобили) ще ти кажа, че дори и тогава е най-добре да се замислиш и ако можеш да се спреш.
П.С. Надявам се не съм те обидил, защото не съм го искал.
RESPECT
by t060
На всеки се случва да си изпусне нервите, но като човек чието изпускане на нерви е довело до смърт на друг (не беше свързано с автомобили) ще ти кажа, че дори и тогава е най-добре да се замислиш и ако можеш да се спреш.
П.С. Надявам се не съм те обидил, защото не съм го искал.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
не си даже се включи на място
като гледам си шофирал извън БГ и си на ясно колко назад сме всъщност. Все пак да се надяваме ,че някой ден и ние ще бъдем така културни и възпитани.. но кога ли е този ден.. ?!? Нали знаете Гацо к'во вика : СИРЕНИЕТО КОЛКО И ДА ГО МИЕШ , ВСЕ СИ МИРИШЕ

като гледам си шофирал извън БГ и си на ясно колко назад сме всъщност. Все пак да се надяваме ,че някой ден и ние ще бъдем така културни и възпитани.. но кога ли е този ден.. ?!? Нали знаете Гацо к'во вика : СИРЕНИЕТО КОЛКО И ДА ГО МИЕШ , ВСЕ СИ МИРИШЕ

NOZES написа:СИРЕНИЕТО КОЛКО И ДА ГО МИЕШ , ВСЕ СИ МИРИШЕ
ти просто си нямаш идея колко си прав
кой е гледал слави тая вечер и използва лафчета без лиценз

ми кат си се влачил по пътя ка няма да те мине човекъ
ам от де знайш че зафирата не е негова и просто вози дъртия
ааа и да добавя с тоя 318ти ай компакт недей много дава газ че да не береш срама после от кюнеца

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Е, такива изруди трвбва да се наказват, като тоя с хлопела.Не съм съгласен някой да ми застрашава живота, а аз да чакам Бог да го накаже.Аз съм за нулева толерантност към подобни простаци.Още първия път колегата е трябвало да го затвори, а оня кавал да се трепе където иска и ако оживее вечец ще знае как да кара и че не е най-великия напътя -нито е пожарна , нито линейка та всички да му правят път.Аз така правя-видя ли някои бег да се прави на оборотен-газ да скъся дистанцията пък той да се оправя в насрещното.Естествено говоря, когато карам в колона по път със завои и невъзможност за изпреварване.
Ако ме изпреварва на права, няма проблем пускам го -даже може и да намаля, но аз съм си оставил дистанция и някав тъпанар да се вре и да ме засича- сори
Ако ме изпреварва на права, няма проблем пускам го -даже може и да намаля, но аз съм си оставил дистанция и някав тъпанар да се вре и да ме засича- сори
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Най тъпото е когато човек почне да се прави на бог или на някакъв който раздава правосъдие ! Според мен повече предпоставки си направил ти за ПТП в дадената ситуация от колкото тоя с хлопела, освен това какво ти е пречил рейсъра - данеби да е първия или последния олигофрен на пътя . А може би си искал да се направиш на мъж пред баща ти ? А ако не беше Зафира а някакъв голям джип пак ли щеше да го гониш ?
Поредната тема за саморазправа по пътищата с предпоставки за ПТП.
Не се прави така. Записвай номера другия път и звънкай на КАТ.
Преди 2-3 седмици един бакшиш излизна отнякъде напречно пред мен пред народното събрание където има 1000 камери. Добре, че карах с 50 и не изгубих време за реакция, успях да мина през дясна лента добре че нямаше никой там, за да избегна удара, а тъпия бакшиш докрая не ме видя и продължи да влиза в платното при което аз трябваше да се кача на тротоара (добре че е само начертан).
Няма да ви казвам какъв е адреналина. Продължих да карам бавно зад него, бакшиша спря малко по-надолу пред бар-а да качи клиенти. През това време му записах номера и модела на колата и след като намерих къде да отбия се обадих на КАТ. От там нататък си е тяхна работа какво ще правят, ако ще и нищо да не направят то не е моя работа да си вкарвам таралеж в гащите за нарушаване на обществения ред или повреда на чуждо имущество и т.н.
Преди 2-3 седмици един бакшиш излизна отнякъде напречно пред мен пред народното събрание където има 1000 камери. Добре, че карах с 50 и не изгубих време за реакция, успях да мина през дясна лента добре че нямаше никой там, за да избегна удара, а тъпия бакшиш докрая не ме видя и продължи да влиза в платното при което аз трябваше да се кача на тротоара (добре че е само начертан).
Няма да ви казвам какъв е адреналина. Продължих да карам бавно зад него, бакшиша спря малко по-надолу пред бар-а да качи клиенти. През това време му записах номера и модела на колата и след като намерих къде да отбия се обадих на КАТ. От там нататък си е тяхна работа какво ще правят, ако ще и нищо да не направят то не е моя работа да си вкарвам таралеж в гащите за нарушаване на обществения ред или повреда на чуждо имущество и т.н.
bat_lyubo написа:Поредната тема за саморазправа по пътищата с предпоставки за ПТП.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2