Майката ни Е*АХА тия!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 01 Юли 2008, 20:44

За гласуване само "Бате Бойко, бате".
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 01 Юли 2008, 21:59

ditko1 написа:ka4i знаеш ли кое е най лошото, че пак има симпатизанти на БСП. ...
министър Р.Овчаров - скандал
министър Даниел Вълчев - подигравка със ученици, учители.
министър Р. Петков - пак подигравка със народа.

И всички тея пичове от Бсп и пак са на 2-ро място по избирателност.
Турците нищо не правят пак се гласува за тях.

Колкото повече ни влачат толкова повече се гласува за тях. Прост народ, слаба държава.

По принцип не пиша във форума, още по-малко в такива теми! НО, айде преди да пишете се поинтересувайте малко в интерес просто на историческата точност! Че ни ебаха мамата - ебаха, ама нека сме точни!

Даниелчо Вълчев в от ПГ на НДСВ! Учил е в колеж в Париж и след това в военен колеж на НАТО!

Та преди това - тея комунисти ни ебаха мамата имайте в предвид, че на нас всички ни ебат мамата! 20 години след комунизма пак те са ни виновни! Е бах маму! 20 години след 2-рата Световна Война Германия е икономическа сила! 20 години след 2-те атомни бомби и изчерпани ресурси Япония е икономическа сила! А на нас - комунистите ни виновни! Ехеее! Бах мамау! Поне имаме кого да обвиняваме, нали? :)
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Юли 2008, 22:01

Веселин|Василев написа:За гласуване само "Бате Бойко, бате".

на едно мнение сме :idea:

по темата: може би ДЗВЕР-а можеше да напише 5-6 странички да разкаже как точно БСП-арите ще спасят държавата и как това е напълно в реда на нещата.

Дигат цените, заплатите си остават пак така мижави, ама то няма откъде да дойдат по-високи заплати, много ясно, че като дигнат, тока, водата и т.н. ШЕФА няма откъде да извади пари да даде на подчинените, за да плащат по-високите сметки, а напротив, и на НЕГО му е тежко.

Въобще не виждам светлина в тунела. :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Юли 2008, 22:48

...и като дойде прекрасният батБойко ,дето неска чака да му додат прекрасните нови автобуси ,за да може още на мига да дигне цената на билетчето ше видим тогава само сопа ,ма пак без морков!! щото от популисти ми е дошло до гуша!!!а па щом и оня кърлеж жорж ганчев изпълзя от неква дупка и той да спасява рОдината,начи сме наистина на дъното...!! щото за некъв клоун гласуваха 39% навремето ,па са се чудим що сме прост народ!! еми е за тва...!! и щото 47% пак гласуваха за некъв непознат ,който обеща да ги опраи 800 пъти ....и то отзад!! и ги опраи ,де!!па опраи и сички други покрай тях!! па зе и имоти ,дето са наши и когато дедо му е слезъл с един мукавен куфар на гарата в софия да става цар не вервам да си е носил у тоя куфар половин Рила и Мусала и Боровец и Враня и другите имоти...!!! били му по наследство!!!кое наследство ,бе тулуп!!! ебати нещастниците сме...!! и да ви кажа малко ни е -още требе!! да ни наебе още некой ,да ни окраде -то на такъв прост народ тва му требе-бой ,ебане и сръбска музика....!! са батебойко ше земе сигурно 50% ...!!щото мноо убаво обещава...!!! и е пич...!!! и ше се опраиме отсекъде...!!ебати не знам дали не е бил шашав щъркела,дето ме е изпуснал тука....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 01 Юли 2008, 23:31

SKISA написа:...и като дойде прекрасният батБойко ,дето неска чака да му додат прекрасните нови автобуси ,за да може още на мига да дигне цената на билетчето ше видим тогава само сопа ,ма пак без морков!! щото от популисти ми е дошло до гуша!!!а па щом и оня кърлеж жорж ганчев изпълзя от неква дупка и той да спасява рОдината,начи сме наистина на дъното...!! щото за некъв клоун гласуваха 39% навремето ,па са се чудим що сме прост народ!! еми е за тва...!! и щото 47% пак гласуваха за некъв непознат ,който обеща да ги опраи 800 пъти ....и то отзад!! и ги опраи ,де!!па опраи и сички други покрай тях!! па зе и имоти ,дето са наши и когато дедо му е слезъл с един мукавен куфар на гарата в софия да става цар не вервам да си е носил у тоя куфар половин Рила и Мусала и Боровец и Враня и другите имоти...!!! били му по наследство!!!кое наследство ,бе тулуп!!! ебати нещастниците сме...!! и да ви кажа малко ни е -още требе!! да ни наебе още некой ,да ни окраде -то на такъв прост народ тва му требе-бой ,ебане и сръбска музика....!! са батебойко ше земе сигурно 50% ...!!щото мноо убаво обещава...!!! и е пич...!!! и ше се опраиме отсекъде...!!ебати не знам дали не е бил шашав щъркела,дето ме е изпуснал тука....
бил е болен от птичи грип.... :mhihi: :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 02 Юли 2008, 0:00

SKISA написа:...и като дойде прекрасният батБойко ,дето неска чака да му додат прекрасните нови автобуси ,за да може още на мига да дигне цената на билетчето ше видим тогава само сопа ,ма пак без морков!! щото от популисти ми е дошло до гуша!!!а па щом и оня кърлеж жорж ганчев изпълзя от неква дупка и той да спасява рОдината,начи сме наистина на дъното...!! щото за некъв клоун гласуваха 39% навремето ,па са се чудим що сме прост народ!! еми е за тва...!! и щото 47% пак гласуваха за некъв непознат ,който обеща да ги опраи 800 пъти ....и то отзад!! и ги опраи ,де!!па опраи и сички други покрай тях!! па зе и имоти ,дето са наши и когато дедо му е слезъл с един мукавен куфар на гарата в софия да става цар не вервам да си е носил у тоя куфар половин Рила и Мусала и Боровец и Враня и другите имоти...!!! били му по наследство!!!кое наследство ,бе тулуп!!! ебати нещастниците сме...!! и да ви кажа малко ни е -още требе!! да ни наебе още некой ,да ни окраде -то на такъв прост народ тва му требе-бой ,ебане и сръбска музика....!! са батебойко ше земе сигурно 50% ...!!щото мноо убаво обещава...!!! и е пич...!!! и ше се опраиме отсекъде...!!ебати не знам дали не е бил шашав щъркела,дето ме е изпуснал тука....

Може да се вдигат билетчетата ма поне бате Бойко зима нови автобусчета, ше си возят трътките некои в ново,а мижавото парламентче вдига ценичките ама нищо не докарва возим се в същата помия като преди само, че е по скъпо. А за ебането и музиката поне още 2 мандата ще ни ребрат то като няма единство, а се събираме една шепа хора от тоя и оня форум нищо не прайм.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Юли 2008, 0:07

Ивчо,

бат Бойко може да е мутра, може да е всякакъв, може да краде, ама поне, като краде има малко и за народа, а депутатите от парламента така крадът, че за народа нищо няма, та даже и дългове му докарват ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 02 Юли 2008, 0:39

Колеги ,аз съм от Пазарджик и от скоро имаме нов кмет . Не само ,че чух а знам че й той има недостатъци . Въпреки това нека колегите от Пазарджик да кажат дали няма осезаема промяна в града -паркове, алеи, тротоари озеленяване, осветление ,шадравани все неща не пипани от поне 20 години - бях намразил родния си град --но нещата скоростно се променят .Това ,което искам да кажа е ,че Бойко може да не е безгрешен но сравнен с Доган, Станишев, Първанов и царя е много по-добър. Нещата със стачки и протести няма да станат ,защота сме една шепа келеши . Само С ГЛАСУВАНЕ може да стане нещо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 02 Юли 2008, 0:55

Абе пичове, моля ви, мислете, преди да гласувате!
Бате Бойко бил пич, бате Бойко крадял, ама оставало за народа - какво остава за народа?!
Айде да помислим малко? Ще оставя на страна историите, които съм чувал за ББ от запознати за контрабандни канали и прочее, защото са недоказуеми, и ще кажете - слухове.
Но - факт е, че ББ беше личен бодигард на Тодор Живков. Айде помислете малко - така ли се става ЛИЧЕН БОДИГАРД на Т. Живков?
Ами че той произлиза от същата върхушка на ДС, както и Гоце, Сокола, и още знайни и не знайни... Това е „мафията“ в България - бившата ДС. А ББ е поредния билет от лотарията, с който тези хора си осигуряват още 4г. ВЛАСТ И ПАРИ.
И защо мислите, че някой ще се замисли за народа? За тях ние сме овце. Хора, които да работят от сутрин до вечер за мизерни заплати, на които им се изпива кръвчицата с данъци, такси и т.н.
Вече дори и не си правят труда да правят предизборни кампании. Дават 50лв за глас, и Ганьо е доволен - вечерта ще има за ракия и салатка в кръчмата.
Това е положението - забравете за ББ като за някакъв месия - ще ни оправи, както Симеон ни оправи, че даже и по-зле...

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 02 Юли 2008, 1:13

Абе само не мога да разбера за какво са тия полемики, тия надприказвания и тия спорове...????
Просто е пределно ясно, че българския народ е робско, долно и мързеливо племе и точно поради тия причини оправия НЕМА, НЕМА И ДА ИМА!!!! Ако някой трябва да е виновен за това дередже то може би това са господа турците дето са държали същия тоя народ под робство 500 години и дето и в момента пак си го еб*т същия тоя народ както и когато си пожелаят (Емел Етем кефи :help: )......И Чърчил и други са го казали-"българите са нечестив народ..."-много добре казано-ми кой народ може да се окачестви като нормален след като го тъпчат, унижават по най-безогледен и нагъл начин, а пък той търпи и то с усмивка и моли за още...не мога по друг начин да окачествя геноцида в здравеопазването, образованието, отбраната, полицията и общо взето ВСИЧКО в това долно, скапано и ненавистно на мен жалко подобие на държава!
Горд съм ,че не съм съвсем българин и ме е адски яд и срам, че имам нещо българско (пууууу....) :puke:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

:yes:

Мнение от ka4i » 02 Юли 2008, 1:43

Azrail написа:Оправи си заглавието поне - не мислиш ли, че е твърде нецензурно?

Принципно и дефакто не мисля, че е нецензурно,щото си е баш истина.Данеби СЕМ и тука да следят какво се пише, мама им дали.Ама както и на много други места и тук си има правила и ще ги спазваме, довреме.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: ...........

Мнение от X-citer » 02 Юли 2008, 2:10

Тоо Cool написа:Горд съм ,че не съм съвсем българин и ме е адски яд и срам, че имам нещо българско (пууууу....) :puke:

Еееее, Милко, не така де!!! :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 02 Юли 2008, 2:32

ACCELERATOR написа:Абе пичове, моля ви, мислете, преди да гласувате!
Бате Бойко бил пич, бате Бойко крадял, ама оставало за народа - какво остава за народа?!
Айде да помислим малко? Ще оставя на страна историите, които съм чувал за ББ от запознати за контрабандни канали и прочее, защото са недоказуеми, и ще кажете - слухове.
Но - факт е, че ББ беше личен бодигард на Тодор Живков. Айде помислете малко - така ли се става ЛИЧЕН БОДИГАРД на Т. Живков?
Ами че той произлиза от същата върхушка на ДС, както и Гоце, Сокола, и още знайни и не знайни... Това е „мафията“ в България - бившата ДС. А ББ е поредния билет от лотарията, с който тези хора си осигуряват още 4г. ВЛАСТ И ПАРИ.
И защо мислите, че някой ще се замисли за народа? За тях ние сме овце. Хора, които да работят от сутрин до вечер за мизерни заплати, на които им се изпива кръвчицата с данъци, такси и т.н.
Вече дори и не си правят труда да правят предизборни кампании. Дават 50лв за глас, и Ганьо е доволен - вечерта ще има за ракия и салатка в кръчмата.
Това е положението - забравете за ББ като за някакъв месия - ще ни оправи, както Симеон ни оправи, че даже и по-зле...

Много точно казано, искам да изтъкна и факта, че това което се прави в София в момента(колкото и да е малко е донякъде осезаемо) е хвърляне на прах в очите. Щото после цяла София ще гласува на парламентарните за него щото видиш ли бате Бойко е сложил 3 лампи на националната библиотека, направил е цариградско море и е спрял строежа на 2-3 сгради.
Сред тия няма честни, тва нащо е като удавник за сламка, търсиме и малкото положително нещо и веднага гласуваме за ново пък после още по-зле щото те си играят картите, верно тъпо и очевадно си ги играят ма народа е тъп.
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 02 Юли 2008, 3:03

Ми колега ще го търсиме малкото положително нещо, ако ми кажеш някой който е по читав от бате Бойко ще се съглася и ще спра да пиша. Само, че такива що годе читави неостанаха. А дали бате Бойко който е сложил 3 лампи и е направил цариградско море не се е потрудил и борил с корумпираната българска държава, за да го направи. То вярно, че това което е направил е жалко и мизерно за един кмет на столицата, но дали не го еб.ват онези пи.ки в парламентеца. :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Юли 2008, 3:37

Вече почна да ми става смешно честно, а и почнах да се чудя като сме били толкова велики в миналото, защо са ни превзели изобщо?? Явно още тогава нещо ни е куцало...
И после идват някакви фрапиращи ме до смях хвалби, като се почнат едни... бг измислила това, в бг имало повече кози, градинки, хлебарки, дръвчета и т.н. Само някакви празни хвалби, дори по тв-то, учебници и т.н. Цял свят си стои тихо и не се бие в гърдите дори когато имат защо, а при нас... лелеле.. много сме зле честно. И не мога да разбера хората, на които им е зле, защо се оплакват? Какво очакват??
Ми, ще дойдат 100 човека и те ще кажат "много е зле" и старата песен продължава. Аз в 8 и 9 ти клас бачках на такива места, където никой ученик не е бачкал и бих предпочел сега да работя в тъмна индия за някой негър, отколкото пак там, но не съм оплакал на никой, дори почти никой не знаеше. Стига сте спорили, безоснователно и на лична логика.
Живота е такъв, какъвто си го направиш, като не можете да понасяте тука, къш или тихо, или викайте компания и да бутаме свинете.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата