даите съвет за масло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
даите съвет за масло
купих си е36 купе 323is автоматик 1999година на 250 000 км. и искам да сменя масла и филтри. въпроса ми е следният: кое е най- доброто масло (визкозитет) за двигател и автоматична скоростна кутия и как се сменя маслото и филтъра на скоростната кутия. Благодаря Ви предварително.
bmw mania
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, за ДВГ-то - полусинтетично - моето е ЛикиМоли, филтър за масло, за кутията: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО АТФ и филтър, предполагам първо точиш маслото от кутията
, сваляш капака от кутията - отдолу и сменяш филтъра. Цена за всички консумативи: филри: маслени 2 бр, въздух 1 бр, масло ДВГ и масло автомат около 250 лв., забравих и горивен филтър за труд отделно ще те тръснат около 100 понеже колата е БМВ.

a
колега кастрол магнетик е много добро кам 20 лева е литъра аз карам втори сезон с него и съм много доволен, а за горивен филтър е към 40 лева
Няма начин да няма начин
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
- changethegame
- младши ентусиаст
-
castrol 5w 40 си сложих аз на мойта ис-ка 1.8, има чувствителна разлика в сравнение с Total, Valvoline, които бях ползвал преди това, някой ми казваха да сложа 10w 40, защото щяла да ми гори масло, ама при мен поне не се получи такова нещо, Баварчетата за castrol-че си плачат 

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Аз пък минах на Q8 и смея да твърдя , че също е мн. добро масло
За 7К км изобщо не си е променило смазването и като го пипам на ръката се осеща като ново
Въпрос на избор, но трябва да си внимателен да не ти пробутат менте, че после ядовете са доста

За 7К км изобщо не си е променило смазването и като го пипам на ръката се осеща като ново

Въпрос на избор, но трябва да си внимателен да не ти пробутат менте, че после ядовете са доста

LANA написа:Аз пък минах на Q8 и смея да твърдя , че също е мн. добро масло![]()
За 7К км изобщо не си е променило смазването и като го пипам на ръката се осеща като ново![]()
и аз съм с Кю/в/Ейта от доста време и никакви грижи
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Hellrider написа:LANA написа:Аз пък минах на Q8 и смея да твърдя , че също е мн. добро масло![]()
За 7К км изобщо не си е променило смазването и като го пипам на ръката се осеща като ново![]()
и аз съм с Кю/в/Ейта от доста време и никакви грижи
Аз също. Q8 F1 10W50.
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
абе момци какво ви е мнението за YCCOвикат че било добро аз мизля да слагам такова
ама дайте мнение ако некой знае дали бива или не
ама дайте мнение ако некой знае дали бива или не
12 мнения
• Страница 1 от 1