Хайде сега кажете кой ви е най-силният довод за БМВ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: m50b25 v kemper

Мнение от dan4o1010 » 01 Юли 2008, 17:07

аз бих казал само 2 неща
1 уникално управление
2 ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 01 Юли 2008, 17:13

запознанството с марката ми почна от Е 30-325 :mhihi: , Е 34,-после понатрупах опит с други марки- и сега пак Е36 :mhihi:
наи интересното е че имам приятел, които си купи субаро импреса-чисто ново някаква зверска раздувка/само акциза му излезе маиката и бащата/- ама ми сподели-брат на колко години ти е Е 36-чката и как стои на пътя , има си и возията и не е мръднала- маи зубарото няма да е на това дередже на същите години- :mhihi: - и единствените коли по които се заглежда са бмв-тата!
Та-болест си е марката ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 01 Юли 2008, 19:48

1.Хммм,най-силният ми довод е че се разболях и аз :mhihi: :mhihi: :mhihi: !
2.От както си взех АВТОМОБИЛЪТ в работата за каквито и коли да се спори накрая винаги почват да се сравняват с мойто БМВ (без основателна причина,независимо колко са бързи и нови),а то е съвсем обикновено :roll:
3.Караш по магистралата в лява лента и дори да не искаш да изпревариш някой,а да му поддържаш темпото той инстинктивно се прибира когато го приближиш :mhihi:
4.Няма друго място в което да прочетеш ,че на някой му се свива стомаха ,докато пише за колата си :bowdown: :!:
5......
6......
7......
Еб.ти колко глупости написах,ама не съм само аз...... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Просто няма друга КОЛА.Останалите са ВОЗИЛА

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 01 Юли 2008, 19:58

отиваме махмурлия на международния пазар за кола на шурето но вместо него си взех аз и от тогава не мога да изтрезнея :mhihi: :mhihi:

па и е30-те се брояха на пръсти тогава ;) чаааак от Смолян беше :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 01 Юли 2008, 20:08

Евалата пичове (и момичета :mhihi: ), напомняте ми защо съм тук и за какво си губя времето.
Поздравления, трябват ми повече теми като тази за душевна храна :D
БМВ е наистина начин на живот, пренасяне в друго измерение, когато седнеш вътре и затвориш вратата, уникално чувство човек-машина-път.
Нека Силата на БМВ бъде с вас вовеки :!:

Поздрави.
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Юли 2008, 21:56

Това е нещо, което не може да се опише с думи, то се чувство. Приятелите ми само викат е що бмв...еми това е нещо, за което няма думи...просто чувстваш, че в тази кола има всичко, което искаш...комфорт, дизайн, мощност...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Юли 2008, 22:56

plradev написа:1.Хммм,най-силният ми довод е че се разболях и аз :mhihi: :mhihi: :mhihi: !
2.От както си взех АВТОМОБИЛЪТ в работата за каквито и коли да се спори накрая винаги почват да се сравняват с мойто БМВ (без основателна причина,независимо колко са бързи и нови),а то е съвсем обикновено :roll:
3.Караш по магистралата в лява лента и дори да не искаш да изпревариш някой,а да му поддържаш темпото той инстинктивно се прибира когато го приближиш :mhihi:
4.Няма друго място в което да прочетеш ,че на някой му се свива стомаха ,докато пише за колата си :bowdown: :!:
5......
6......
7......
Еб.ти колко глупости написах,ама не съм само аз...... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Просто няма друга КОЛА.Останалите са ВОЗИЛА

Наистина всеки като чуе БМВ почва да го сравнява дали с Мерцедес (което супер тъпо-напълно различни концепции), дали с Алди,Алфа или Голф.Аз като заговоря за 320и и веднага голфаджиите почват с техните ГТИ - ама защото всеки се мери с тва БМВ бе , аз си искам нормално БМВенце със прилична мощност да си го карам с 30 градско и 120 по магистралата.
Както казах по-горе : най-силния аргумент за БМВ е ... името БМВ , повече нищо не трябва да кзаваш или да спориш - просто решаваш спора само с тези 3 букви.

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Юли 2008, 23:11

защото като вляза в друга кола, а ми се налага често да влизам, се чувствам неудобно, нищо не е на мястото си, завоите се вземат странно :mhihi: ако се развали нещо - пълна скръб, не знам от къде да започна .. за това :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 01 Юли 2008, 23:40

Няма по добра кола от БМВ :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от phantassm » 01 Юли 2008, 23:59

аз съм хомосексуалист и карам волво и какво?

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 02 Юли 2008, 0:07

phantassm написа:бмв е за педали само пунтяри ги карат

Току що доказа, че е точно обратното :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 02 Юли 2008, 0:11

На мене все повече познати ми викат: "Като те гледам тебе, няма да си купя никога БМВ, те всички с БМВ-та са откачени, само това им е в главата", аз пък им казвам: "Тогава си карайте каручките и си трайте".
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 02 Юли 2008, 0:11

Navi_Bmw написа:
Dimo написа:без значение от модела, БМВ е начин на живот!

:yes: :yes:
и аз съм съглсасен с колетите...преди имах Е30 след кратка пауза се качих на Е36 и пак сам в играта :mhihi: макар сегашната да е 4 цилиндрова пак се качвам с усмивка и честно казано неми се пребира в кащи все си намирам причина да ходя до някъде просто за да го покарам поне още малко....за разлика от др. ми кола която само си мисля каде да спра за да си почина, че е много изморително да я карам.....незнам можеби по голямо удоволствие от това да карам новото ми БМВ е сигорно да се кача да карам някое ретро като на брато Е12 8) (стил лол ридер)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 02 Юли 2008, 0:14

phantassm написа:бмв е за педали само пунтяри ги карат

аз карам бмв заради цървули като този,щото мнооо се дразнят бе направо кръв серат като ги издуха бмв.
благодаря му на него и на другите подобни докато ги има и аз ще карам бмв
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 02 Юли 2008, 0:21

Никоя друга кола не ми доствя такова удоволстви като BMW-като визия,звук, баланс, поведение Влюбен съм в BMW и не съм попадал на нещо по-съвършенно, не че имам желание и да търся де, но все пак ми се налага да покарвам и някоя каруца от време на време. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата