Я си кажете... какво сте извършили дето...
Модератор: Общи модератори
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Секс в полско фиатче- 126р (тея дет в края на осемдесетте ги ползваха за кънки на слоновете в Индия
) имайки предвид ,че аз съм висок 183см а девойката - 176см
.. и в бус паркиран в танков полигон - не знаех че е такъв докато не искочиха бойните машини .....

.. и в бус паркиран в танков полигон - не знаех че е такъв докато не искочиха бойните машини .....

Последна промяна Бибо на 01 Юли 2008, 15:31, променена общо 1 път

Живея преди 3-4 години с една девойка в Изток в една малка квартирка, идва майка ми на гости от Бургас и лягаме да спим на спалнята(квартирката наистина беше малка). В смисал лягаме да спим тримата, девойката е по средата
и ...яко секс
Майка ми НЕ се събуди
Тая тема е нечовешка просто.

Тая тема е нечовешка просто.

21/02/08...speechless
Оживях след катастрофа със 160 км/ч ( справка в галерията )
Направих пожар ( без да искам ) - запалих поляна с 4-5 блока около нея и дойдоха доста пожарни
БЯХ футболен хулиган. Бил съм, Били са ме ( полицаите бият доста лошо, особено в Ловеч)
Друго за сега не ми идва на прима виста ама.... не съм от кротките
Направих пожар ( без да искам ) - запалих поляна с 4-5 блока около нея и дойдоха доста пожарни

БЯХ футболен хулиган. Бил съм, Били са ме ( полицаите бият доста лошо, особено в Ловеч)
Друго за сега не ми идва на прима виста ама.... не съм от кротките

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
някой да е карал на ракия вместо на бензин?!
аз на времето имах форд 1.1 мотор с карб. вебер свърши ми бензина в едно село и си купих два литра ракия 70 градуса
така се прибрах до Хасково 

аз на времето имах форд 1.1 мотор с карб. вебер свърши ми бензина в едно село и си купих два литра ракия 70 градуса

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Брех,аз някои ралти съм изпусналл да напиша
Като малък,около 7-8 ,ползвах карфица за фазомер
имаше ток,странно е чуството
Гърмяла ми е пиратка.която запалих у нас на 10 см от лицето,нямах няколко минутки ни звук,ни картина,поизплаших се
,чупил съм с крак носа на жена в църква...(беше ударила яко майка ми)
пътувал съм с кола 500 км (двете посоки де) за да видя момиче за пръв път наживо и да го направим същата вечер навън и в колата...
Не се сещам,но има и още сигурно недораслящини 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Някой да е тичал след колата си в 2 през ноща, докато джепчиите се кефят вътре в нея и се чудят как да я запалят ?
(Преди 10-11 години ... Audi 80)
Опериран съм веднага след раждането си

Опериран съм веднага след раждането си

M - The most powerful letter in the world
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
alx ,човек разкажи моля те за скороста
Дай боже и аз един ден да мога да развия такава скорост на земята
какво е чувството и с каква машина като мощност ги разви (предполагам онези дългите драгстери) ?
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Аз веднъж с един приятел преди 4 год. се напихме с червено вино в летните нощи в двора на училището
(тогава сме завършили),продължихме ноща в една дискотека,след това си тръгнахме в 5-6 сутринтта докато вървеки виждах някаква жена и хукнахме след нея,докато вървим все повече се приближаваме и така и хванах за г*за и пак си вървяхме след нея докато не стигна до един магазин(отключи-отваря магазина)
А аз седя на врятата и не я пускам да влиза....така докато разбера че трябва да изключи СОД не знам колко пъти ми е повтаряла!
Само дето куките не дойдоха а ние се бяхме изпарили!

Само дето куките не дойдоха а ние се бяхме изпарили!
Прясно, прясно... Карах колело и в едната ръка държах торба... с пари... една пачка се загнезди между спирачките на предното колело... направих много интересно спиране тип предно салто
Едит: не ги разбирам салтата затова съм се объркал

Едит: не ги разбирам салтата затова съм се объркал

Последна промяна MaXimal на 02 Юли 2008, 18:35, променена общо 1 път
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Предно салто е имал в предвид колегата. Ама недовършено нещо. Кой го е правил знае.
RESPECT
by t060

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Взимам си думите обратно - изобщо не ми е тук мястото! - сред криминално проявени
и сексуално отнесени (меко казано
)...
Ноо, за да не съм оффтопик и защото и други се присещаха - републикански вицешампион съм по най-дълга обелка от ябълка!
(документирано!) 

Ноо, за да не съм оффтопик и защото и други се присещаха - републикански вицешампион съм по най-дълга обелка от ябълка!

"... _ _ _ ..."
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
ДА и аз са се сетих за едно предно салто с колелото:
Караме си колела с едни приятели и спираме на площада до една сцена а тя бетонна и висока около 1 и 20 качихме се с колелата и реших че мога да полета с колелото като по филмите ама не стана ,а вместо това салто(отсреща има едно кафе пълно беше с хора малии срам ма и ме болеше главата)
Караме си колела с едни приятели и спираме на площада до една сцена а тя бетонна и висока около 1 и 20 качихме се с колелата и реших че мога да полета с колелото като по филмите ама не стана ,а вместо това салто(отсреща има едно кафе пълно беше с хора малии срам ма и ме болеше главата)