Хайде сега кажете кой ви е най-силният довод за БМВ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 01 Юли 2008, 12:25

Тези, които не харесват БМВ значи не са усетили магията му. Като си търсех мойто, не съм чел форуми нито никаква информация. Отворих мобилето.бг и гледах някакви обяви, цъкнах на 1 разгледах я, влюбих се и следобеда си я купих. до ден днешен всеки път щом я погледна усещам как ме приканва да се кача в нея и с нескрита радост всеки път щом седна зад волана усещам колата все едно е жива и иска да бъде карана. просто няма подобно чувство. дори в момента докато пиша тези редове усещам как стомаха ми се свива от кеф и радост.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: форд мондео мк2
Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL

Мнение от HuKoTuH40 » 01 Юли 2008, 12:34

Един приятел постоянно ми спори колко по-добри били мерцедесите от БМВ и ми обяснява колко се чупели и ..., а аз винаги му отговарям едно :
БМВ не е просто марка коли това е култ
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 01 Юли 2008, 12:38

За мен БМВ е колата. Не обичам да споря с други, защото всеки си има вкус. Като видя някое БМВ не мога да отделя очи от него. Просто любов. :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318is
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от fxp » 01 Юли 2008, 13:13

jArGoN_LaDy написа:За мен БМВ е колата. Не обичам да споря с други, защото всеки си има вкус. Като видя някое БМВ не мога да отделя очи от него. Просто любов. :uups:

me too :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 01 Юли 2008, 13:33

Аз немога да си спомня откога съм влюбен в тази марка. Помня още когато бях 8,9-ти клас, в месните на Гумени Глави (Мишо шамара) за възхвалата на тази марка, после установих че адреналина е в кръвта ми и накрая разбрах че всички тези емоции се събират в една марка.

Първата забележителност която "разгледах" в когато дойдох в София, беше не НДК, не Витошка ... а шоурума на Камор Ауто :mhihi: :uups:

Шофьорския ми курс беше на е36. Първата ми кола, инструктора ми само ми повтаряше по-бавно, по-бавно, а тя си искаше :mhihi:

За мен това е болест и вечна любов. Обръщам се след почти всяко БМВ, все едно съм видял Адриана Лима :mhihi: Алгелските очи ми разтапят сърцето, а звука на двигателя ми пълни душата. Всичко останало просто няма значение ... ако ще и турбо трабанчета да ме разминават, любовта е вечна :mhihi: 8)

п.с. напоследък гледам само красиви e30-ки. Май ще даунгрейдвам модела :mhihi: :mhihi: :uups:
bmw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Юли 2008, 13:59

AHTuBuPyC написа:Аз немога да си спомня откога съм влюбен в тази марка. Помня още когато бях 8,9-ти клас, в месните на Гумени Глави (Мишо шамара) за възхвалата на тази марка, после установих че адреналина е в кръвта ми и накрая разбрах че всички тези емоции се събират в една марка.

Първата забележителност която "разгледах" в когато дойдох в София, беше не НДК, не Витошка ... а шоурума на Камор Ауто :mhihi: :uups:

Шофьорския ми курс беше на е36. Първата ми кола, инструктора ми само ми повтаряше по-бавно, по-бавно, а тя си искаше :mhihi:

За мен това е болест и вечна любов. Обръщам се след почти всяко БМВ, все едно съм видял Адриана Лима :mhihi: Алгелските очи ми разтапят сърцето, а звука на двигателя ми пълни душата. Всичко останало просто няма значение ... ако ще и турбо трабанчета да ме разминават, любовта е вечна :mhihi: 8)

п.с. напоследък гледам само красиви e30-ки. Май ще даунгрейдвам модела :mhihi: :mhihi: :uups:

Точно заради тоя цървул като малък не обичах марката. Имах и една неприятна случка със няколко пияни гъзарчета на морето , преди години (нямаше кръв и зъби ама много нерви) пак със БМВ и нещо не ги обиах колите . Сега вече съм тотално плене от синьо-бялата перка и от 2 години броя дните когат ще си взема моята акула . Малко остава и вече почнах да разглеждам и избирам .
На твърденията - БМВ са цигански коли и харчат яко , пък вървят по-малко от Голф ГТИ отговарям
1 - идете на БМВ събора да преброите циганите
2- като искам да ми е евтино ще си купя магаре и каруца да декам
3 - като е бърз Голфа си го вземете , а ще бъда селянин комплексар със 4ерно БМВ ...
Естествено това са много подробности и ме болят устата да ги говоря повече , за тва вече казвам :
Човек който кара БМВ и Мерцедес няма нужда да казва нищо повече освен ИМЕТО . Компаниите работиха дълги години за името , сега то РАБОТИ за ТЯХ . Всичко друго е излишно да се говори и да се спори.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Юли 2008, 14:08

furiozo написа:Тези, които не харесват БМВ значи не са усетили магията му. Като си търсех мойто, не съм чел форуми нито никаква информация. Отворих мобилето.бг и гледах някакви обяви, цъкнах на 1 разгледах я, влюбих се и следобеда си я купих. до ден днешен всеки път щом я погледна усещам как ме приканва да се кача в нея и с нескрита радост всеки път щом седна зад волана усещам колата все едно е жива и иска да бъде карана. просто няма подобно чувство. дори в момента докато пиша тези редове усещам как стомаха ми се свива от кеф и радост.

Добре че го каза, да не се повтарям.....няма доводи, усещане е само....
Не можеш да убедиш никого с думи, трябва да покара, да има искрата в сърцето си и да се остави да бъде пленен! Завинаги! Това е и колата, и живота и всичко! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от donbazil » 01 Юли 2008, 14:14

Имам вечен спор с едно приятелче (особенно след няколко чашки) относно моята любима марка (BMW) и неговата (Lancia). Установявам на какво е способен човек да измисли за да защити една изгубена кауза, но общо взето спорът е безмислен тъй като всеки си държи на неговото. Един от моите доводи е сътношение цена-година на производство и съответно качеството на вложените части и материали...
Истината е в дизела
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 01 Юли 2008, 14:32

acho.rs написа:Човек който кара БМВ и Мерцедес няма нужда да казва нищо повече освен ИМЕТО . Компаниите работиха дълги години за името , сега то РАБОТИ за ТЯХ . Всичко друго е излишно да се говори и да се спори.

Това е отг. според мен!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 01 Юли 2008, 14:35

От 4-5 години имам книжка.Никога до сега не съм карал повече от един път кола с предно предаване или можеби требваше да напиша друга кола освен БМВ :mhihi: .Първоначално карах колата на баща ми (Е30 FOREVER) и през този не кратък период от фошьорската ми кариера тя се срасна със съзнанието ми.Всяка друга кола бе просто кола, а всяко БМВ-КОЛАТА.Въпросното Е30 в момента е на 23 години и все още като го чуя как "мърмори" сърцето ми почва да бие по-бързичко, оная ми работа почва да се понадига и не мога да откъсна очи от нея...все едно виждам любимото момиче.Понатрупах малко опит в шофирането, започнах работа и паралелно с това се заоглеждах за кола.Естественно сега пак карам БМВ и то ми е още по-скъпо, защото е МОЕТО БМВ.Доводи ли...доводите са за хората които карат БМВ от около месец после всичко прераства в чувства, а те трудно се описват.В заключение мога да добава, че съм болен от трибуквен вирус който изглежда е заразен!

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 01 Юли 2008, 14:47

donbazil написа:Имам вечен спор с едно приятелче (особенно след няколко чашки) относно моята любима марка (BMW) и неговата (Lancia). Установявам на какво е способен човек да измисли за да защити една изгубена кауза, но общо взето спорът е безмислен тъй като всеки си държи на неговото. Един от моите доводи е сътношение цена-година на производство и съответно качеството на вложените части и материали...

Аз имам същият познат с Пежо , също доста забубена клауза... Винаги ми казва 'е да бмв е, но Пежо ... ала бала..... а аз винаги си пуша спокойно и просто се наслаждавам на жалките му опити..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: жена си да дрифти
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: харчи малко - върви на страх

Мнение от mili4uk » 01 Юли 2008, 15:14

Сетих се за вица.... двама пича си говорят
единият : Вчера си купих най-новия мерцедес.... уникален.. страшна кола !
другият : Верно ли бе... кой модел на мерцедес е ?
първият пак ... : Абе не го знам модела... ама му викат БМВ
:twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20

Мнение от Timeto » 01 Юли 2008, 15:45

vld написа:Не е нужно да им се обясняваш и да спориш ,като покарат малко ако имат вкус сами ще разберат,аконе живи и здрави ;)
1.Перфекционизъм във всяко едно отношение
2.Ултимейт Драйвинг Машин
Бе готини са и това е ,казваш им че е секта и да не те занимават с автомобили на които двигателя им е колкото твойто вентилаторче за парното :mhihi:

... отварям капака небрежно, само да проверя маслото (въпреки чека 8) ), палвам мотора да позагрее малко и опонентите утихват( губят звук и картина - те са в коша :mhihi: ).

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 01 Юли 2008, 16:05

Двигател,дизайн,комфорт.......красота!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 01 Юли 2008, 17:00

Всеки път, като продам поредното си бмв - тръгвам да си търся мерцедес, нали уж са по-добри . Като покарам първия който ми попадне , бързо бързо ми идва акъла и отново се събираме с някой притихнал звяр чакащ именно мен. Като първата любов - сменяш , пробваш с руси , с черни ,ниски, високи , но като затвориш очи пак виждаш и чувстваш НЕЯ.......Добре ,че го има форума за да знам , че нищо ми няма..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: или поне , че не съм само аз...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата