Хайде сега кажете кой ви е най-силният довод за БМВ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Хайде сега кажете кой ви е най-силният довод за БМВ?

Мнение от miroslav4ev » 01 Юли 2008, 9:03

На всеки му се е случвало да спори с приятели, колеги или др. относно въпроса: "Защо БМВ?"
Всеки си има свои доводи, но аз бих се радвал, ако ги сподели.
Аз лично не бях такъв ентусиаст преди да си купя БМВ. Но щом видях настоящата си кола и я покарах - разбрах че за мен няма друга марка освен БМВ. Нямам логично обяснение, може би наистина "не шофьора избира колата, а тя него". Сега каквито и проблеми да създава колата не бих я сменил, освен за друго БМВ.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 01 Юли 2008, 10:21

Ами нека аз да споделя! Аз казвам само-БМВ и не се налага да обеснявам повече нищо! Приятелите ми казват друга марка и после им трябват 2 часа пленарно време за да ми обесняват колко е велика и т.н.! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 01 Юли 2008, 10:24

Не е нужно да им се обясняваш и да спориш ,като покарат малко ако имат вкус сами ще разберат,аконе живи и здрави ;)
1.Перфекционизъм във всяко едно отношение
2.Ултимейт Драйвинг Машин
Бе готини са и това е ,казваш им че е секта и да не те занимават с автомобили на които двигателя им е колкото твойто вентилаторче за парното :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 01 Юли 2008, 10:35

Най-силния довод на БМВ са е36 и е46,след година като пенсионирам е36-та мисля да си взема една новичка c-класа,просто новите модели на БМВ/без X5/ са зверски грозни ,но аиде да не се отклоняваме от темата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 01 Юли 2008, 10:40

Нямам точен довод. БМВ е всеизвестна марка. Всеки, който види перката и прилично изглеждащо БМВ най-малкото се хвърля в размисли за една такава кола. А знаете, че Е46 седан, не е като М3 от 2007ма, за да ахкат толкова. Най-пресният случай - ходих до гробищата в Бакърена фабрика на Задушница. Бях си оставил колата надалеч, когато се връщам и я наближавам - покрай нея минават две момчета. И единия каза "Еее, ей такава кола искам да си купя". В този случай зависи от човека как ще се почувства. Гъзара, за който това е "пичеловка" ще си каже "Ъх, тия па оръфляци, кво ми гледат бегачката". Аз пък се почувствах добре, на живо усетих някой друг да се радва на колата. Почувствах се специален, защото си казах "А колко ли хора никога няма да се докоснат до такава кола никога през живота си?".
Странното е, че съм карал и Опел, и Хонда. Не е като да са всички автомобили, но когато седна в БМВто... просто колата все едно казва "Здрасти, приятелю", а не "Ай, са'ш видим ниЙ аз теби ли или ти-мени".
Чувствам се добре, когато я карам, дори бавно...просто усещането е невероятно.
Доста са ми хаотични мислите като си ги прочета...ама трудно мога да дам конкретен довод ЗА.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 01 Юли 2008, 10:41

Nukem написа:Най-силния довод на БМВ са е36 и е46,след година като пенсионирам е36-та мисля да си взема една новичка c-класа,просто новите модели на БМВ/без X5/ са зверски грозни ,но аиде да не се отклоняваме от темата!

и аз мисля, че най-силния коз на БМВ е именно модела Е36 :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 01 Юли 2008, 11:01

единственото, по-добро от е30 е по-мощното е30

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Юли 2008, 11:03

само ///М моделите.след лек ребилд :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 01 Юли 2008, 11:08

Защо пък трябва да спориш нали знаеш по умният отстъпва де да си бласкат главите с тяхните кошници аз си мълча особено като почнат да ми викат поне да беше 20 ка то 16 ка викам ко ще и 10 ка да е БМВ е и си ме кефи тебе като не ти харесва не се вози и не я гледай и готово работата е,че аз знам кво карам и ми е кеф 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 01 Юли 2008, 11:14

Аз пък мога да кажа как започна всичко наречено "болестта БМВ" :mhihi: . Всичко започна от една картинка на е32 (730i ) от дъвките турбо които събирахме като малки. Тя беше паркирана леко настрани така че залезът се отразяваше в тъмния цвят и тъмните стъкла много красиво. Просто от тогава съм завладян по магиятя БМВ!!! А и първият път като се возих на БМВ беше в е34 ( 520i ), просто всичко в колата показваше че е направено с мисълта да носи удоволствие на ШОФЬОРА, a звука на редовия шестак ме е карал да настръхвам от кеф! А преди една седмица имах удоволствието да се возя в БМВ М3 Е92 ( 2008 в изпълнение с два съединителя). С ръка на сърцето мога да твърдя : такова удовлствие няма !!!!
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 01 Юли 2008, 11:17

Юзър написа:само ///М моделите.след лек ребилд :mhihi:

естествено :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Юли 2008, 11:43

без значение от модела, БМВ е начин на живот!
Изображение

варненския разкош
Аватар

Мнение от STR » 01 Юли 2008, 12:00

иам два вида потребители на марката,тези като нас се качват и никога повече не слизат от БМВ и тези които никога повече не си копуват БМВ,на които след това им е трудно да си признаят че са сгрешили след няколкото жалки опита да заменят БМВ с нещо друго. Не случайно се говори че най-сплотеното общество в света е именно БМВ феновете. Най-малкото като довод е че в който и град в БГ да попаднеш в беда,винаги има колеги които да се отзовът.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 01 Юли 2008, 12:13

БМВ е автомобил с душа, с идентичност.
Когато погледна някое БМВ, усещам как то отвръща на погледа ми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 01 Юли 2008, 12:15

Dimo написа:без значение от модела, БМВ е начин на живот!

:yes: :yes:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата