Важно!!! В кой град се намирате?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Важно!!! В кой град се намирате?
Питането е заради започнатата кампания от БМВ клуб България за доставянето на така търсените стикери на форума за автомобил. Идеята е да разберем кои са градовете с най-много ентусиасти в България и да изберем отговорници по разпространението в тях. Това не значи, че няма да огрее останалите - най-много да се наложи да се разходят до близък голям град което е далеч по-лесно отколкото да разчитат да имат път към София, нали ....
За сега ви моля да гласувате в анкетата без излишни коментари. По-късно ще има допълнителна тема за набиране на отговорници. Тези, които живеят в неспоменат в анкетата град да гласуват за града до който са най-близо или да напишат от къде са. Няма техническа възможност да събера повече от десет отговора. Надявам се да не се засегнете, ако вашия град не е написан!
Благодаря предварително за отзивчивоста Ви
За сега ви моля да гласувате в анкетата без излишни коментари. По-късно ще има допълнителна тема за набиране на отговорници. Тези, които живеят в неспоменат в анкетата град да гласуват за града до който са най-близо или да напишат от къде са. Няма техническа възможност да събера повече от десет отговора. Надявам се да не се засегнете, ако вашия град не е написан!
Благодаря предварително за отзивчивоста Ви

Последна промяна Новини на 18 Окт 2004, 21:28, променена общо 2 пъти
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Еми аз не гласувах ебати....може ли да има градове като горна оряховица,а Враца да няма!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Новини
-
Ще ви бъда много благодарен, ако прочитате дадена тема преди да пишете нещо по нея.
Технически анкетата не може да има повече от десет възможни отговора. Предварително ви се извиних и обясних защо няма повече възможности и пак питате ама защо
Ако града ви не фигурира - просто напишете от къде сте. Толкова ли е сложно?
Технически анкетата не може да има повече от десет възможни отговора. Предварително ви се извиних и обясних защо няма повече възможности и пак питате ама защо

Ако града ви не фигурира - просто напишете от къде сте. Толкова ли е сложно?

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ами
CheGevara написа:е може ли Ловеч да сложиш, а НЕ Плевен !?!?!?
защото от Ловеч имаме двама членове на клуба , а от Плевен няма никой, между другото аз съм роден в Плевен и до 18 -тата си година съм живял там

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Re: ами
Любо Мегов написа:CheGevara написа:е може ли Ловеч да сложиш, а НЕ Плевен !?!?!?
защото от Ловеч имаме двама членове на клуба , а от Плевен няма никой, между другото аз съм роден в Плевен и до 18 -тата си година съм живял там
Аз съм от плевен и Chegavara, a ето че и ти...
но както и да е

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.