резервно колело....Дару!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

резервно колело....Дару!

Мнение от SKISA » 30 Юни 2008, 18:26

то не че е много страхотна историята ма....:

писна ми от побългаряване!!!ебаси!!
днес ми дойде резервното колело ,поръчано в дарукар,даден вин на колата,платено като поп и като рачих да го слагам тая вечер-трънци!! не влиза! просто не ще да се намъкне в дупката! казвах им ,че 16ка джанта с зимните гуми не влиза ,но е заради дебелината на гумата-от там викат: нема страшно-тва е колелото-нищо ,че е 17ка!! е да ,ама не е!!! даже извадих мокета и разните там покривала по пода и па не ще да влезе!! мислех да го опаковам у кашона и да хода утре да им го монтирам на главите,ма не ми се разправа,а и требва да пътувам и взех,че го спаднах и го набутах у дупката и ше си купа един компресор да си го напомпам ако се наложи да го слагам и тва е!!!
ебаси скапаната работа!!!мноо официален сервиз-нема що!!!ако ида да се разпраам ще ми извадат от 10 кладенеца вода,ше каат ,че ми е крива колата и кви ли не тъпотии и че не е за резервна гума ,а за рънфлат ...! само че колата си има дупка и място за резервна,има си болт за прикрепяне и съм почти 100% сигурен ,че ако джантата е 16ка ше влезе!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 30 Юни 2008, 18:34

:shock: Дай размери на резервната, тази ( и на предишната ако помниш ) по специално външния диаметър. Иначе си наълно прав! Трябва да отидеш и да ги биеш с гумата по главите, докато се откачи от джантата! Тя после пак няма да влезе в колата, ама поне ще си морално удовлетворен.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар

Мнение от SKISA » 30 Юни 2008, 19:26

t060 написа::shock: Дай размери на резервната, тази ( и на предишната ако помниш ) по специално външния диаметър. Иначе си наълно прав! Трябва да отидеш и да ги биеш с гумата по главите, докато се откачи от джантата! Тя после пак няма да влезе в колата, ама поне ще си морално удовлетворен.

RESPECT

by t060

предишна резервна няма!така взех колата!беше с рънфлат гуми! има си дупка в багажното! зимните са ми 16ки 225/50/16 или 55/16 не знам точно ,но си стават на колата отсукъде. вероятността да влезе 16ка резервна с ниска гума примерно 185/45/16 или 185/55/16 е огромна ,ама не знам изобщо дали прават такова нещо!!
на сичко отгоре аз исках само гума с джанта ,ма казаха ,че са комплект и ми набутаха и крик,ключ и пета допълнително ,дето аз си ги имам...!!да стане по-добра сумата!! :evil:
п.с. кат премера тая ше дам размер!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Юни 2008, 19:49

А каква гума излиза резервна по ВИН? И я си погледни лепенката, която се намира като отвориш шофьорската врата- отвътре на колонката. Там пише размера на резервната гума.

Ти имаш за какво да се гневиш - може би те са сбъркали.
А аз - поръчвам си разпънка преди седмица и половина. Давам си капарото и всичко точно.
Отивам да си я взема - изненада- от БМВ АГ изпратили едната шайба за захващане за бомбето, няма я нито самата щанга, нито другата шайба. Иначе всичко точно- опакована, със същия номенклатурен номер. Оттам писаха писмо до БМВ да си проверят складовете - миналия петък пристигна и самата разпънка... и пак изненада - пратили тоя път останалата част , пак не цялата. Добре че в Дару бяха запазили първата пратка, та я сглобихме :lol: И немците си имат кусури, иначе наш'те са ясни.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 30 Юни 2008, 20:24

Иначе тва дару като го захвалят, или бмв-карс у варна .... направо главата ме заболява.На мене термостата мо го дадоха за оригинален и невероятен , но се оказа че нещо не е същия като оригиналния на колата и охо кво прайм "ми тя таз кола кой и го е слагал кво е туй" пък техния дори и не затваря както трябва.Имам чувството че нещо са скарани с компютрите тез хора и просто не може да оправят нещата както трябва.

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 07 Юли 2008, 16:22

Абе то некомпетентен народ навсякъде има, тук в Италия преди време си търсих датчик за АБС, отивам в представителството на БМВ, кавам им какво ми трябва, ония отваря ЕТК-то и го гледа так :shock: , чуди се от къде да я захване за да търси АБС датчик (обиколи почти всички категории, само в аксесоарите дето не влезе :mhihi: ), след доста борба с програмата :mhihi: накрая намери номера на датчика, почва да ми обяснява че трябвало да го поръчат, питам го колко пари стува, казва ми цената но решава да ми чукне доълнително и ДДС отгоре и цената от около 90 евро отиде на около 120!!! Викам му пич какви са тия цени? Да не си слагаш и едно на ум? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Едно че е некомпетентен да намери частта която ми трябва 20мин ами и отгоре на всичко иска и да се лъжем!! На следжащия ден отидох в доруго представителство, там човека много учтив, с две щтраквания на мишката ми намира номера на датчика, оказа се че и дори го имат на склад, и ще ми струва 85 евро, значи нашето момче от другото представителство щеше да ми хлъзне с около 35 евро :shock:
Та така, има ги навсякъде нещастниците които не си разбират от работата.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 07 Юли 2008, 17:02

еи сега преди малко сменях резервната гума на е60 че скъсах гума , и даже тъпия крик испусна и спирачния апарат опря на джантата , карах след това , но не усетих нещо да му има ? може ли да му е станало нещо , а иначе по темата колега мога да видя размерите на наща резервна мисля че е оригиналната , малката гума тясна такава.
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: резервно колело....Дару!

Мнение от Pitbull_Germany » 07 Юли 2008, 17:16

SKISA написа:то не че е много страхотна историята ма....:

писна ми от побългаряване!!!ебаси!!
днес ми дойде резервното колело ,поръчано в дарукар,даден вин на колата,платено като поп и като рачих да го слагам тая вечер-трънци!! не влиза! просто не ще да се намъкне в дупката! казвах им ,че 16ка джанта с зимните гуми не влиза ,но е заради дебелината на гумата-от там викат: нема страшно-тва е колелото-нищо ,че е 17ка!! е да ,ама не е!!! даже извадих мокета и разните там покривала по пода и па не ще да влезе!! мислех да го опаковам у кашона и да хода утре да им го монтирам на главите,ма не ми се разправа,а и требва да пътувам и взех,че го спаднах и го набутах у дупката и ше си купа един компресор да си го напомпам ако се наложи да го слагам и тва е!!!
ебаси скапаната работа!!!мноо официален сервиз-нема що!!!ако ида да се разпраам ще ми извадат от 10 кладенеца вода,ше каат ,че ми е крива колата и кви ли не тъпотии и че не е за резервна гума ,а за рънфлат ...! само че колата си има дупка и място за резервна,има си болт за прикрепяне и съм почти 100% сигурен ,че ако джантата е 16ка ше влезе!!

Колега, като се поосвободиш отиди и си искай точната гума! Недей да го оставяш това така. Понеже всички си траеме, затова и ни правят на маймуни. Трябва да си знаеме правата и да си ги отстояваме. Поръчал си резервна гума, да ти я дадат. Като не влиза в дупката, значи не е за там! Егати и мекеретата. Официален сервиз дръжки.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 07 Юли 2008, 17:40

аз бих намерил време да отида да се разправям ,то ако всеки почне да си оставя магарето в калта ще станат още по нагли в сервизите .. мене така ми пробутаха 3 паразитни ролки а се оказах с 2 ,и едната като я връщам ми вика - кво да я правя .. ами ако искаш за годежен пръстен си я запази му викам !

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Юли 2008, 19:30

ми да ви кажа-отебах!! пречи ми кашона толко дена в гаража и неска го хвърлих! нема да се разправам ,щото времето ми е по-ценно ,а и след няколко дни тръгвам и ще артисам съвсем без резервна гума ако има я върна и ядовете на път да вися без резерва са повече от тоя...!
знам ,че е тъпо ма си зех компресор,спаднал съм гумата ,за да влезе и ако требва да сменям ше помпам и ше я слагам...!!тва е положението! ако намера време като се върна ще изрежа едни притискачи дето са на мокета и може и напомпана да влезе и ше побългаря работата ма кво да праа....!!!

Назад към Страхотни истории