Европейско по Футбол
Модератор: Общи модератори
Наистина, неприятно, че ги подпря съдията, защото сега разни хора ще разправят как не са заслужили да победят, но напълно си заслужиха победата, дори и с гол преднина атакуваха допоследно, а на германците накрая и нервичките им не издържаха и почнаха със селяшките прояви ...
Страшно смешно ми стана като Клозе тръгна да се оплаква, че силва го ударил с глава, след като съвсем целенасочено го провокира ... Са да ходи да се оплаква на майка си и след 4 години пак ...

Страшно смешно ми стана като Клозе тръгна да се оплаква, че силва го ударил с глава, след като съвсем целенасочено го провокира ... Са да ходи да се оплаква на майка си и след 4 години пак ...

In Ban We Trust!
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- Гост
-
Пълни глупости са това със съдията... неколко фала ги свири наобратно и остави по-свободна игра... бил подпрял испанците - глупости... Типично изказване на нашенски семкаджии...все съдията им в устата... Испанците си им скриха и топка и шапка, да не говорим че ги разминаха с резИлтат...единствен проблясък швабите имаха между 60-70 минута, но с 10 минути игра или напън по-скоро не се печели финал, та те нямаха положения... Шампион стана най-заслужилия и с най-атрактивната игра според мен... Браво
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе те ората са го казали: на крив к.р-космоса му пречи..!!! демек ше извадат от 10 кладенеца вода ,че за тва са паднали,че съдията им ги виновен...!!! само дето испанците можеха да играят...!! имаше няколко не-добри отсъждания на съдията-имаше и такива в ущърб на испанците..! кво толко!
аре са 22 ритат и накрая кой бие....!?!?
ми тоя път за щастие по-добрият!! 
аре са 22 ритат и накрая кой бие....!?!?

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
4естита победа на Испания,аз ли4но не останах ососбенно доволен от това парвенство 

Честито на испанците, заслужиха си титлата с отличната игра!!!
Аз пък обратно на бавареца, съм супер доволен от това европейско - в началото страхотни холандци, португалци, после изригнаха руснаците, турците сътвориха невероятни мачове, накрая се видя красотата на футбола на испанците - на полуфинала и на финала. Като се има предвид колко мачове се решиха в последните минути това европейско си беше супер!!
Аз пък обратно на бавареца, съм супер доволен от това европейско - в началото страхотни холандци, португалци, после изригнаха руснаците, турците сътвориха невероятни мачове, накрая се видя красотата на футбола на испанците - на полуфинала и на финала. Като се има предвид колко мачове се решиха в последните минути това европейско си беше супер!!

21/02/08...speechless
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
а иначе по темата ще кажа,че главата на леман става само за гнездо.
да пукне дано
да пукне дано

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Бе според мене тва му беше единствената грешка в цялото първенство и тя се оказа пагубна...
Жалко, и аз за немците виках, ама е на...
Друго си беше с Оливър Каан де...
Жалко, и аз за немците виках, ама е на...
Друго си беше с Оливър Каан де...
MORE BEER!