?!?.....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

?!?.....

Мнение от Dimitar » 09 Сеп 2004, 18:57

Пичове щях да падна от коня като чух преди малко по новините, че военно-медицинска академия се е сдобила с 12 чисто нови 760i за да можели докторите да се отзовават по-бързо когато имало нужда от тях - баси докъде стигна тая държава. То не, че има нещо лошо в това че са си купили BMW-та, ама някакси нещо не се връзва на фона на всеобщата мизерия. Май щеше да е по-добре да си бяха взели няколко хеликоптера ако искаха да се оправдяват с това, че трябвало да стигат по-бързо до там къде има нужда от тях. :?: :!: :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ?!?.....

Мнение от jorko » 09 Сеп 2004, 19:12

Dimitar написа:Пичове щях да падна от коня като чух преди малко по новините, че военно-медицинска академия се е сдобила с 12 чисто нови 760i за да можели докторите да се отзовават по-бързо когато имало нужда от тях - баси докъде стигна тая държава. То не, че има нещо лошо в това че са си купили BMW-та, ама някакси нещо не се връзва на фона на всеобщата мизерия. Май щеше да е по-добре да си бяха взели няколко хеликоптера ако искаха да се оправдяват с това, че трябвало да стигат по-бързо до там къде има нужда от тях. :?: :!: :?:

Що , тези модели не са достатъчно бързи ли ?
Изображение Изображение
Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Сеп 2004, 19:13

алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 09 Сеп 2004, 19:21

Ние получаваме напълно безвъзмездно тези 14 коли и на всеки 6 месеца, те ще бъдат сменяни с по-новия модел, който излиза. Фирмите поемат всички разноски по застраховки, бензин, масло и т. н.

???????!?!?!!!!!?!?!??!??!?!?!!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Сеп 2004, 19:58

В сайта на Камор пише за това от доста време :wink:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Сеп 2004, 8:15

Не са си ги купили, а им дадохме да карат 760i за два месеца .. и не са 12, а един брой 760i!

Колата е наша (Камор Ауто) и я даваме да се повозят хората от ВМА..

М/у другото върви доста прилично :D До 120 мига DSC-то като и набиеш kickdown на светофара :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 10 Сеп 2004, 8:40

да де един е засега ама викат че щели да получат още и после-това дето го цитирах?????

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 10 Сеп 2004, 13:59

е как няма да върви "прилично" :roll:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Сеп 2004, 15:00

мисълта ми беше че които плаща разходите по тази кола (камор) можеше да похарчи същите пари за нещо което щеше да е по-добре прицелено във интересите на болните.

една лоша пр кампания/упражнение. нищо де- още се учиме... :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

предполагам

Мнение от Любо Мегов » 10 Сеп 2004, 16:25

alx написа:мисълта ми беше че които плаща разходите по тази кола (камор) можеше да похарчи същите пари за нещо което щеше да е по-добре прицелено във интересите на болните.

информацията по бтв беше за 12 броя, купени, при цена 260 евро :roll: :roll: едната - силно се надявам инфото да е пълно с грешки :!:

а относно плащането вма е военна болница, а военните са бюджетна организация тоест плащаме всички ние :!: :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 10 Сеп 2004, 18:41

alx написа:мисълта ми беше че които плаща разходите по тази кола (камор) можеше да похарчи същите пари за нещо което щеше да е по-добре прицелено във интересите на болните.

:yes:
Аз също имах предвид това. И при положение, че тези пари можеха да се похарчат за къде по-нужни неща - всичко това е меко казано цинично, пък ако ще и всички разходи да ги поема Камор. Пък и всички знаем кой и как ще се вози в БМВ-тата. Просто за пореден път в тая държава се дава пример как нетрябва да се правят нещата - Камор можеха да похарчат тия пари за някой дом за сираци - ама кой съм аз да им давам акъл на хората.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 10 Сеп 2004, 19:44

Уха за 260 евро, извинето може ли да си купя 5 и още 8 за вкъщи? :twisted: :twisted: :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от Karamazov » 10 Сеп 2004, 21:45

Dimitar написа:Аз също имах предвид това. И при положение, че тези пари можеха да се похарчат за къде по-нужни неща - всичко това е меко казано цинично, пък ако ще и всички разходи да ги поема Камор. Пък и всички знаем кой и как ще се вози в БМВ-тата. Просто за пореден път в тая държава се дава пример как нетрябва да се правят нещата - Камор можеха да похарчат тия пари за някой дом за сираци - ама кой съм аз да им давам акъл на хората.

Това за мен говори само едно нещо :arrow: новия дилър е дори по-зле и от стария... жалко...
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 11 Сеп 2004, 8:35

Dimitar написа:Камор можеха да похарчат тия пари за някой дом за сираци - ама кой съм аз да им давам акъл на хората.

Никой не е харчил пари бе пич, колата си е наша и такава ще си остане.. вземаме си я след това! Денят преди да я дадем на ВМА возихме Санто Версаче с нея за откриването на бутика си в България ..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 11 Сеп 2004, 10:07

Turturelo написа:Никой не е харчил пари бе пич, колата си е наша и такава ще си остане.. вземаме си я след това! Денят преди да я дадем на ВМА возихме Санто Версаче с нея за откриването на бутика си в България ..

Извинявай ама сигурно и сам не си вярваш - това че не си харчил пари, незначи че те не се харчат. Обясни ми моля ти се като на малоумник закакво им е на ВМА 760i - щото аз немога да се сетя.

Следваща

Назад към Основен Форум