?!?.....
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
?!?.....
Пичове щях да падна от коня като чух преди малко по новините, че военно-медицинска академия се е сдобила с 12 чисто нови 760i за да можели докторите да се отзовават по-бързо когато имало нужда от тях - баси докъде стигна тая държава. То не, че има нещо лошо в това че са си купили BMW-та, ама някакси нещо не се връзва на фона на всеобщата мизерия. Май щеше да е по-добре да си бяха взели няколко хеликоптера ако искаха да се оправдяват с това, че трябвало да стигат по-бързо до там къде има нужда от тях.

Re: ?!?.....
Dimitar написа:Пичове щях да падна от коня като чух преди малко по новините, че военно-медицинска академия се е сдобила с 12 чисто нови 760i за да можели докторите да се отзовават по-бързо когато имало нужда от тях - баси докъде стигна тая държава. То не, че има нещо лошо в това че са си купили BMW-та, ама някакси нещо не се връзва на фона на всеобщата мизерия. Май щеше да е по-добре да си бяха взели няколко хеликоптера ако искаха да се оправдяват с това, че трябвало да стигат по-бързо до там къде има нужда от тях.![]()
![]()
Що , тези модели не са достатъчно бързи ли ?

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
Ние получаваме напълно безвъзмездно тези 14 коли и на всеки 6 месеца, те ще бъдат сменяни с по-новия модел, който излиза. Фирмите поемат всички разноски по застраховки, бензин, масло и т. н.
???????!?!?!!!!!?!?!??!??!?!?!!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
предполагам
alx написа:мисълта ми беше че които плаща разходите по тази кола (камор) можеше да похарчи същите пари за нещо което щеше да е по-добре прицелено във интересите на болните.
една лоша пр кампания/упражнение. нищо де- още се учиме...
информацията по бтв беше за 12 броя, купени, при цена 260 евро

а относно плащането вма е военна болница, а военните са бюджетна организация тоест плащаме всички ние

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
alx написа:мисълта ми беше че които плаща разходите по тази кола (камор) можеше да похарчи същите пари за нещо което щеше да е по-добре прицелено във интересите на болните.
една лоша пр кампания/упражнение. нищо де- още се учиме...

Аз също имах предвид това. И при положение, че тези пари можеха да се похарчат за къде по-нужни неща - всичко това е меко казано цинично, пък ако ще и всички разходи да ги поема Камор. Пък и всички знаем кой и как ще се вози в БМВ-тата. Просто за пореден път в тая държава се дава пример как нетрябва да се правят нещата - Камор можеха да похарчат тия пари за някой дом за сираци - ама кой съм аз да им давам акъл на хората.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Dimitar написа:Аз също имах предвид това. И при положение, че тези пари можеха да се похарчат за къде по-нужни неща - всичко това е меко казано цинично, пък ако ще и всички разходи да ги поема Камор. Пък и всички знаем кой и как ще се вози в БМВ-тата. Просто за пореден път в тая държава се дава пример как нетрябва да се правят нещата - Камор можеха да похарчат тия пари за някой дом за сираци - ама кой съм аз да им давам акъл на хората.
Това за мен говори само едно нещо

«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»
Dimitar написа:Камор можеха да похарчат тия пари за някой дом за сираци - ама кой съм аз да им давам акъл на хората.
Никой не е харчил пари бе пич, колата си е наша и такава ще си остане.. вземаме си я след това! Денят преди да я дадем на ВМА возихме Санто Версаче с нея за откриването на бутика си в България ..
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Turturelo написа:Никой не е харчил пари бе пич, колата си е наша и такава ще си остане.. вземаме си я след това! Денят преди да я дадем на ВМА возихме Санто Версаче с нея за откриването на бутика си в България ..
Извинявай ама сигурно и сам не си вярваш - това че не си харчил пари, незначи че те не се харчат. Обясни ми моля ти се като на малоумник закакво им е на ВМА 760i - щото аз немога да се сетя.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2