Студентски град
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Студентски град
Преди 2 дни отидох при приятелката ми в С.Г (Студентски град) да спя една две вечери (щото и било мъчно за мен, но това е друга тема). Та отидохме в четвъртак спахме и в петък сутринта тя отиде на изпит, а аз останах да спя. Спах до 12 след което станах и си направих кафе и цял ден висях пред компа (по мое желание), защото не познавах никой с който да пия едно кафе. Към 5-6 часа жена ми се прибра и почнахме да се приготвяме да излезнем да пием по бира, две, три. И къде ще ходим отидохме в кафе Наргиле, щото имам приятел който е джиджей там
. Решихме да е там щото момчето е от Сирия и предположихме, че може да пуска готина музика нещо от техния край. Отиваме в кафето и първото което видяхме е, че няма места вътре, но и без това беше топло и си седнахме отвън, дойде service отдела и си поръчахме бира. Започнахме да си говорим за днешния и изпит и по едно време отвътре изкънте някаква ама брутална чалга, обръщам се и гледам някакви малолетни гаменчета които танцуваха и приличаха на "пластични дървета" с големи очила тип бръмбър и прически "ходих до енергото" и некви подрастващи к..ви които си бяха сложили разни дрънкащи неща на кръстовете и на челото им пишеше "свирка 2.50лв". Та не беше излизане влизане в кафето та не се бориха и гониха, то беха некви чупки тип "аз управлявам София", а в същото време не осъзнаваха, че приличат на харпуни. Това което искам да кажа с този мой пост е, че няма ли читави хора вече или всичко отива подяволите при по младите (под 18,а и какво правят въобще там). Страшно разочарован съм и следващия път ще се ориентирам към кафета при острия завой.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тряя сме фешън,няма как
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
кой остър завой?
Добре си разказал историята - отдалеч започна
Добре си разказал историята - отдалеч започна

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
а това е само началото
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
И аз хич не се кефа на такива особи заради това и не стъпвам в студ град няма жива сила която да ме накара да стъпана това място 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
бате, музиката и рекламите са спрямо интереса на хората
а той е ...
а и едва ли има нормален човек дето очаква да чуе Бочели тъкмо в студентски град
а той е ...
а и едва ли има нормален човек дето очаква да чуе Бочели тъкмо в студентски град
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
b2 написа:кой остър завой?
Като тръгнеш от боулинга надолу подминаваш кръстовището където никой незнае на къде да тръгне и кой трябва да е първи, продължаваш надолу и от лявата страна има 2-3 заведения мога да кажа прилични, та там мисля да ходя, че не ми се бута в чалгата с харпуните. Съжалявам само, че нямах апарат да ги снимам да видите ква трагедия са пък и да се посмеете малко.

Последна промяна Веселин|Василев на 29 Юни 2008, 22:42, променена общо 1 път
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
speedmaster написа:бате, музиката и рекламите са спрямо интереса на хората
а той е ...
Ами не очаквам Бочели, но поне нещо клубно, денс, хаус и т.н, абе сгреших, че отидох там да си знаете и вие за какво иде реч.
Погледнете го от хубавата страна, в нова зеландия, англия и сякви други страни, хората са спонтанни, супер "културни" и накрая стават някакви убийства без причина. Мен също ме дразнят такива ... но поне се веселят, а не те гледат злобно. 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:Погледнете го от хубавата страна, в нова зеландия, англия и сякви други страни, хората са спонтанни, супер "културни" и накрая стават някакви убийства без причина. Мен също ме дразнят такива ... но поне се веселят, а не те гледат злобно.
И той е много прав поне в България всеки знае как да се забавлява без да му пука кой кво ще каже за него.А това,че теб не ти харесват както и на много други тук си е твое лично предпочитание и вкус верно и мене не ме кефат всякви нови моди сега като емота скино пункове рапари и фешани ама всеки си има вкус казало кучето и си облизало г.за

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
следващите редове са на диалект:
баце, я немоо рАзбера, що като не аресваш такива места си отишъл тама? Така де, не те са дошли на твоето мЕсто, а ти на техното (ако мое се нарече такова) и кво ти пречат в крайна сметка или тряа за нещо да се мрънка?
следващите редове са нормални: да определяш хората на прости и не-прости по стила на музика, който слушат е крайно тесногледство и май проблема не е в тях
и последно, да те питам, кой е слабокултурния, този дето знае кой е Спенс, кой е Шошо и Ди-джей Станчо (на мотора) и едновременно с това знае всички арии на Джакомо или този, който освен Джакомо нищо друго не слуша и тези горните му звучат, като извънземни...
баце, я немоо рАзбера, що като не аресваш такива места си отишъл тама? Така де, не те са дошли на твоето мЕсто, а ти на техното (ако мое се нарече такова) и кво ти пречат в крайна сметка или тряа за нещо да се мрънка?

следващите редове са нормални: да определяш хората на прости и не-прости по стила на музика, който слушат е крайно тесногледство и май проблема не е в тях

и последно, да те питам, кой е слабокултурния, този дето знае кой е Спенс, кой е Шошо и Ди-джей Станчо (на мотора) и едновременно с това знае всички арии на Джакомо или този, който освен Джакомо нищо друго не слуша и тези горните му звучат, като извънземни...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
музиката е част от културата, а тя от своя страна е отражение на интелекта
с други думи ако си тананикаш "Радка пиратка" или главата ти е пълна с "Червени домати", то със сигурност няма да защитиш доцентура
Нищо лично, но ненавиждам чалгата

с други думи ако си тананикаш "Радка пиратка" или главата ти е пълна с "Червени домати", то със сигурност няма да защитиш доцентура

Нищо лично, но ненавиждам чалгата

55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4