Я си кажете... какво сте извършили дето...
Модератор: Общи модератори
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
///peter написа:Стига сте писали, че ще почне полицията да следи форума![]()
Тя отдавна го следи, аз и поради тази причина си трая

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
stambo_81dg написа:.....
е.ал съм на приятелката ми наи добрата и приетелка
![]()
![]()
ама тя си поиска та викам да не чупа хатъра ,ама бях бая
Протоколното

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Живея трети живот 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Азе па звтоджамбазвам
С двама приятели имаме едно хоби слагаме балони на ауспосите,ама зе че стана тъпо на един му сипахме бензин в ауспоха после му грамна(много се кефихме щото го мразехме адски)
Друго слагахме пирони под гумите на колите на един и четирите му заминаха на другия ден с четири нови
С двама приятели имаме едно хоби слагаме балони на ауспосите,ама зе че стана тъпо на един му сипахме бензин в ауспоха после му грамна(много се кефихме щото го мразехме адски)
Друго слагахме пирони под гумите на колите на един и четирите му заминаха на другия ден с четири нови

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Карал съм моторна шейна върху замръзнал язовир с 210 км/ч.
Късал съм гуми с полицейска кола
И разни други неща с полицейска кола съм вършил 
Късал съм гуми с полицейска кола

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
1. Изчуках майката на гаджето ми, на собствения и рожден ден - обърках стаите а и пиенето бе множко...
2. Сечах завой и бях в насрещото, но в тоз момент се оказа, че срещу мен, още един на моят акъл, но добре, че той го изправяше външно....сетете се сами как се разминахме (По Английско му..после спряхме и ходихме да пием кафе в една бензиностанция - до ден днешен поддържаме връзка..нещо като талисмани сме си
)
3. Подпалих предните гуми на опъната ръчна пред МВР-то с Пунто
4. В 8ми клас откраднах патрулка, прибрах се с нея до вкъщи, и всичко това - без грам алкохол.
2. Сечах завой и бях в насрещото, но в тоз момент се оказа, че срещу мен, още един на моят акъл, но добре, че той го изправяше външно....сетете се сами как се разминахме (По Английско му..после спряхме и ходихме да пием кафе в една бензиностанция - до ден днешен поддържаме връзка..нещо като талисмани сме си

3. Подпалих предните гуми на опъната ръчна пред МВР-то с Пунто
4. В 8ми клас откраднах патрулка, прибрах се с нея до вкъщи, и всичко това - без грам алкохол.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
разкажи за патрулката бе 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз пък 2 години ходих със разпокъсани предна кръстна връзка и менискус... Всеки път като се напивах безпаметно на другия ден ме болеше коляното и беше подуто...
След като го оперираха вече не пия и не съм го пробвал тоя номер
...
Иначе : Секс в асансьор ( умишлено блокиран ) , на входа на едно училище ( на момичето 2мата родители бяха даскали в същото ), на стълбището на общежитие в студ. град ( в прилично за прибиране от дискотека време ), с 2 съквартирантки които всяка от тях ми беше гадже ( последователно ) ( 2 пъти с по 2 различни )
( не е умишлено , кво да направя като си говорят жените ) ...

Иначе : Секс в асансьор ( умишлено блокиран ) , на входа на едно училище ( на момичето 2мата родители бяха даскали в същото ), на стълбището на общежитие в студ. град ( в прилично за прибиране от дискотека време ), с 2 съквартирантки които всяка от тях ми беше гадже ( последователно ) ( 2 пъти с по 2 различни )

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
pavlin_e30 написа:разкажи за патрулката бе
....А повече ми опяваха нашите, от колкото онзи от детска педагогическа.Баща ми тогава се сцепи да се разкайва, че ме бил научил да карам кола, но пък като мина време, всеки път когато сме с него двамата, и видим полицаи, ми казва - Ей ги твоите 'ора, колегите

Иначе патрулката беше Лада 5-ца, червена, с големи сини букви "ПОЛИЦИЯ" И си я паркнах пред нас, кат първият пич! Че даже и на заден я паркирах, защото си казах "Тати ще се гордее, че мога да паркирвам на задна" ...само до това му беше тогава

Много ми вика тогава, но пък и сега като се събират с приятели, си говорят за тази моя келешка проява

п.с. Не се гордея с това - глупаво беше, но все пак е забавно, а и още тогава сам опровергах тезите, че полицаиките вървели повече от заводските такива

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз пък съм правил около минимум 10 метра свободно падане със ските на лавината между платото и Балканиада ,брат ми ме последва на около секунда и половина
Само чух "хррррруп" и се забих в снега като по анимационните филми и още докато падах си виках "Леле Дилян да не падне върху мен" ,мале няма такова изживяване
Слизал съм по релсите на асансьора в някоя шахта, забравил съм къде беше от 7-ия етаж до дъното й ...
Направих Фурка пасс (Швейцарски проход) - София за малко под 15 (!) часа с комбито ,с 4 души и много багаж
Своге - София (Нови Искър) 15 минути мисля че беше ,пак с комбито ...
В рекордите на Гинес съм като един от участниците в най-дългото хоро в света на площад Ал.Невски в столицата преди 2 години
п.с. Направо нямам думи ,какви случки прочетох ,колко е весел света
Георги Пенчев

Слизал съм по релсите на асансьора в някоя шахта, забравил съм къде беше от 7-ия етаж до дъното й ...
Направих Фурка пасс (Швейцарски проход) - София за малко под 15 (!) часа с комбито ,с 4 души и много багаж

Своге - София (Нови Искър) 15 минути мисля че беше ,пак с комбито ...
В рекордите на Гинес съм като един от участниците в най-дългото хоро в света на площад Ал.Невски в столицата преди 2 години

п.с. Направо нямам думи ,какви случки прочетох ,колко е весел света

Георги Пенчев