кое е най странното нещо което ви се е случвало?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

кое е най странното нещо което ви се е случвало?

Мнение от Пешо » 28 Юни 2008, 16:58

дайте малко фиидбек

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 28 Юни 2008, 17:21

Тъкмо взех книжка и каkто си бях лудо хлапе взех на един приятел мотора.Излязох извън града и с около 200 видях как един тир тръгна да изпреварва.Незнам как съм се върнал и как съм стигнал до унас,но после една седмица не ставах от леглото защото краката не ме държаха.Около 3 часа ми се губят,но като съм се върнал съм бил по бял и от чаршав и не съм можел да говоря.Преди това бях падал с мотор и след тая случка не съм се качвал и май няма и да го направя.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Re: кое е най странното нещо което ви се е случвало?

Мнение от t060 » 28 Юни 2008, 17:41

Пешо написа:дайте малко фиидбек

Трябваше ти да почнеш пръв, но по темата:

Приятел арменец ми даде пари на заем и вече 2-ра година не си ги иска, изглежда е забравил за това. + Като работих по курортите един евреин (от онези със смешните костюмчета и шапките тип 16-ти век) ми остави бакшиш 20% от стойността на стоката.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gigaset » 28 Юни 2008, 18:00

Един ден през лятото седим 3ма приятели и се чудим кво да правим аз,бореца и тигъра са геройте..та както седим бореца решава че аз трябва да се уча да карам кола и с хиляди уговорки с баща ми взимаме тогавашната жигула комби и отиваме на бонсови поляни,горе на паркинга.
Покарах малко,влязох в час,но решавам да отидем на 300м навътре по пътя до една изоставена църквичка.За тези които не знаят от паркинга има път през храсталака и се стига до църквата където има пак нещо като паркинг,каменна чешма,гробовете на поповете и тн.На 100метра от църквата където продължава пътя от едната страна е пропаст а от другата един голям дълъг зид кадето отгоре е имало сгради с две думи по тоя път минава кола с макс по 10см от двете страни ...та решавам да ода до църквата и надолу да видим кво има.На църквата имаше един бял бус рено с една жена вътре видимо на около 60г с бяла коса.
Продължихме надолу през тесния път и имаше останки от огън и боклуци около изоставена порутена постройка.Решаваме да се връщаме като карам аз до мен бореца а отзад тигъра.Както карам и на тясния път от дясно плътно до зида виждаме жена с бяла коса раирано вехто сако на квадрати и много ама много пребледняла до нея седи старец с бяла коса и бяла брада държейки лула която не пуши,облечен с с чисти но видимо вехти дрехи също много блед,двамата седят един до друг гледат само на право към пропаста.Толкова се стреснахме беше много фрапиращо подминахме ги незнам как просто е невазможно да застанат между колата и стената и точно след 2 секунди поглеждам в огледалото - нямаше ги ,няма каде да отидат нито да трагнат по мен нито да се хвърлят само чух бореца да казва дай газ моля те по бързо нямаше и бус няма и нищо а това е човек които трудно се стряска от тогава горе не ходя та кво ще да става,и дори сега настръхвам като се сетя.Не вярвам на духове и тн паранормани явления но.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 28 Юни 2008, 18:53

Да не сте минали през тях бре :mhihi:
Иначе на мен най-странното нещо, което ми се е е случвало, беше преди няколко години във Варна. Може би трябва да започна по-отрано - 3-4г. преди случката бяхме с родителите ми на почивка във Велинград - Велина. Тогава съм бил на 13-14г. Както и да е, запознах се с едно момиче там, имаше цуни-гуни, първи стъпки в любовта, така да се каже. Аз доста бях хлътнал, все пак на тия години е така.. Тогава нямаше ГСМ-и, като се разделихме си разменихме някакви координати, но тя ми каза, че скоро ще се местят, и не знае там нито адрес, нито телефон.
Та 3-4, а може би и повече години след това, аз съм във Варна, при едни приятели. Единия от тях имаше РД, и решихме да го празнуваме в някоя дискотека по плажа. Даже първо бяхме решили в една, а после в последния момент отидохме в друга.
Някъде след 3-тата водка, на мен ми дойде „пауара“ :mhihi:
Почнаха да пускат разни баладки, и аз реших да „атакувам“ :mhihi: , пък каквото сабя покаже. Някъде на 4-5м пред мен имаше компания от 3-4 момичета, само че с гръб към нас. Поразгледах ги горе-долу в гръб, и реших да се пробвам да поканя едната, която отзад най-много ми допадна :mhihi: , надявайки се, че и отпред ще е също толкова добре. Побутнах я леко по рамото, тя се обърна, и.... Познайте кой беше? Познахме се веднага, а аз от този момент, до края на вечерта, сигурно съм бил с най-тъпата опулена физиономия в цялата дискотека.

Според мен това е шанс 1:1000000 - да познаваш едно момиче във Варна, да се озовете по едно и също време в една и съща дискотека, ти да си избереш В ГРЪБ момиче напълно случайно, и да се окаже тя...

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 28 Юни 2008, 19:37

ACCELERATOR написа:Да не сте минали през тях бре :mhihi:
Иначе на мен най-странното нещо, което ми се е е случвало, беше преди няколко години във Варна. Може би трябва да започна по-отрано - 3-4г. преди случката бяхме с родителите ми на почивка във Велинград - Велина. Тогава съм бил на 13-14г. Както и да е, запознах се с едно момиче там, имаше цуни-гуни, първи стъпки в любовта, така да се каже. Аз доста бях хлътнал, все пак на тия години е така.. Тогава нямаше ГСМ-и, като се разделихме си разменихме някакви координати, но тя ми каза, че скоро ще се местят, и не знае там нито адрес, нито телефон.
Та 3-4, а може би и повече години след това, аз съм във Варна, при едни приятели. Единия от тях имаше РД, и решихме да го празнуваме в някоя дискотека по плажа. Даже първо бяхме решили в една, а после в последния момент отидохме в друга.
Някъде след 3-тата водка, на мен ми дойде „пауара“ :mhihi:
Почнаха да пускат разни баладки, и аз реших да „атакувам“ :mhihi: , пък каквото сабя покаже. Някъде на 4-5м пред мен имаше компания от 3-4 момичета, само че с гръб към нас. Поразгледах ги горе-долу в гръб, и реших да се пробвам да поканя едната, която отзад най-много ми допадна :mhihi: , надявайки се, че и отпред ще е също толкова добре. Побутнах я леко по рамото, тя се обърна, и.... Познайте кой беше? Познахме се веднага, а аз от този момент, до края на вечерта, сигурно съм бил с най-тъпата опулена физиономия в цялата дискотека.

Според мен това е шанс 1:1000000 - да познаваш едно момиче във Варна, да се озовете по едно и също време в една и съща дискотека, ти да си избереш В ГРЪБ момиче напълно случайно, и да се окаже тя...

и какво стана след това :?:
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 28 Юни 2008, 19:47

Ами... нищо :D
Тя си имаше гадже, но въпросната вечер не беше с него - още една случайност, защото ако беше с нея, сигурно нямаше и да й обърна внимание.
Цяла вечер си лафихме като стари приятели, този път си разменихме ГСМ-и, и вече поддържаме връзка. Тази случка беше доста отдавна - 7-8 години има вече.
Заради тази случка и до сега чувствам някаква странна връзка - по-скоро духовна. Не я обичам, нито съм влюбен, нито я харесвам като момиче, но тя по някакъв начин е специална.
Между другото, забравих да спомена нещо, което също е странно - тя е родена точно на моята дата и месец, само че една година след мен.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 28 Юни 2008, 21:29

Това, че не един път, ами два пъти видях НЛО :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 29 Юни 2008, 0:07

someone написа:Това, че не един път, ами два пъти видях НЛО :(

аз 1 път нло и 1 път нещо като дух.........странна работа

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Юни 2008, 0:20

.че има много путчици от мъжки род
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 29 Юни 2008, 1:52

А ето това е третия път, ама имаше двама в кабинета ми дето твърдяха, че е самолет. За това - може и самолет да е било наистина. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 29 Юни 2008, 3:42

someone написа:А ето това е третия път, ама имаше двама в кабинета ми дето твърдяха, че е самолет. За това - може и самолет да е било наистина. :)

кълбовидна мълния, може би, ако е имало светкавици преди това...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Юни 2008, 9:37

Да ве природно явление е :mhihi:
Това е разработка на военните :mhihi: :mhihi: и защо по дяволите аз никога несъм виждал :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Re: кое е най странното нещо което ви се е случвало?

Мнение от stambo_81dg » 29 Юни 2008, 10:41

t060 написа:
Пешо написа:дайте малко фиидбек

Приятел арменец ми даде пари на заем и вече 2-ра година не си ги иска, изглежда е забравил за това.

RESPECT

by t060

а трябва ли да си ги иска :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 29 Юни 2008, 14:45

someone написа:А ето това е третия път, ама имаше двама в кабинета ми дето твърдяха, че е самолет. За това - може и самолет да е било наистина. :)

Това е 99% е самолет - силната светлина е от фара му. Ако не се лъжа, към края на клипа се забелязват и страничните червени светлинки по крилата.

Назад към Извън Темата