Я си кажете... какво сте извършили дето...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318is
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от fxp » 28 Юни 2008, 13:01

А аааа ... носил съм огнестрелно оръжие в детската градина ... за щастие не заредено. Искал съм да гърмя лелките :mhihi: ...
Дядката ми даваше да си играя с неговия .. ма и наще как са ме изтървали сутринта с него на детска не ми е ясно :twisted: .. Еи много ги мразех тия лелки ..
Карал съм балканче (ма не колело) с максималната му скорост на (на 3-та предавка) по кърски път с големи гормуди и коловози в 5-6 клас .. е не мина без последствия ... 10 метра съм се влякъл без балканчето .. събудих се след 1-2 минутки и като го видях че за нищо не става .. тикай то нас :mhihi:
Не вярвам на нищо което кърви по пет дни и не умира!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Юни 2008, 13:33

Съвсем съзнателно сипах чист бензин на двутактов мотор ,
после го разцепих от каране,докато в един момент не наби силната контра :mhihi:
Една от последните изцепики над два часа В-макс с чипосан голф ТДИ 215 по километраж - 200-205 по ГПС оборотомера беше на 1мм преди червеното,за щастие стигнахме на време а голфа поцепи всички маркучи от турбото до всмукателя :confused:
И разни други подобни...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: от време на време

Мнение от sezo_ » 28 Юни 2008, 15:40

в 8 или 9 клас се спуснах с една дъска от чин, по целите стълби от 3 до 2 етаж в даскало и се спрях направо в директора който падна върху мене, смисъл по ирония на съдбата плота и аз се насочихме към директорския кабинет и той човека привлечен явно от шума в момента в който трябваше да се забия във вратата му я отвори :lol: :lol:

на рождения ден на един авер след като почти всички си тръгнаха кам 2 ние останалите 5 човека преместихме маса, столове , музика , пиене в асансьора ( товарния на блока ) и така пихме и се веселихме докато съседите не тръгнаха да ходят на работа :mhihi: :mhihi:

ходи съм с нимфоманка цели 2 седмици и повярвайте не е хава , един от последните пъти ме накара да го направим на брадската могила , после 10 дена ходих с ужулени колена

редил сам цял апартамент 86 квадрата с ламиниран паркет , первази и преходни лайсни за 13 часа :kuku: :kuku: :kuku:

когато за първи път се качих на БМВ се блъснах , тогава просто не знаех че между предно и задно предаване съществувала коренна разлика :roll: :roll:
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 28 Юни 2008, 17:13

1.Карах около 4 километра на задна в аварийната лента като по ирония на съдбата спрях в предния капак на патрулката(6 месеца,пари и шамари).Най-тъпото беше,че ченгето се чудеше как да формулира акт-а че да се оправдае пред шефа си защо е блъсната колата :mhihi:
2.Направих свободен полет около 8 метра след като 3-ма човека със Симсон не видяхме каменна селска чешма в 2 и 30.
3.Напих се и се надъхах да скачам от 7-мия етаж с няколко ластика.(не бънджи а тия дето са за бермудите).Добре,че са успели да ме приберат от парапета.
4.Нокаутирах бащата на бившата ми приятелка съвсем неволно докато му демонстрирах,че мога да си вдигна крака до муцуната му.
5.Изръчках една мадама на село а се оказа на другия ден че ми е братовчедка :uups: (ама то настанаха години да се еб.т роднини :mhihi: )
6.Напих се като луд на село и след като съм объркал портите съм заспал при магарето на комшийте.Горката бабичка като ме видя щеше да получи удър.
7.Хвърлих от балкона (2 етаж) едно блокче ютунг да покажа на комшията къде му е мръсна колата... Купувах нов преден капак на лада :mhihi:

п.п Има и още ама те не са за пред хора :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 28 Юни 2008, 20:58

Fenka85 написа:Секс в тоалетната на влак

правено

Babuna написа:Скачал съм с парашут от самолет, пуснат в експлоатация преди 50 години

правено. 4 пъти. и парашута ми беше понаяден от молци, ама го разбрах след като се отвори :>

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 28 Юни 2008, 22:25

карал съм танк Т-72
обръщал съм УАЗ-ка по таван :mhihi: :mhihi: :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 28 Юни 2008, 22:39

1. Возил съм се на F-15E Stirke Eagle и съм изпитвал 6g в него.....
2. Строил съм бежански лагер за едни хора и съм пренощувал в него една нощ само с още един като мене и с по 120 патрона, като в последствие се оказа, че на около 200 метра от нас е минал патрул на едни други хора дето са осъдени до един от международния съд за повече от 250 убийства на цивилни граждани.........
3. Гръмнах с пушка помпа топките на един бивш колега (по негова вина разбира се :roll: ).... :roll:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 28 Юни 2008, 22:55

Спускал съм се с колело без спирачки по ебати наклона на Витоша.......пребих се естествено ама можеше и да е по-сериозно (беше отдавна)! :mhihi:
Изображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 29 Юни 2008, 1:26

NeoPrint написа:Правил съм секс върху печатарска машина Хайделберг,много е гот ;)

ахааа

и аз обаче ти ме изпревари :mhihi:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 29 Юни 2008, 1:47

Влизала съм в болница с пистолет в чантата и то без да знам ,че е там.
Разбрах чак като си отворих чантата да извадя нещо от нея.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 29 Юни 2008, 1:52

днеска бях на сватба бяхме 10-на бмв-та и вдигнахме града на крака от бърнаути и пищене на гуми и се отделихме 2 коли от колоната и си карам с леко натисната спира4ка и на 6500об/мин с 20 км/ч :mhihi: и отзаде яко пушилки и гумите пищят яко обаче едни куки ме видяха и се затичаха да ме спират ама минах покраи тях с сичката газ :mhihi: :uups: ама нямаха палки и ми махаха с ръцете :mhihi: :mhihi: . кво ли ще стане :roll:

като малък и аз на шевната машина на маика ми си заших пръста :mhihi:

в 7-клас с една самоделна пушка замалко да се отрепа като се пръсна ми отнесе 5 зъба :mhihi:

пак с такава пушка замалко да отрепа на кметицата на село дъщерята,а се целих у едно куче

в осми клас взех на нашия москвича през лятната ваканция у село и отидохме в едно друго село и обрахме магазина :mhihi: ядене и ппиене и се върнахме в нащо да пием и един френд изпи 600 мл водка на екс и за малко да умре :shock:

е.ал съм на приятелката ми наи добрата и приетелка
:uups: :uups: :mhihi: ама тя си поиска та викам да не чупа хатъра ,ама бях бая :drinking:
Последна промяна stambo_81dg на 29 Юни 2008, 9:20, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 29 Юни 2008, 2:13

Тази тема сложи край на някои мои съмнения... :mhihi: , на точното място съм, значи... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

-получен удар с чук по челото;
-прошиване с шевна машина на пръст през нокътя (интересно защо ме болеше съседният пръст, а не пострадалият :roll: );
-прелитане с безмоторен самолет над кулата на Копитото... 8)
"... _ _ _ ..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 29 Юни 2008, 3:37

Лежах в гарнизонния арест преди клетвата :help:
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 29 Юни 2008, 4:05

-адох трилистник-не го правете
-бях единствения смелчага от 15 човека които се осмели да влезе в клетката на 700кг.разярен бик-не го правете 8години по късно все още страдам от травмите
-една мацка ме мушна с ножица в гърлото-не дразнете жените
-карал съм 60 км.със спукана газова тръбичка-нарочно,исках да се самоубия зрелищтно
-правил съм си кожни татуировки с барут-були :mhihi:
-татуирал съм си собственоръчно нацистки символи-трудно се крият после
-скачал съм на главата на мангал-и до днес незнам жив ли е
-при лека катастрофа намушках с нож в крака другия шофьор-опита се да прехвърли вината на мен

сигурно има и още ама трудно се мисли в този часови пояс
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Юни 2008, 9:34

Стига сте писали, че ще почне полицията да следи форума :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата