полицеиски радар
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
полицеиски радар
здр колеги искам да ви попитам и да разбера дали полицеиските радари ти засичат скороста начи ситоациата например е такава
радара е насоченсрещо движението да засича скороста ако минеш зад него и продължиш в посоката му на засичане към която е насочен ще им отчетели твоита скорост с която си се движил ??????
http://picbg.net/img.php?file=3567adf2431e8471.JPG
това е примерната ситоациа на бързо е начертах :Д
мерси предварително
радара е насоченсрещо движението да засича скороста ако минеш зад него и продължиш в посоката му на засичане към която е насочен ще им отчетели твоита скорост с която си се движил ??????
http://picbg.net/img.php?file=3567adf2431e8471.JPG
това е примерната ситоациа на бързо е начертах :Д
мерси предварително

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Радарът е само за приближаващи се обекти, тоест той праща сигнали към приближаващата кола и отчита изместването и в посока спрямо него и оттам скороста.
А като се отдалечаваш от него сигнала ще дава голямо отклонение спрямо отдалечаващият се обект (кола), демек не могат да те засечат.
Поне за тези радари знам че е така, но нищо не пречи да има и радари за отдалечаващи се
А като се отдалечаваш от него сигнала ще дава голямо отклонение спрямо отдалечаващият се обект (кола), демек не могат да те засечат.
Поне за тези радари знам че е така, но нищо не пречи да има и радари за отдалечаващи се

- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
dankata написа:Радарът е само за приближаващи се обекти, тоест той праща сигнали към приближаващата кола и отчита изместването и в посока спрямо него и оттам скороста.
Така си мислиш

- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
краина сметка този човек да очаквали повиквателно ???????
доколкото знам има вече въведени радари с видео наблюдение които следът тррфика в движение ама за тези които са на 1 място незнам дали са такива с наблюдение
а искам и д апопитам радара изпраща и връща сигнала само на там каде си го насичил или може и да засича и назади от страни????
мерси предварително
доколкото знам има вече въведени радари с видео наблюдение които следът тррфика в движение ама за тези които са на 1 място незнам дали са такива с наблюдение
а искам и д апопитам радара изпраща и връща сигнала само на там каде си го насичил или може и да засича и назади от страни????
мерси предварително
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
lop_88 написа:краина сметка този човек да очаквали повиквателно ???????
мерси предварително
Пък ако можеше и да пишеш...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
ако имаш какво да казваш го казваи недеи да търсиш кусурите на хората ако пък си решил да флудиш иди в play.evrocom.net там е перфекно място за нареждане и е пълно с такива устати хора като теб аз питам сериозни неща ти се правиш на интелигентен вече какво те касае как пиша тва си е за моя сметна не за твоя затваче си гледаи в твоито канче не в моито че ми писна от такива като теб да нареждат за наи малкото се пак си мисля че сме се събрали интелигентни хора които да помогнат в нужда с какво могат а не да гледат кои пише правилно и кои не
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Ей така засичат радарите, като ширината на обхвата зависи от настройките:
Конкретно тези за трафика в БГ са само от горния тип. "LIDAR"-ки доколкото знам нямат в КАТ.
RESPECT
by t060

Конкретно тези за трафика в БГ са само от горния тип. "LIDAR"-ки доколкото знам нямат в КАТ.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
12 мнения
• Страница 1 от 1