Въпрос за слагане на мотор ( само за компетентни колеги :) )
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за слагане на мотор ( само за компетентни колеги :) )
Колеги имам едно празно купе от седан 316и. Искам да сложа мотора 2.0 с ванос системата. Задния мост е от 320 , имам всичко останало и тн. Въпроса е дали е много сложно слагането относно инсталацията и тн. Има ли големи несъответствия??? Ако има да си намеря купе от 320 направо?
( ако не разбирате не пишете ) сори че го казвам но подобни теми се превъщат в писане на големи глупости и се сравняват 1.6 и 1.8 и наи накрая модератора ни затваря. работата е сериозна и питам само колеги които са на ясно с нещата
( ако не разбирате не пишете ) сори че го казвам но подобни теми се превъщат в писане на големи глупости и се сравняват 1.6 и 1.8 и наи накрая модератора ни затваря. работата е сериозна и питам само колеги които са на ясно с нещата
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Разлика в купетата няма.
Инсталацията за мотора си е отделен елемент и щом я имаш значи няма да имаш проблем.
Инсталацията за мотора си е отделен елемент и щом я имаш значи няма да имаш проблем.

мерси колега..!!
ще започнем работа скоро пък да видя какво ще излезе. то няма нещо невъзможно де но.. има и нещо друго.. на ясно ли сте за окачването отпред при 320 и 316&318???? струва ми че има някои различни компоненти??????? дали е така??????наи вече пружините?????
п.с.
сори пак за строгата тема но нали знаете какви чудесии се почват и спорове и тн.. хахахх
ще започнем работа скоро пък да видя какво ще излезе. то няма нещо невъзможно де но.. има и нещо друго.. на ясно ли сте за окачването отпред при 320 и 316&318???? струва ми че има някои различни компоненти??????? дали е така??????наи вече пружините?????
п.с.
сори пак за строгата тема но нали знаете какви чудесии се почват и спорове и тн.. хахахх
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
има ралика в ока4ването на шестаците е по подсилено не е само в пружините
треба по4ти вси4ко да смениш и подсилиш ако изкаш да стани както треба успех в трансплантацията

..
ааа супер.. това е добро инфо колеги. мерси пак за професионалните съвети.... ще стане машинката скоро
и ще спазим всичко както си трябва.

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
6 мнения
• Страница 1 от 1