Резерва :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Ganchev_І
- Потребител
-
- Кара: '07 Х3 е83sd; '97 318 tds touring
Резерва :)
Понеже отскоро си я карам колата и незнам колко и е резервата като светне лампата на горивото.Резервоара ми е 60 л. но незнам с колко разполагам като видя лампичката.Може ли някой да ми каже.Благодаря предваритено!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ми от емпирична гледна точка нещата стоят така: аз успях да мина близо 60 км. на резерва преди да загасне, когато реших да си правя този глупав експеримент...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ми аз тогава бързах за сватба на един приятел (затова явно разходът ми е бил голям, щото я бях изръчкал) и реших, че нямам време да спирам да зареждам и мислех, че ще ми стигне бензина, ма се оказа, че не е съвсем така. Тя случката започва от това, че по принцип карам на газ, ама и газта ми беше свършила преди това...абе глупост велика, ама понякога и такива ги творя
И да знаете, че усещането да ти свърши бензина при 150-160 км/ч е доста кофти - изведнъж волана и спирачките стават мнооого твърди, колата забива нос и ако не реагираш адекватно, може и да се бутурясаш някъде

И да знаете, че усещането да ти свърши бензина при 150-160 км/ч е доста кофти - изведнъж волана и спирачките стават мнооого твърди, колата забива нос и ако не реагираш адекватно, може и да се бутурясаш някъде

- komarchyyyy
-
-
- Кара: Бавно м52б28
someone написа:Ми аз тогава бързах за сватба на един приятел (затова явно разходът ми е бил голям, щото я бях изръчкал) и реших, че нямам време да спирам да зареждам и мислех, че ще ми стигне бензина, ма се оказа, че не е съвсем така. Тя случката започва от това, че по принцип карам на газ, ама и газта ми беше свършила преди това...абе глупост велика, ама понякога и такива ги творя![]()
ами ти колега сам си си го направи нито гас си сложил нито бензин

- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Някъде четох че го дават по книжка 50км. ама незнам дали е вярно
е то зависи и от карането де.. ама някво средно е това

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- komarchyyyy
-
-
- Кара: Бавно м52б28
b0k0 написа:Някъде четох че го дават по книжка 50км. ама незнам дали е вярное то зависи и от карането де.. ама някво средно е това
вярно е това което си прочел колега средно 50км. го дават ама извън градско с разумно каране и до 70 ще стигнеш

- Ganchev_І
- Потребител
-
- Кара: '07 Х3 е83sd; '97 318 tds touring
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
b0k0 написа:Някъде четох че го дават по книжка 50км. ама незнам дали е вярное то зависи и от карането де.. ама някво средно е това
аз от светкането на лампата до изгасване на колата минавам към 80 км в града!
става въпрос за м52 и град Плевен
4-5 пъти съм го пробвал

.
аз бях зарязал едното е36 година и нещо без бензин и ми замина помпата... не се оставяи да загасваш че както каза колегата ще посетиш сервиза
)) някъде към 50км е средно с резервата .. не е малко

13 мнения
• Страница 1 от 1