Я си кажете... какво сте извършили дето...
Модератор: Общи модератори
Като малък с братовчед ми преминахме през един тунел.
Ситуацията е такава - язовирче на р. Арда, от него тръгва тунел, който стига до една малка ВЕЦ. Преди да стигне до централата, на едно място представлява канал с дълбочина 3-4м. от където влязохме и отново преминава в тунел, който продължава 600-700м изсецен в скалите. Въпросният тунел е понякога пълен, понягока празен. Няма осветление, с вода до коленете или до кръста дори, когато водата не преминава през него. Иначе се пълни целият и от там водата пада към ВЕЦ-а. Въпроса е, че не знаеш кога на въпросната ВЕЦ ще и потрялва вода, шюлюзовете на язовирчето ще се отворят и тунела ще се запълни без да има възможност за изход
Отидохме по тунела до централата и се върнахме, не знам защо
А ни беше страх много
Ситуацията е такава - язовирче на р. Арда, от него тръгва тунел, който стига до една малка ВЕЦ. Преди да стигне до централата, на едно място представлява канал с дълбочина 3-4м. от където влязохме и отново преминава в тунел, който продължава 600-700м изсецен в скалите. Въпросният тунел е понякога пълен, понягока празен. Няма осветление, с вода до коленете или до кръста дори, когато водата не преминава през него. Иначе се пълни целият и от там водата пада към ВЕЦ-а. Въпроса е, че не знаеш кога на въпросната ВЕЦ ще и потрялва вода, шюлюзовете на язовирчето ще се отворят и тунела ще се запълни без да има възможност за изход
Отидохме по тунела до централата и се върнахме, не знам защо

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Azrail
- UFO Pilot
-
- Новини
-
- Карах кола през ноща 30 минути след като ми бяха направили операция на единия клепач. Никога не шофирайте само с едно око и под въздействието на упойка.
- Станах и си тръгнах секунди след като отнесох удар в главата от... автобус Икарус.
- Изплюх се в лицето на някакъв републикански шампион по бокс
- Бутах е21-ца 100м. по нанагорнище
Засега само за тия неща се сещам

- Станах и си тръгнах секунди след като отнесох удар в главата от... автобус Икарус.
- Изплюх се в лицето на някакъв републикански шампион по бокс

- Бутах е21-ца 100м. по нанагорнище

- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
SKISA написа:ACCELERATOR написа:Aз...
Нещо друго, което доста от хората не го могат - издържам над 3 минути под вода.
И други неща, някои от които не са за пред хора...
не позна! и аз издържам толко без въздух...!![]()
Аз съм издържал 3 минути и 30 секунди на място.
Иначе плувам около 30 метра под вода без засилка,което е по-трудно защото при движението мусколите използват кислород.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- На една от предишните работи пребих шефа си пред половината колеги, ама като куче го наритах на земята. След това пуснах молба за напускане "по взаимно съгласие"
- Борил съм се за живота си с 80 килограмово дого аржентино(моето си). Очевидно съм надделял. След това се наложи да го приспя, щото реши, че иска пак.
- Имам издадена книга. Верно тъпичка, ама я има в националната библиотека
- Стигал съм от София (Красна Поляна) до Казанлък (центъра на града) за 1 час и 45 мин. по магистралата до Ст. Загора. (в това време включваме и измъкването от Софийските задръствания в петък следобед)
- Пукал съм две гуми на маршрутка, спряла да остави пътник, защото малко преди това ме е засекла...
Абе като се замисля, аз съм ебати гамена май...

- Борил съм се за живота си с 80 килограмово дого аржентино(моето си). Очевидно съм надделял. След това се наложи да го приспя, щото реши, че иска пак.
- Имам издадена книга. Верно тъпичка, ама я има в националната библиотека

- Стигал съм от София (Красна Поляна) до Казанлък (центъра на града) за 1 час и 45 мин. по магистралата до Ст. Загора. (в това време включваме и измъкването от Софийските задръствания в петък следобед)
- Пукал съм две гуми на маршрутка, спряла да остави пътник, защото малко преди това ме е засекла...
Абе като се замисля, аз съм ебати гамена май...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- Изкачване на стара комунистическа "водна кула" без никакви осветителни средства, вътре се качвах само с напипване. На връщане няколко стълби пропаднаха, как не се претрепах не знам.
- Скачане от 2 етаж на недовършена къща в коприва до главата, бях хлапе и някъф лудак ме гонеше, че щял съм да му гепа кордата.
- Заключвал съм даскалката си в лабораторията.
- Няма да влизам в подробности, но даскал ме е гонил като луд по коридора на училището.
- Много много кълба... спуснах се по обратната посока на теглич номер2 в пампорово.
Трябва да ъпдейтна секс преживяванията, че като ви слушам и се губя.

- Скачане от 2 етаж на недовършена къща в коприва до главата, бях хлапе и някъф лудак ме гонеше, че щял съм да му гепа кордата.

- Заключвал съм даскалката си в лабораторията.

- Няма да влизам в подробности, но даскал ме е гонил като луд по коридора на училището.

- Много много кълба... спуснах се по обратната посока на теглич номер2 в пампорово.
Трябва да ъпдейтна секс преживяванията, че като ви слушам и се губя.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
!!Asen_X написа:- Карах кола през ноща 30 минути след като ми бяха направили операция на единия клепач. Никога не шофирайте само с едно око и под въздействието на упойка.![]()
- Изплюх се в лицето на някакъв републикански шампион по бокс![]()
![]()
![]()
- Бутах е21-ца 100м. по нанагорнище![]()
абе да не са нещата в обратен ред..

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
бягах с мотор над 10 километра с шашка тротил в предния джоб на дънките
прострелях си кучето, защото ми вкара един зъб
и много други уникални

прострелях си кучето, защото ми вкара един зъб

и много други уникални

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Правил съм burnout в градинката на мотел,насмукан, без да съм карал кола преди това и без да имам книжка...в САЩ