Кога ще се проведе авто изложението в София?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Кога ще се проведе авто изложението в София?
Някой наясно ли е като дати кога ще се проведе? До преди няколко дни имаше такова, но то беше само за лекотоварни автомобили, а мен ме интерсува за леки, че съм замислил нещо
Търсих в Гугъл, но не можах да открия нищо за тази година, а само за отминалите.

Търсих в Гугъл, но не можах да открия нищо за тази година, а само за отминалите.

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
В Интер експо автосалоните се редуват - едната година са леко и тежкотоварни, а следващата са леки автомобили. Отговора на твоя въпрос е догодина по това време
Във Варна автосалона е за автомобили всяка година.

Във Варна автосалона е за автомобили всяка година.

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- X-citer
-
((:BuKcu:)) написа:От 28 до 2 ще има пред НДК изложение за кабрио/купе
Я дай малко повече инфо за това изложение или кажи къде да се информирам какво точно ще представлява. Бях решил да търся някаква семейна кола вече, но като знам каква болест е кабриото най-много да паркирам още едно в нас

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
X-citer написа:((:BuKcu:)) написа:От 28 до 2 ще има пред НДК изложение за кабрио/купе
Я дай малко повече инфо за това изложение или кажи къде да се информирам какво точно ще представлява. Бях решил да търся някаква семейна кола вече, но като знам каква болест е кабриото най-много да паркирам още едно в нас![]()
![]()
Не знам точно какво ще представлява, ама предполагам, че ще има купета и кабио-та

- X-citer
-
((:BuKcu:)) написа:Не знам точно какво ще представлява, ама предполагам, че ще има купета и кабио-та..
Е то това е ясно, става въпрос само от една марка ли си ще са, нови автомобили ли ще представят и т.н.
((:BuKcu:)) написа:Иначе има плакати по Софията...
Мене не ме пускат много много по Софията да обикалям

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Информация от Дневник
Между 28 юни и 2 юли откритите площи около НДК ще са домакин на първото изложение за бутикови и спортни автомобили "Купе-кабриолет".
В автосалона ще могат да се видят модели от престижни марки като "Астон Мартин", "Ауди", "Бентли", "Корвет", "Кадилак", "Ламборгини", "Мазерати", "Мерцедес", "Порше" и т.н. Част от колите ще се покажат за първи път у нас, като "Ауди А3 кабрио" например. Кинетичният "Форд Фокус купе-кабриолет" също ще има своята премиера. У нас не е виждано и "Мазерати Грантуризмо купе".
Очаква се голям интерес да предизвика най-бързият правен някога "Шевролет Корвет" - Z06. Той се оборудва с осемцилиндров V-образен мотор с мощност 512 к.с., можещ да ускори колата до 100 км/ч за 3.7 сек. Максималната скорост е 320 км/ч.
Най-малкото кабрио на изложението - "Смарт Брабус", пък ще бъде продадено на търг, като наддаването започва от 50 000 лв. Нормалната цена на чаровния мъник е 72 000 лв.
Освен автомобили на изложението ще има щандове за мотопеди, електроника, аксесоари и т.н. По време на автосалона ще бъдат организирани концерти, състезания и забавления.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
X-citer написа:((:BuKcu:)) написа:От 28 до 2 ще има пред НДК изложение за кабрио/купе
Я дай малко повече инфо за това изложение или кажи къде да се информирам какво точно ще представлява. Бях решил да търся някаква семейна кола вече, но като знам каква болест е кабриото най-много да паркирам още едно в нас![]()
![]()
да ти продам е60-та

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Специално за ауди-то А3 кабрио... еми то седи изложено от около 10ти март в Порше София Запад.... И освен, че помоему е типична женска кола, не го слагам в графа "бутиков" или чак толкова спортен автомобил ...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- X-citer
-
- Azrail
- UFO Pilot
-
15 мнения
• Страница 1 от 1