търся помощ за НАССР - за павилион

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

търся помощ за НАССР - за павилион

Мнение от Zaho » 27 Юни 2008, 9:39

:help: Здравеите някои да му се намира разработен (Система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки) НАССР за павилион за цигари и алкохол ? Или нещо което може да стане за тази цел :)

Благодаря ви предварително !!!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 27 Юни 2008, 11:40

Имам разработен за ресторант, заведение за бързо хранене и самата система по основни точки от които можеш да си пригодиш лесно текста към твоите условия на работа. Ще ти пратя тел. на ЛС ако те интересува.
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 27 Юни 2008, 11:43

X-citer написа:Имам разработен за ресторант, заведение за бързо хранене и самата система по основни точки от които можеш да си пригодиш лесно текста към твоите условия на работа. Ще ти пратя тел. на ЛС ако те интересува.

:yes: :bchug: интересува ме

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 27 Юни 2008, 17:39

Колега аз се занимавам с това, ако все още имаш въпроси можеш да се свържеш с мен.
По принцип HACCP на ресторанта няма нищо общо с това за магазина. Особено що се отнася до това, че е за алкохол и цигари , там не ти трябва цял HACCP план.
Пиши ЛС..

Назад към Извън Темата