Относно навигационна система за BMW Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Lino_Velev
- кандидат ентусиаст
-
CheGevara написа:Lino_Velev написа:Аз по-скоро не бих се захванал, при положение че още дори нямаме карти за България.![]()
Дано ги пуснат скоро.
Има карта вече за източна европа и България![]()
http://www.bmw-bulgaria.com/SHOP/bmw-ne ... garia.html
Супер най-накрая. Аз последния път като питах в камора за това ми казаха че вероятно ще има в 2008.2 ама не било сигурно, явно вече е факт.
Само че пише "Основните артерии на:" което ме навежда на мисълта че може да не е много подробна например да са включени само международни и междуградски пътища. Дано ги има поне София и някой от другите големи градове.
Остава да почакаме един месец и да видим

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
само главните пътни артерии има .. няма ги улиците по градовете
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Аз също искам да сложа нави мойта кола е 320ci и има оригинална радио навигация от тази с малкия черно бял дисплеи който показва само посоките, искам да попитам трудно ли ще е да сложа голямата 16:9 навигация иска ли се допълнително окабеляване и тн.Мисля че след като имам някаква навигация все пак ще стане малко по лесно.В момента имам това http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BM11&mospid=47614&btnr=65_0490&hg=65&fg=05
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Тук можеш да видиш какво можеш да направиш. Мисля, че можеш да си я сложиш, но е много играчка, и много е скъпа смяната. По- евтино ще е да си вземеш един Гармин, а и има подробна карта на Бг за тях
П.С Като отвориш дадено подменю, след всички снимки има отделни линкове, където има всичко описано и снимков материал

П.С Като отвориш дадено подменю, след всички снимки има отделни линкове, където има всичко описано и снимков материал

- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
На скоро си говорих с един човек, който е правил подобен преход, също така съм зачитал на различни места инфо-то и стигам до извода, че най- лесния и ефтин вариант е преход към 4:3 дисплей. Ако компютъра ти е МК2 (женски глас на навигацията) тогава операцията се свеждала горе долу до plug & play. Четох, че можеш да сложиш и 16:9, но тогава всичко работело много бавно и за да стане читаво, трябва да upgrad-ваш и компютъра към МК3 или МК4, а това е свързано с по- сериозно преокабеляване
let the BMW be with you
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
в това няма логика , аз знам че от 4:3 прехода към 16:9 е доста лесен , само компа и екрана се сменяли....
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
има логика- в първия случай не сменяш комп-а, а когато сменяш комп-а сменяш и кабеляците му (буксите на по- новия комп са различни), което вече си е юргия. Освен това сигнала от GPS receiver-a влиза друго яче (не през отделен модул, както е при МК2), което води до още преокабеляване.
let the BMW be with you
- Lino_Velev
- кандидат ентусиаст
-
vesko06 написа:Има какво още да се желае от картата, но като за начало-става
Добре мен не ми стана ясно има ли я картата вече някъде?
Защото от оговорите ви изглежда че сте я виждали, а аз до колкото разбрах излиза в края на Юли.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
сега има само една, която е много бедна и май се води за тестова версия. в кр на юли се очаква нещо, което да мине за навигационен диск и да върши що годе работа
- MasterBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '03 330ci
за TV тунер, DVD и чейнджър по малко от 2-2500лв не знам от каде ще намериш. Вземи си едно CD и си реши проблема много по евтино
защото за тия пари няма да получиш много повече: DVD-та няма да гледаш и с нея, от софия до морето и без навигация ще се оправиш (защото друго покритие скоро няма да има) и едва ли като си
новата баварка ще ти се гледат новините 

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
MasterBoy написа:за TV тунер, DVD и чейнджър по малко от 2-2500лв не знам от каде ще намериш. Вземи си едно CD и си реши проблема много по евтинозащото за тия пари няма да получиш много повече: DVD-та няма да гледаш и с нея, от софия до морето и без навигация ще се оправиш (защото друго покритие скоро няма да има) и едва ли като си
новата баварка ще ти се гледат новините
иаз така мисля

angel.tr написа:Колко ще струва СД-то за навигацията.
http://thepiratebay.org/search/bmw/0/99/0
Поразгледай тука,може да и да имаш късмет.Пък и е гратис

Мдааа.....който се е качил веднъж на BMW не слиза от него

.
Аз търсих да си купя цялата система с всичко , но намерих само Голямата Навигация и чейнджър , ако някой му върши работа и му се занимава да търси и другите неща да свирка да го свържа , аз търсих всичко да го взема и да го сложа но нямаше 

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3