Затъмняване на стоповете.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Днес пръснах стопвете с въпросния transparent уш специално за стопове..Но на външен вид станаха прекрасни адски много си ходят с колата,но какво стана като пуснах габаритете
Седи едно такова на петна на места свети на други не , там кадето е по тъмно не свети, на по светлото свети .Като ги загася са еднавки нямат разлика и сега се чудя кво да правя .Да не би да ги изшкъря утре и да ги пръсна пак и аз нз .. вече я кажете при вас как е и ако може някой да постне една снимка да видя как трябва да светят нормално затъмнени стопове.
ако и това не стане разредителя ще си каже думата.. пак и ако той не подейства ,вече ще си търся с бял мигач
нз какъв спрей сам взел ама .. явно нещо се бърка

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
k1k0 написа:може да си нанесъл на единия стоп повече от другия и сега единият повече пропуска
Не съм просто станаха малко на петна самите.
По принцип една ръка ли се минава ?
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Не ги шкури. Чисти се с бензин или кореселин. Поне така ми каза един приятел, който си е чистил неговите, след неуспешен опит. Най вероятно не си ги пръснал равномерно. На мен, като ми ги правиха, първо ги пръсна веднъж, като не повтаряше където е минато, изчакахме 5-10 мин. след това второ пръскане и така 4 пъти. И не трябва да пръскаш от много близо.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
powerpz написа:колега щом си абсолютно сигурен, смятам така да постъпя. Между другото моя бавар е същия цвят ! Може ли да ги снимаш и да пуснеш снимки ???
За съжаление нямам снимки вечер как седят със светлини, само през деня:) но смятам да направя довечера или утре вечер.
преди-->

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
ако ще чистиш с корселин внимаваи да не преебеш стопа щото все пак е пласмасов.А иначе мн. трудно може да го нанесеш равномерно за да няма по тъмни и по светли места все пак те личат само на пуснат габарит,а и това все пак е спрей.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
EcLipSeR, така и така си почнал връщане назад няма! Купи шише коресилин зачисти ги донякъде. следващото пръскане със спрея трябва да е на разстояние няй-малко 20 см и трябва да пръскаш бавно и равномерно без да да заастояваш ръката на едно място !
naceti, благодаря за снимките наистина изглежда добре
драсни само един ред и кажи колко ръце им хвърли и дали ти стигна спрея ?
Аз си направих рингове за отпред сам, купих бели мигачи сега ще подхвана стоповете и смятам да се заема с тавана, че съвсем ми е увиснал :-) Но пък днес си премерих елетролита на акумулатора - съвсем ми го няма, така че той е на преден план и атакувам със спрея.
Нацети много ми хареса амтикрилото, тва вграденото - трети стоп ли е ? Много яко

naceti, благодаря за снимките наистина изглежда добре

Аз си направих рингове за отпред сам, купих бели мигачи сега ще подхвана стоповете и смятам да се заема с тавана, че съвсем ми е увиснал :-) Но пък днес си премерих елетролита на акумулатора - съвсем ми го няма, така че той е на преден план и атакувам със спрея.
Нацети много ми хареса амтикрилото, тва вграденото - трети стоп ли е ? Много яко
- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
Само един флакон лак, но се пръска равномерно;) и с търпение( аз малко бързах като ламерче
).
Ето как се виждат светлините на черен стоп плътно лакиран.

Ето как се виждат светлините на черен стоп плътно лакиран.

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
Ми мойте така ги изчистих ,че направо станаха като нови
Смятам с фолио да ги направя този път,с този спрей малко нашивка според мен,апак и вероятноста да не се пръснат равномверно е над 50 %:) Само трябва да го намеря това специално фолио,което пропуска светлината

Смятам с фолио да ги направя този път,с този спрей малко нашивка според мен,апак и вероятноста да не се пръснат равномверно е над 50 %:) Само трябва да го намеря това специално фолио,което пропуска светлината

Колеги,понеже съм правил доста такива затъмнявания,нека Ви споделя какво съм научил!Правя ги със гореспоменатия спрей на Dupli Colour Transperant!За да Ви се получи равномерно потъмняване,трябва ражномерно да минете стопа или там каквото затъмнявате със шкурка 2000!След това из4иствате префектно повърхноста и започвате да нанасяте!След всяко минаване не чакаите повече от 2мин ,защото след като засъхне леко лакът следващия слой се матира и след като изсъхне не стои добре!Ако сбъркате нещо поврене на боядисване,забършете целия детаил със чист парцал и всичко на ново!Ако пък не Ви хареса след като е изсъхнал напълно(след повече от 2 часа),не препоръ4вам разредител защото може да увреди детаила,а отново да се мине първо с 1000 а после с 2000 и отново сщата процедура!Извинявам се ако съм повторил някои от предишните постове и се надявам да съм полезен!
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3